Savršene noge i zadnjica, bez rekvizita! – Diana Morić

Drage moje,

Za trening ove srede potreban nam je jedan zid i nista više! Mnogo vas me pita koji su nam rekviziti neophodni za vežbanje i kada odgovorim da nam ponekad nije potreban nijedan, svi se poprilično prijatno iznenadite.

U video klipu su sjajne vežbe koje izvodite na sledeći način:


Vežbe za noge

Prvu vežbu, zahvaljujući kojoj će vaše noge postati prosto savršene, a zadnjica obla, izvešćete tako što ćete se nogama nasloniti na zid pod uglom od 90 stepeni. Ruke su u širini ramena, a vežbu počinjete tako što ,,koračate“ niz i uza zid.

Drugu vežbu sam samostalno nazvala ,,leteći polučučanj”. Nju radite tako što skupljenim nogama istovremeno pravite polučučanj i vraćate se u početnu poziciju. Ruke su i dalje u širini ramena.

Treću vežbu izvodite tako što ste i dalje u istom stavu. Krenite od desne noge koju zatežete u stranu, pa vraćate u početni položaj, a onda istu nogu dižete visoko iznad i ponovo vraćate u početni položaj. Isto ponovite i sa drugom nogom! Sve vežbe uraditi u tri serije po deset puta. Na kraju odrađenog treninga istezanje je obavezno!

Sve više i više vas mi se javlja na mom Instagram nalogu @diannafitness sa pozitivnim komentarima za MCT rubriku Trenirajte sa Dianom. Hvala vam svima od srca na tome i ja ću se truditi da za vas redovno snimam vežbe koje svaka od vas može uraditi u svojoj kući!

Veliki sportski pozdrav do sledeće srede!

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.