Savršene noge i zadnjica, bez rekvizita! – Diana Morić

Drage moje,

Za trening ove srede potreban nam je jedan zid i nista više! Mnogo vas me pita koji su nam rekviziti neophodni za vežbanje i kada odgovorim da nam ponekad nije potreban nijedan, svi se poprilično prijatno iznenadite.

U video klipu su sjajne vežbe koje izvodite na sledeći način:


Vežbe za noge

Prvu vežbu, zahvaljujući kojoj će vaše noge postati prosto savršene, a zadnjica obla, izvešćete tako što ćete se nogama nasloniti na zid pod uglom od 90 stepeni. Ruke su u širini ramena, a vežbu počinjete tako što ,,koračate“ niz i uza zid.

Drugu vežbu sam samostalno nazvala ,,leteći polučučanj”. Nju radite tako što skupljenim nogama istovremeno pravite polučučanj i vraćate se u početnu poziciju. Ruke su i dalje u širini ramena.

Treću vežbu izvodite tako što ste i dalje u istom stavu. Krenite od desne noge koju zatežete u stranu, pa vraćate u početni položaj, a onda istu nogu dižete visoko iznad i ponovo vraćate u početni položaj. Isto ponovite i sa drugom nogom! Sve vežbe uraditi u tri serije po deset puta. Na kraju odrađenog treninga istezanje je obavezno!

Sve više i više vas mi se javlja na mom Instagram nalogu @diannafitness sa pozitivnim komentarima za MCT rubriku Trenirajte sa Dianom. Hvala vam svima od srca na tome i ja ću se truditi da za vas redovno snimam vežbe koje svaka od vas može uraditi u svojoj kući!

Veliki sportski pozdrav do sledeće srede!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.