Zvezde koje su zablistale na dodeli Oskara 2017.

Od somota do metalik nijansi, čipke i crnila – sinoćna 89. dodela Oskara obeležena je raznolikošću i visokom modom. Pogledajte ko je sve odneo pobedu večeri i pre nego što su nagrade uručene.

Ema Stoun

Stoun je dodeli Oskara dala pravu elegantnu i uzvišenu notu u svojoj Živanši haljini – kreacija sa resama i vezom odlično joj pristaje, a sve je to zaokruženo minđušama iz Tifanija.

Nikol Kidman

Visoko dekoltirana haljina Armani Prive kolekcije sa interesantnim vezom u nude nijansi učinila je da Kidmanova zablista na suptilan, ali efektan način, uz obavezan finiš crvenim karminom.

Ališa Vikander

Švedska glumica je Lui Viton devojka s razlogom – nosi ga jako dobro. Ova romantična ,,gotik“ haljina od crne čipke je samo dalji dokaz da ona sa lakoćom nosi komade visoke mode.

Dakota Džonson

Zvezda filma Pedest nijansi mračnije iznenadila nas je svojom svilenom Guči haljinom na duge rukave, koju je spojila sa vintidž Kartie ogrlicom. Rizik koji se i te kako isplatio!

Rut Nega

Nega se prva pojavila na crvenom tepihu sinoć, ali teško da su je brzo zaboravili, jer je ostavila sve bez teksta u svojoj Valentino haljini od crvene čipke. Sparila ju je sa crvenim cipelama i predivnim ornamentom na glavi.

Taradži P. Henson

Hensonova nam dokazuje opet da je manje više u Alberta Fereti haljini od plavog somota. Još jedna kliše rečenica se nameće – ali dijamanti su zaista ženini najbolji prijatelji, jer od ove Nirav Modi ogrlice definitivno zastaje dah.

Sofia Butela

Butela je donela svetlucavost na svoju prvu dodelu Oskara u ovoj Šanelovoj haljini, čime nam je dokazala da će je crveni tepisi i te kako viđati u godinama koje dolaze.

Kristen Danst

Ova glumica je izgledala poput princese u crnoj svilenoj, asimetričnoj  Dior Haute Couture haljini. Ko god je pomislio da je crno dosadno, ovime je bio demantovan.

Naomi Heris

Raf Simons je obukao svakoga od nominovanih glumaca za film Mesečina, ali Harisova se bespogovorno istakla u svojoj beloj haljini, bledožutim sandalama ukrašenim kristalima. Ovo je dokaz da ćemo sigurno i dalje viđati Rafove kreacije za Kelvin Klajn.

Bri Larson

Larsonova je izgledala zanosno u svojoj Oskar de la Renta crnoj somotnoj haljini sa V izrezom.

foto: getty
izvor: harpersbazaar
Podeli ovaj post:

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.