Veliki poslovni horoskop za MART 2020.

Pažnja! Ovaj horoskop važi i za znak i za podznak!

Informacije i rezervacije: Email: astrosaka@yahoo.com, facebook: Astro Spica, Instagram: @astro___alex ili na broj telefona: 065/615-73-91

Još zanimljivih tekstova o ASTROLOGIJI, pročitajte OVDE!

OVAN

Mart mesec će Ovnovima doneti mnogo akcije, ali i pojačan obim posla i projekat koji su dugo očekivali. 

Pun mesec iz znaka Device i vaše astrološke kuće obaveza, 9. marta predstavlja kulminaciju nekog velikog projekta racionalne i brze odluke staviće u prvi plan i vi ćete se iz neke zamršene poslovne situacije izvući na pravi način uz pomoć Ribe ili Škorpije!

Do 10. marta bićete skloni malverzacijama i tajnim dogovorima, ili radnjama u okviru posla, a sredina meseca donosi nov poslovni početak i moguću  poslovnu saradnju sa inostranstvom! 

Finansijska situacija biće odlična tokom marta, posebno u periodu od 8.do 18.marta možete očekivati stabilnost i napredovanje kako u karijeri. 

Nakon 20. marta Saturn izlazi iz vaše kuće karijere, a Mars nakon 30. marta i za vas počinje mnogo opušteniji i period s manje presije kada je poslovni segment u pitanju. Postigli ste mnogo, vreme je da vi postavljate pravila u poslu. 

Sunce iz vašeg znaka i Mlad Mesec donose nov poslovni  početak. 

BIK

Finansijska situacija biće prilično dobra tokom čitavog marta meseca! 

Na početku marta mogući su neplanirani troškovi ili pozajmice, ali Venera  iz vašeg znaka od 5. marta najavljuje poslovno značajan i uspešan mesec!

Sredinom meseca, pod uticajem Venere i Urana, očekujte pozitivne pomake u vašoj karijeri! Venerini aspekti, između 14. i 26. marta, donose vam dobru zaradu i zadovoljstvo na poslovnom planu.

Mars iz vaše astrološke kuće inostranstva i učenja, otvara nove mogućnosti. Bićete puni novih ideja, a idealan period za realizaciju novog projekta ili početak novog posla biće od 23. marta!

 Krajem meseca budite obazrivi tokom potpisivanja ugovora ili sklapanja saradnji sa Ribom ili Blizancem. Konjukcija Merkura i Neptuna  ume da prevari!

Velika promena za vas veoma važna je svakako ulazak Saturna u vašu kuću karijere, mnogo toga se menja, a sve počinje od jačanja vaše ambicije ali i sukobljavanja sa autoritetima. 

BLIZANCI

Mart će biti zanimljiv kako na emotivnom tako i na poslovnom planu! 

Venera će sa svojim aspektima doneti sudbinske poslovne prilike, promene i kontakte početkom meseca, a pun mesec već 9. marta mogućnost potpisivanja važnog ugovora ili rešavanja nekog pravnog i administrativnog pitanja.

Uz podršku Marsa iz vašeg polja ulaganja i velikog novca imaćete priliku da nešto promenite na bolje u svom poslovanju, proširite posao i zaradite novac od nečeg što zaista volite.

Aspekti aktiviraju i rešavanje pitanja nasledstva. 

Idealan period od 5. do 20. marta i da se pozabavite vašim dugovima, vratite neki novac ili pogurate neki stari problem. 

Nakon 23. marta energije se menjaju, otvaraju vam se putevi ka inostranstvu, mnogo lakša komunikacija, bolji period za učenje ali i nove poslovne kombinacije.

RAK

Ambicija u martu vam raste, posebno nakon 7. marta kada Venera napusti pomalo nestabilne aspekte i znak Ovna i vaše polje karijere. 

Sunce iz kuće putovanja i inostranstva, otvara dobru komunikaciju sa strancima, stranim firmama, mogućnost promene radnog prostora. 

Između 13. i 18. marta povoljni aspekti Venere  iz vašeg polja kreativnosti i zabave i popularnosti i Urana iz polja doneće poslovnu priliku koju ne smete da propustite. 

Poslušajte savet mudrog Jarca i uspeh neće izostati. Venera iz materijalnog Bika  doneće stabilnu zaradu, ali i mogućnost partnerskog posla ili dugotrajne saradnje. 

Iskoristite ovaj period i budite što odlučniji i produktivniji, jer kada krajem meseca Mars i Saturn naprave pomalo tešku konjukciju u vašem polju rizika i karme može da se desi da se svi vaši planovi okrenu naglavačke. 

