Završite ovu godinu sa osmehom – Kratak vodič za sreću!

Godina, koju polako ali sigurno ostavljamo iza sebe, možda nije bila najbolja za nas, pa ipak, bila je zasigurno godina velikih životnih lekcija. Sada, kada do njenog kraja brojimo sitno, možemo prigrliti sve važne stvari koje smo naučili i zahvaliti se na njima i poslednje dane ove burne godine provesti jednostavno, a srećno.

Ako ste usled svega zaboravili da se radujete, pratite naša upustva za sreću, kako biste u svemu što nas okružuje, spoznali čarolije dragocenih, malih radosti.

1.  Uzmite vremena za sebe

Stanite i udahnite. Svet neće stati uzmete li nekoliko minuta odmora i posvetite ih isključivo sebi. Opustite se i razmislite šta vam nedostaje i šta je to što vam ulepšava svakodnevicu.

Photo by Elly Fairytale from Pexels

2.  Okružite se pravim ljudima

Pozovite one koji vam najviše znače, one koji umeju da vas nasmeju i one sa kojima možete biti tačno takvi kakvi jeste – bez pretvaranja i opravdavanja. Napunite se pozitivnom energijom i ljubavlju!

Photo by Elly Fairytale from Pexels

3. Posvetite pažnju sitnicama

Pobrinite se za male trenutke sreće. Recite mami da je cenite i da je volite, pozovite prijateljicu na čavrljanje i priredite joj omiljeno spa veče kod kuće. Ili, iznenadite muža zavodljivim poklonom. Male radosti koje drugima mame osmehe, vaša su istinska sreća.

4. Darujte sebe i svoje najdraže

Ne postoji ništa lepše, tokom praznika, od onih trenutaka kada na licima voljenih spoznate da ste uspeli da ih obradujete sitnim znacima pažnje. Birajte tako da svaki poklon pokaže, kako darovanu osobu izuzetno dobro poznajete.

Želje koje često izričemo u prazničim danima – veselje, mir, zabava, sreća – zapisane su i na dopadljivim Lisca brazilkama koje mogu biti simpatičan poklon. Pamučne ženske gaćice udobne su i privlačne, a crvena boja savršena je za izbor rublja u kome ćete dočekati ponoć. Uskladite se sa partnerom i njemu namenite bokserice iz “Happytime” linije. Lisca nudi brojne, inspirativne mogućnosti za praznične poklone, idealne za vas i vaše najdraže.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.