Zašto bi svaka devojka trebalo da ima gej druga

Svakog petka sa zadovoljstvom čitate priče iz pera jednog geja. Zavoleli ste ga, a sada vam on otkriva zašto je to tako. Jer, gej prijatelj je, barem po njegovom mišljenju, neophodan svakoj devojci!

  1. Među prvim, možda i najbitnijim stavkama je činjenica da je šansa da vam preotme dečka svedena na minimum.  Kada god bi se vaš gej drug i vaš dečko našli nasamo, ili zahvaljujući vama postali dobri drugari, bili biste spokojni i svesni da se ništa više od toga neće dogoditi, bićete pošteđeni bar tih misli.
  2. Ako je neko savršen partner za šoping i odlično se razume u modu onda je to svakako gej drug. Bez ikakvog ustručavanja dobićete najiskreniju kritiku za neki odevni predmet, kao i najlepšu pohvalu ukoliko vam nešto lepo stoji. Šoping sa gej drugom je uvek nezaboravna avantura.
  3. Neprikosoveni smo u ogovaranju. Ne postoji drugarica sa kojom biste mogle na najduhovitiji i najzabavniji način da “pročešljate” gradske teme, ali i one druge intimnije. Gej drug uvek i sve zna. Ume i najbesmisleniju informaciju da oblikuje tako da zvuči kao događaj godine, a za to je, verujte mi, potreban talenat koji posedujemo samo mi.
  4. Kada vam je potrebno rame za plakanje, budite ubeđeni da će vas gej osoba utešiti i razumeti na najbolji mogući način. Razumeće vas jer ljubav doživljavamo isto tako duboko i temeljno kao i ženski pol, a utešiće vas onako kako bi muškarac i trebalo da teši – rečima i zagrljajem.
  5. Žena kod žene uvek primeti nepravilnosti i mane na telu. Pred gej drugom se možete skinuti potpuno goli, bez straha da će vam sugerisati na celulit i tražiti vam mane na telu. Gej drug će, bez sumnje, biti odusevljen vašim izgledom i svojim komplimentima će vas motivisati da izvučete najbolje iz sebe.
  6. Ukoliko nije tematska žurka, budite sigurni da nikada nećete izaći u grad ili se pojaviti na javnom mestu u istoj odevnoj kombinaciji kao vaš gej drug.
  7. Ukoliko planirate venčanje gej drug vam je preko potreban! Iz iskustva govorim. Od biranja venčanice, što uključuje i suze onog trenutka kada je prvi put isprobate pred gej drugom, do svih ostalih detalja koji se tiču vašeg najbitnijeg dana, budite sigurni da će sa ogromnom radošću vaš gej prijatelj to preuzeti na sebe. Nemojte se iznenaditi ni ako stane u red za hvatanje bidermajera, jer to se svakako ne propušta.
  8. Upravo iz razloga jer se osećamo drugačije u odnosu na okolinu, jako poštujemo i cenimo osobu koja nas prihvati upravo onakvim kakvi jesmo. Gej drug će vam biti veran i predan, a ukoliko oseti sa vaše strane bezuslovnu podršku i ljubav, bićete nagrađeni duplo za sve ono što pružate.

Uživajte u druženju sa svojim gej prijateljem i obavezno zajedno pročitajte neke tekstove iz rubrike gej blog, koje možete pronaći ovde!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.