LAV

U martu vam neće biti preterano do posla, poželećete da se više opustite i otputujete daleko od svega, ali vas čekaju važne odluke i veliki projekti. 

Ipak oko punog meseca 9. marta, imaćete dosta posla, ali i super zaradu a vrlo je moguće da zaokružite jednu poslovnu priču sa Vagom ili Bikom i podignete vaš biznis na viši nivo! 

Mars iz vašeg polja svakodnevice i porodice doneće vam mogućnost nekih tajnih poslovnih dogovora, a Jupiter će vam doneti povišicu i uvećati zaradu oko 14. marta Ujedno sredinom meseca vaša karijera penje se na viši nivo i dobijate razna priznanja. 

Sredinom meseca se pokrećete, a Mars  pojačava vašu ambiciju, pa ćete biti spremniji na ozbiljniji rad! Uspeh vas vreba sa svih strana. Potrebno je samo da se disciplinujete i uspostavite poslovnu rutinu. Ne opirite se promenama nakon 23. marta, čekaju vas velike prilike ali i izazovi koliko ste spremni da izađete iz vaših okvira. 

DEVICA

Na poslovnom planu nizaće se povoljne prilike tokom marta meseca! 

Nadahnuti kteativnom Venerom iz znaka Bika i vašeg astrološkog polja novih početaka, putovanja i učenja, sklopićete nove poslovne kontakte i realizovati ideje koje duže vreme odlažete.

Finansijska situacija je odlična, posebno u periodu između 13. i 21. marta očekuju vas dobici preko poslova vezanih za kreativnost, decu, javnost rad sa ženama! Ovaj tranzit mogao bi vam doneti neočekivane dobitke u igrama na sreću! Krajem meseca očekujte uspeh preko stranaca ili na kraćem putu! 

Ne dozvolite da vam Škorpija ili Bik poljuljaju samopouzdanje i spreče vas u ostvarenju vaših snova!

Prelazak Saturna u vašu astrološku kuću posla i obaveza od 23. marta i vašem poslovnom svetu aktivira sasvim novu, lepšu energiju. Otvaraju se nove poslovne prilike, više slobodnog vremena, privatan biznis, energija koja vam dozvoljava da radite sve što volite. Stari sistem ili posao koji ste radili sada će biti na klimavim nogama, a možda upravo vi poželite da date otkaz.

 Vaga

Početak marta većini Vaga doneće uspeh u svim poslovima vezanim za zabavu, kreativnost, ali i poslove u koji uključuju bilo koju vrstu nege ili pomaganja drugima.

Veliki zemljani trigon Venere  iz vašeg polja posla i  Marsa iz vašeg polja svakodnevnice, sredinom marta može vam doneti nove kontakte i lepe poslovne ponude na putovanju ili od stranaca! 

Uspeh ćete najpre postići preko Vodolije ili Raka! Venera iz kreativnog Bika sredinom marta donosi dobro onim Vagama koje imaju svoj biznis ili rade od kuće! Finansijska situacija pod uticajem Saturna i Venere biće stabilna, ali ćete i dalje imati utisak da se odričete mnogih stvari. 

Uspeh i stabilnost uz pomoć Marsa i Saturna posle 22. marta dolaze kroz strpljenje, promišljenost, ali i drugačiji pristup poslu, a možda i promenu posla i početak privatnog biznisa. 

ŠKORPIJA

Početkom marta mogu se desiti neke prepreke ili problemi na poslu, možda i odlaganje nekih ciljeva. Posle 6. marta sve će ići mnogo lakše. 

Pun Mesec iz znaka vredne Device 9. marta najavljuje sudbinski i mesec napredovanja na poslovnom planu.

Uz pomoć Marsa vladara  vašeg znaka iz izdržljivog Jarca do kraja marta bićete spremniji na rad i akciju bilo koje vrste. 

Već između 8. i 20. marta moguća je nova poslovna ponuda preko Vodolije ili Bika. Poslovi vezani za trgovinu, medije ili nove tehnologije u periodu do 20. marta ići će odlično. 

Aspekt Venere i Urana sredinom marta najavljuje i veću potrebu da se istaknete u društvu, ali i da promenite mnoge stvari. 

Može da se desi i da date otkaz, promenite delatnost ili napravite saradnju sa nekim i uđete u partnerski posao, svaka odluka sada je dobra, samo ne stagnirajte u mestu. 

