Veliki mesečni horoskop za APRIL 2020.

Pažnja! Ovaj horoskop važi i za znak i za podznak!

Informacije i rezervacije: Email: astrosaka@yahoo.com, facebook: Astro Spica, Instagram: @astro___alex ili na broj telefona: 065/615-73-91

Još zanimljivih tekstova o ASTROLOGIJI, pročitajte OVDE!

Ovan

Možda vam vaši planovi sada deluju diskutabilno, ali verujte da se sve pokreće, ako ne na fizičkom planu onda na nivou duhovnosti. Početkom meseca moguće su iznenadne promene životnih planova, neka vrsta bunta kod vas. 

Mars iz vaše kuće timksog rada učiniće vas društveno aktivnim, okrenutim višim ciljevima i humanijim, dok će Venera od 3. april aktivirati bolju komunikaciju i više flerta u vašem životu. 

Mnogo toga sada dešava se preko društvenih mreža. Sredinom aprila pašće vam kamen sa srca vezano za situaciju sa partnerom, lakše ćete razumeti sve što vam se dešava. 

Mnogi od vas kretaće se, učiti i informisani se mnogo više. 

Mogu da se dese i podvojene emotivne okolnosti, i neodlučnost u ljubavi. 

Emocije vam variraju, ali oko Punog Meseca 7. aprila rešavate važnu nedoumicu. Pristupaćete više diplomatski partneru. 

Finansijska stabilizacija oko Mladog Meseca, ali i početak novog projekta 22. aprila.

Kraj meseca donosi emotivne barijere, želju da krenete napred, ali moguće vraćanje u ljubavnu prošlost. 

Još zanimljivih informacija o OVNU, pročitajte OVDE!!!

Bik

Dobro se snalazite u ovoj teškoj situaciji. Dobro ste se organizovali, rešili neka ključna pitanja i sve je izgledalo da se privikavate, međutim tokom aprila moguće su zaista velike energetske promene. 

Može da se desi da silno poželite da date otkaz, promenite posao, ili vam se najavi neka nova priča. 

Venera iz kuće finansija i zarade od 3. aprila doneće vam nove poslovne mogućnosti. Ne odbacujte tako lako nove tehnologije, moderno doba i mogućnost online poslova. 

Vladar vašeg znaka Venera biće u odličnom aspektima oko  Punog Meseca 8. i tokom sredine aprila od 7.do 15.

Ovo vam donosi lepe vesti, bolju energiju i optimizam, a iako ste možda iz nekih razloga bili odvojeni od partnera sada biste se mogli bolje zbližiti. 

Nakon 20. aprila očekuju vas nova dešavanja i okolnosti, nov početak ali i razmišljanje o selidbi ili nekoj većoj promeni. 

Još zanimljivih informacija o BIKU, pročitajte OVDE!!!

Blizanci

Neka vrsta povlačenja i možda depresije je bila očigledna tokom marta, ali i neki mir. Ipak vi nikako ne spadate u grupu mirnih ljudi, tako da  vas ulaskom Venera u vaš znak od 3. aprila čekaju promene, nekako se vraćate u neki vaš kolosek bar kad je komunikacija sa ljudima u pitanju. 

Za divno čudo bićete lepši i raspoloženiji, a Pun Mesec iz vaše astrološke kuće kreativnosti, donosi vam velike ideje. Oko 7. april bićete posebno nadahnuti.  Neka se sada sav vaš talenat pokrene. 

Emotivno ovo je mesec u kom je moguć flert, ali i novo poznanstvo preko društvenih mreža, i sa osobom iz drugog grada ili države. Na prvom mestu vam je intelekt pa ćete se  upravo u periodu od 5. do 20. aprila s nekim maksimalno konektovati. Sličan se sličnom raduje. 

Krajem meseca slobodnim Blizancima mogao bi da se nameće emotivni partner iz prošlosti, a u postojećim vezama nailazite  na zahlađenje. 

Još zanimljivih informacija i BLIZANCIMA, pročitajte OVDE!!!

Rak

Vrlo je moguće da se snalazite u ovim okolnostima, neko ste ko živi za porodicu i kuću, ipak neka vrsta strahova javila se i kod vas. Tokom aprila energije su opuštenije nego u martu, moguće je da će se ograničenja malo laganije shvatati. Venera iz vaše kuće izolacije, donosi vam upravo sreću u povlačenju. 

Emotivno, prijaće vam flert sa nekim iz daleka, a moguća je i iznenadna komunikacija sa osobom koja je potpuno drugačija od svega što ste do sad navikli, moguće je da je u pitanju neko ko je već razveden, ili sveže izašao iz nekog odnosa. 

Tokom aprila, a posebno u periodu od 10. do 16. osmislićete  velike projekte i bićete inspirisani, posebno ukoliko se bavite marketingom, komunikacijama i trgovinom. 

Moguće je da ćete biti zabrinuti za svoju finansijsku situaciju krajem aprila, ali ne očajavajte i ne paničite, uspevate da se izvučete. 

