Vežbajte u dvorištu! – Diana Morić

Drage moje,

Veliki sportski pozdrav za sve vas i ove srede!

Konačno nam stiže lepo vreme, pa bih danas želela da vam pokažem kako možete iskoristiti vaše dvorište ili park! Potrebno nam je samo 30 minuta za ovaj trening, a osećaćemo se mnogo bolje. Zaboravićemo na svakodnevne probleme i treniranje će nam pomoći da ih prevaziđemo mnogo lakše!

Za danas vam je potrebno samo par stepenika i jedna ravna površina. 🙂

Prvu vežbu radimo tako što čučnemo do kraja, a iz tog čučnja idemo u skok. Ruke su blago savijene, kao na snimku, a leđa prava. Iako na snimku deluje da je ovo lako uraditi, pripazite u prvih nekoliko skokova, dok se vaš organizam ne navikne.

Drugu vežbu radite tako što napravite dva čučnja pravilno, a zatim skočite što više možete ispred sebe. Ponovite dva čučnja, pa skočite unazad. Pokušajte i bićete fascinirani time da je svaki deo vašeg tela aktiviran.

Za treću vežbu nam je potrebno par stepenika, a njih možemo pronaći u svakom parku, ako ih nemamo ispred kuće ili zgrade. Skupljenim nogama, u skokovina idete niz stepenike, a zatim uz stepenike, kao na snimku! Ovu vežbu preporučujem da radite oko pet minuta.

 
Vežbe u dvorištu

Prethodne dve vežbe odradite u pet serija po deset puta.

I vaš trening za danas je završen! 🙂

Do sledeće srede,

vaša Diana.

Komentari 1

  1. Trening na krevetu – Diana Morić | Dianna Fitness
    Reply

    […] za sve spavalice i one koji nekim danima jednostavno ne mogu da se pokrenu dovoljno da odrade vežbe napolju ili da izvade rekvizite iz ostave. 🙂 Svi ponekad imamo usporene dane, uključujući i mene, ali […]

    6 Oktobar, 2016

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.