Kada su doručak i večera u pitanju, uvek tragamo za receptima koji su ukusni i brzo se spremaju, pa ćete uživati u njihovoj pripremi, dok će ostali ukućanu uživati u vašem trudu i izvanrednom ukusu.
Taco pica će postati vaš omiljeni brzi recept, koji možete napraviti čak i za goste, koji će se oduševiti ovim intenzivnim i neobičnim ukusom pice.

Krem sir, sos od pavlake i pikantan taco ukus učiniće ovu picu omiljenom porodičnom večerom.
Sve što vam je potrebno je…
- Krem sir
- Pavlaka
- Mleveno goveđe meso
- Taco začin
- Paradajz
- Rendani čedar sir
- Izrendana mocarela
- Iceberg salata
- Podloga za picu

Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni, a pleh obložite pek papirom, na koji ćete staviti testo za pečenje.
Pecite testo 10-ak minuta, dok ne dobije zlatnu boju.
Ohlađenu podlogu premažite krem sirom.
Ostavite podlogu u frižider na 15 minuta, dok pripremate meso.
U zagrejan tiganj stavite mlevenu govedinu, začinite je solju, biberom i taco začinom i dodajte malo vode. Kada je meso gotovo, ravnomerno ga rasporedite na picu.

Iseckajte paradajz i iceberg salatu i rasporedite na picu, pa je pospite rendanom mocarelom i čedar sirom.
Uživaćete u neobičnom ukusu taco pice i svojim ukućanima priredite nezaboravno gurmansko iskustvo
Još zanimljivih recepata pročitajte OVDE!
Autor: T. P.