Još zanimljivih informacija o RAKU, pročitajte OVDE!!!

Lav

Dobijate na vašem dobro poznatom entuzijazmu bez obzira na trenutnu globalnu situaciju. 

Partner će vas pokrenuti, moguće je da će želeti da mu maksimalno udovoljavate i da će biti znatno dominantniji od vas, a sredinom meseca to vam neće prijati. 

Ipak ovo je jedan od boljih meseci za sve Lavove.

Pozitivna energija Venere iz znaka Blizanca i vaše kuće prijatelja, aktiviraće makar virtuelno druženje, ali i vašu potrebu da budete u javnosti i deo ekipe. Više ćete se aktivirati,tako je i  moguća pojava novih i virtuelnih prijatelja, ali i ljudi sličnih interesovanja. 

Na emotivnom planu bićete impulsivniji i na neki način smetaće vam rutina. 

Slobodni Lavovi biće u nedoumicama, a u periodu od 4. do 17. aprila moguće je da vam se neko sudbinski nametne s kim biste u budućnosti mogli da ostvarite ozbiljnu konekciju i ljubavnu priču. 

Poslovna situacija biće dobra do 22. aprila, mogući su i veliki planovi i pokretanje online projekata, kraj meseca donosi i izazove Iipotrebu da rešite neki administrativni problem od pre. 

Još zanimljivih informacija o LAVU, pročitajte OVDE!!!

Devica

Delovalo je da se neke situacije nikada neće promeniti i da ćete ostati u začaranom krugu rutine. Evo fantastičnog meseca bar kad je poslovna sfera u pitanju. 

Pun Mesec iz kuće finansija oko 8. aprila doneće vam ekstra zaradu i finansijski priliv. 

Za sve Device koje rade od kuće ovo je odličan period pun fantastičnih prilika. 

Svi poslovi vezani za medije, društvene mreže, ali i komunikacije sada bi mogli da procvetaju. Najverovatnije je da ćete biti angažovani na 2 projekta. Možda pokrenete online edukacije ili potpuno promenite svoju dosadašnju rutinu. 

Mars iz kuće posla donosi dosta akcije i novih dešavanja na poslovnom planu. 

Ipak za Device koje su bile u sigurnijim sistemima sada će se poljuljati poslovna priča. Nešto se menja, možda dobijete ili date otkaz, a moguće je i da će vam ubrzo iskrsnuti neka nova poslovna priča. 

Emocije ćete tokom aprila staviti po strani. Najverovatnije je da će u vezama i brakovima biti sve u najboljem redu iako je komunikacije još uvek nejasna pod uticajem retro Merkura  do 12. aprila. U periodu od 15.do 25. aprila partner će imati utisak da ste ga zapostaviti u odnosu na obaveze i posao. 

Slobodne Device u poslovnim krugovima nailaze na hiper inteligentnu i zanimljivu osobu. 

Još zanimljivih informacija o DEVICI, pročitajte OVDE!!!

Vaga

Pretežak period je iza vas, posebno na psihološkom nivou.Tokom aprila većina dominantnih planeta je u vašem vazdušnom elementu što će vam prijati, bez obzira na okolnosti. Imaćete utisak da više dišete. 

Venera je 3. aprila odlepršala iz stabilnog Bika u Blizance i aktivirala vašu astrološku kuću učenja, filozofije, duhovnog putovanja. Najverovatnije je da ćete biti posebno inspirisan, nadahnuti i da vas očekuje pozitivan period. 

U emotivnom smislu bićete aktivni jer Mars iz kuće ljubavi donosi i iznenadne promene, ali i nove mogućnosti u ljubavi.

Neke od Vaga sada bi mogle da razmišljaju o potomstvu, ali i da uđu u naizgled površnu vezu sa veoma neobičnom osobom ukoliko su same. 

Krajem meseca neki porodični ili emotivni problemi mogli bi energetski da vas odvuku od velikih planova, ne dajte se!

Još zanimljivih informacija o VAGI, pročitajte OVDE!!!

Škorpija

Dok se borite sa istraživanjem cele situacije, teorijama zavere i raznim sumnjama, otvaraju se potpuno nove životne dimenzije. 

Tranzitni Mars, suvladar vašeg znaka, boravi u kući svakodnevnice i prilično ste aktivni. 

U emotivnim odnosima ova energija nepredvidivog Marsa iz Vodolije može doneti tenziju sa partnerom, čak i nagla odvajanja. Suzdržite se i nervozu ispoljite kroz fizičke aktivnosti. 

Slobodne Škorpije privlačiće rizične kombinacije pa se najverovatnije upuštaju u vezu sa zauzetom osobom. 

Venera, iz astrološke kuće finansija, doneće vam želju za pojačanim i na neki način bespotrebnim  troškovima, pa malo obratite pažnju da bolje rasporedite finansije. 

Od 12. aprila Merkur iz energičnog Ovna i vaše astrološke kuće posla pojačaće poslovne aktivnosti i doneće vam nove ideje. 