STRELAC

Na poslovnom planu tokom marta meseca većina Strelčeva će doživeti promene, ali ukoliko budu povlačili poteze po planu, zaista će briljirati! Početkom meseca očekujte saradnju sa inostranstvom ili ponudu iz inostranstva i drugog grada, ali i pojačanu kreativnost i inspiraciju.

Najpovoljniji period do 10. marta biće za one koji rade online, poslove vezane za medije i internet, bave se poslovima koji uključuju dosta akcije.

Moguće je da će do kraja marta, pod uticajem Marsa iz strogog Jarca, vaša disciplina i odgovornost biti na najvišem nivou ali isto tako najverovatnije je da ćete preduzeti velike mere štednje ili ćete uložiti u zaista prave i trajne stvari. 

Odličan momenat da se pozabavite pitanjima nekretnine. Krajem meseca konjukcija Marsa i Saturna mogu vam doneti prekid neke mučne ili neadekvatne saradnje sa Ovnom ili Vodolijom, ali i uspešan poslovni dogovor sa nadređenim, kao i napredovanje.

JARAC

Mars iz znaka Jarca i vašeg polja ličnosti doneće vam ambiciju, ali i dobru zaradu do 18. marta kroz saradnju sa starim klijentima, ili kroz sklapanje važne poslovne saradnje na duže, a ovo će ujedno biti odličan period i za veća ulaganja!

Oprez se savetuje pri potpisivanju važnih ugovora, ili pri važnim dogovorima u periodu do 10. marta.

Početkom marta Venera iz znaka Ovan usmeriće vašu energiju na rešavanje pitanja neke nekretnine ili nekih starih sporova, može da se desi da vam usput zakoče neki pravni procesi. 

Venera će prelaskom u zemljanog Bika od 5.marta  doneti nove poslovne ponude, mogućnost partnerstva sa Škorpijom ili Strelcem!

Veliki uspeh doživeće svi oni Jarčevi koji se bave poslovima vezanim za pravo, administraciju ili ekonomiju! Krajem meseca prekid jedne saradnje sa Škorpijom ili Blizancem ulepšaće vam život. Ulazak Saturna u vaše polje finansija od 23. marta donosi nove poslove, promene, nove izvore zarade ali i početak velike životne lekcije o sticanju, materijalnim vrednostima i novcu. 

VODOLIJA

Početkom marta tranzit  Sunca kroz znak Riba u dobrom odnosu sa planetom stabilnosti Saturnom i vaše astrološko polje finansija i zarade može doneti nove izvore prihoda, dobru zaradu kroz poslove vezane za negu ulepšavanje, tajne poslove, dobitke, poklone, ali i pojačanu želju za trošenjem! Pun mesec oko 9. marta donosi uspeh i ostvarenje željene saradnje, ali i novu poslovnu ponudu preko Lava ili Device. 

 Posebno Vodolijama koje se bave trgovinom ili poslovima vezanim za ugostiteljstvo sledi lep period!

Lepi aspekti Venere iz vašeg polja svakodnevnice u prirodu od 8.do 20. marta donose osećaj optimizma, dobru zaradu svim Vodolijama koje se bave privatnim biznisom, posebno nekretninama, gradjevinom, ali i uspeh u učenju novih stvari, polaganju ispita. 

Krajem meseca dešava se za vas veoma važna promena. 

Nakon 22. marta Saturn prelazi u vaš znak  i vi izlazite iz višegodišnjeg perioda u kom ste neke planove i želje držali u tajnosti, u nemogućnosti da ih realizujete ili u nedovoljno hrabrosti.

Vreme je da sazrite, da se osamostalite, da možda u kroz neke nagle I neočekivane promene pronađete sebe i ko vi zapravo jeste. 

RIBE

Mart je odličan mesec na svim poljima za većinu Riba.

Počinje pomalo napeto pod uticajem Venerinih kvadrata na vašu kuću finansija, pa se u prvom momentu možda jave strahovi vezani za novac, neka promašena ulaganja.

Sredina marta meseca većini Riba donosi blagostanje, rešenje nekih situacija, kulminacije nekih dugogodišnjih procesa vezanih za pravna pitanja, pitanja nekretnina.

Na poslovnom planu izmedju 7. i 19. marta ulazite u period odličnom za napredovanje, dogovore sa nadređenima, planiranje velikih projekata.

Koncentracija vam je na maksimalnom nivou, a finansijska stabilnost ne izostaje.

Dobra energija za sve Ribe koje se bave ekonomijom, ugostiteljstvom, trgovinom ali i one koje žele da se vrate starim saradnicima, ili na stari posao. 

Astrolog Aleksandra Grujić

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.