Nešto novo počinjete u poslovnom smislu. 

Dobar period za sve Škorpije koje se bave trgovinom. 

Još zanimljivih informacija o ŠKORPIJI, pročitajte OVDE!!!

Strelac

Mesec April biće lepši za sve Strelčeve u odnosu na prethodni period. 

Mars iz vaše kuće komunikacije aktiviraće više priče i novih vesti u vašem životu i među prijateljima. 

Venera iz vaše astrološke kuće partnerstva i javnosti učiniće vas osobom koja širi pozitivu i kao takvi bićete omiljeni medju ljudima. 

Ujedno ova pozicija Venere donosi i mogućnost novih ljubavi, dobrih dešavanja… 

Pun Mesec 8. aprila iz znaka harmonične Vage doneće vam dobru energiju u prijateljskim krugovima. 

U partnerskim odnosima u periodu od 6. do 17. aprila vaši partnerski odnosi biće bolji i moguće je da ćete od partnera dobijati dosta pažnje. Ipak neki od Strelčeva biće skloniji flertu nego inače i unosiće malo sumnje kod partnera. 

Krajem meseca posle 20. aprila, fokusirajte se na poslovni segment i napravite dobar plan štednje i novih poslovnih  poduhvata. 

Još zanimljivih informacija o STRELCU, pročitajte ovde!!!

Jarac

Jarčevi se navikavaju na izlazak Saturna iz njihovog znaka i pritisak koji se sručio prethodnih godina na njih. Iako vam možda deluje suprotno, na vidiku su nova vrata. 

Zajedno sa Saturnom i Mars će tokom aprila boraviti u vašoj kući finansija i doneće vam nove ideje vezane za zaradu. Menjaju se vaša ustaljena shvatanja, a možda pokrećete i neki posao od kuće. Ova dobra poslovna energija odnosi se najviše na period od 3.do 14. aprila.

Emotivno bićete u konfuziji.

Venera iz kuće posla mogla bi preko posla ili u nekim poslovnim okolnostima da vam donese mogućnost susreta sa veoma pozitivnom osobom, ali za vas možda previše opušteno i površnom. Zaintrigiraće vas ova priča iako ste svesni da možda nema budućnost. 

U postojećim vezama i brakovima biće promenljivo, može da se desi da vam jedan dan cvetaju ruže, a već sledeći ne možete da gledate partnera, uživajte u trenutku i ne donosite važne odluke u aprilu. 

Još zanimljivih informacija o JARCU, pročitajte OVDE!!!

Vodolija

Polako prihvatate velike. kako planetarne tako i globalne promene. Za sve Vodolije mesec april doneće prilike i najavu nekih dešavanja u 2021. godini.

Mars u vašem znaku doneće vam neku vrstu buđenja, želju da sve ideje realizujete što pre. 

Venera iz vaše kuće kreativnosti samo dodatno pojačava tu lepu energiju. 

Bićete skloni šali i zabavi, a mladim Vodolijama i onima koje su slobodne desiće se dve varijante. Najverovatnije je da ćete biti u nekim nedoumicama, možda nesigurni u svoj izbor. 

U postojećim vezama i brakovima moguće je da ćete promeniti mnoge stvari, odlučiti se na zajednički život sa partnerom, ili možda brak od 7. aprila.

Slobodne Vodolije biće prilično nemirne i najverovatnije je da će ulaziti u paralelni flert, a jedan od ta dva možda preraste u nešto mnogo ozbiljnije. 

Još zanimljivih informacija o VODOLIJI, pročitajte OVDE!!!

Ribe

Ušli ste  u mesec koji vam donosi preporod, ali će vam još neko vreme biti teško da izađete iz svojih strahova.

Mars iz kuće podsvesti dodatno pojačava vašu nervozu, verovatno je da vam izolacija ne prija. Potrudite se da sve što vas muči izbacite kroz fizičku aktivnost, a ne kroz opterećenost negativnim informacijama.

Čuvajte vaš imunitet i sve će biti u redu. 

Venera, planeta ljubavi, boraviće u vašoj astrološkoj kući svakodnevice, porodice, pa će se svakako vaši odnosi sa ukućanima poboljšati, zapravo uživaćete u vaša četiri zida. 

Emotivno ovo unosi laganiju komunikaciju ali između 10. i 16. aprila i nepoverenje. Možda ste neiskreni prema partneru, a to je ono najmanje što je potrebno u ovom trenutku. 

Slobodne Ribe visiće na društvenim mrežama, ali verovali ili ne i u blizini kuće mogući su interesantni susreti i poznanstva. 

Finansijska situacija poboljšava se od 12. aprila i sredina meseca biće poslovno povoljan period. Iskoristite period do 22. aprila posebno ukoliko ste privatnik da poboljšate svoj marketing, ali i znanje o poslu. 

Još zanimljivih informacija o RIBI, pročitajte OVDE!!!

Astrolog Aleksandra Grujić

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.