Veliki ljubavni horoskop za OKTOBAR 2019.

Pažnja! Ovaj horoskop važi i za znak i za podznak!

Informacije i rezervacije: Email: astrosaka@yahoo.com, facebook: Astro Spica ili na broj telefona: 065/615-73-91

Još zanimljivih tekstova o ASTROLOGIJI, pročitajte OVDE!

OVAN

U oktobru se ozbiljno zahuktavaju emotivna dešavanja. Bićete usmereni na partnerske odnose i druge ljude sve dok Venera bude boravila u kući partnerstva do 9. oktobra, kada vas očekuju pozitivni uplivi na ovo polje i harmonizacija nekih odnosa. Ujedno bićete spremniji na kompromis u vezi. Mnogi Ovnovi baš početkom oktobra mogli bi da razmišljaju o veridbi, ili venčanju. 

Od sredine meseca strasti jačaju i energija se menja. Oko 13. oktobra, na Pun Mesec oslobađate se negativne energije iz prošlosti. 

Kada vam Venera uplovi u polje strasti i rizika, vaš emotivni život počeće da se menja, doživećete potpuno neočekivana iskustva. 

Slobodni Ovnovi ulaze u tajnu, zabranjenu ili vezu sa kontraverznom osobom. 

Zauzetim Ovnovima bude se sva čula, ali je moguće da će ljubomora biti jača nego ranije, a neke sumnje i predmet sukoba. Ipak ovo vreme doneće vam i neke važne istine o vašem odnosu. 

Još zanimljivih informacija o OVNU, pročitajte OVDE!

BIK

Bikovi su kao uspavani kada su emocije u pitanju! Energija se menja u oktobru i donosi mnogo više strasti, emocija, ali i malo turbulencije u odnose. Od 4. oktobra komunikacija u vašim odnosima se pooštrava, mnogi Bikovi dobiće određene zahteve od partnera. Da li ćete imati energije i živaca da ih ispoštujete na vama je da odlučite. 

Venera vladar vašeg znaka do 9. oktobra biće u Vagi, a vi spremni na pomirenja i harmoniju, ali nakon toga kada zagazi u strastvenu Škorpiju i vaše želje postaće jače, a vi spremniji na razne  rizike u ljubavi. 

U postojećim odnosima dešava će se promene, ljubomora ali i posesivnost. Vaš partner postaće sumnjičaviji nego inače, ali ni vi neće zaostajati za njim. 

Slobodni Bikovi u periodu od 13. do 24. mogli bi da uđu u fatalni vezu sa osobom preko posla. 

Još zanimljivih informacija o BIKU, pročitajte OVDE!

BLIZANCI

Blizanci će biti skloniji flertu do 9. oktobra. Vaša kuća zabave biće prilično aktivirana i mogući su izlazci i razna druženja, a na nekom od njih pred Pun Mesec do 13. oktobra i zanimljivo poznanstvo. Ono što će vas zaintrigirati je spontanost i originalnost  ove osobe. 

Slobodni Blizanci od 10. oktobra ulaze u misteriozniju fazu, a harizma će im naglo ojačati. Venera aktivira tajne veze, a malo ko će ostati imun na šarm Škorpije ili Strelca, posebno u periodu od 15. do 25. oktobra.

Ovo je mesec u kom je sve moguće. 

Zauzeti Blizanci sav fokus prebaciće na obaveze, a upravo u poslovnim krugovima ili preko kolege pojavljuje se intrigantna osoba. Kao magnet bićete privučeni, iako je ovo veza koja nema veliku budućnost. 

Još zanimljivih informacija i BLIZANCIMA, pročitajte OVDE!

RAK

Vaše emocije u prethodnom periodu bile su pod nekom vrstom kontrole, ili vam je bilo teže da ih ispoljite. Oktobar mesec izvući će iz vas sve najdublje želje i strasti. Vaša astrološka kuća ljubavi i drame aktivira se ulaskom Venere, posebno od 11. oktobra. Bićete spremniji da se borite za ono što volite, mada s vremena na vreme u strahu da ne pogrešiti, iako je rizik sada prilično isplativ. 

Mogući su strastveni susreti između 12. i 22. oktobra sa Vagom, Jarcem ili Škorpijom. Biće ovo noći za pamćenje, samo se krećite. 

Zauzeti Rakovi produbiće svoje odnose i možda razmišljati o potomstvu. Ipak ono što je sigurno jeste da će strasti tokom većine oktobra biti pojačane i moguće je da će partner biti ljubomorniji nego inače. 

Još zanimljivih informacija o RAKU, pročitajte OVDE!

LAV

Vašoj vatrenoj energiji odgovaraće oktobarska dešavanja. Početkom oktobra rastući Mesec će aspektovati vašu kuću emocija, intime, mašte, postajete mnogo strastveniji, senzualniji. 

Energija Venere iz vaše astrološke kuće svakodnevnice od 10. oktobra donosi da vaš život intrigantnu notu, a vi postajete fatalni zavodnik/ca. Isto tako privlačićete zabranjeno. Neki od vas mogli bi u kućnoj atmosferi, ili u komšiluku upoznati  fatalnu ljubav. Iskoristite ovu energiju i rizikujete. 

Zauzetim Lavovima proradiće jaka intuicija, pa bi mogli da svoje partnere muče bespotrebnom ljubomorom, iako ni vas neće zaobići flert. Bićete fokusirani na prošlost i s te strane mogli bi da se opteretite, posebno u periodu od 15. do 22. oktobra. 

Još zanimljivih informacija o LAVU, pročitajte OVDE!

 DEVICA

Izmedju 3 opcije ili životna puta, izaberite onaj koji vas najviše čini srećnim. Sklone ste da previše analizirate, merite i na kraju iz silne želje da odradite savršeno, potpuno pogrešite. Sledite svoje srce, ono je jedino koje zna šta je najbolje za vas.

Oktobar mesec donosi prilično romantičnu energiju. 

Venera će do 9. oktobra boraviti u vašoj kući finansija i s te strane, mogli biste da sretnete nekog vrlo finog preko posla. 

U periodu od 11. do 25. oktobra otvara se nova prilika u kojoj bićete društveno aktivniji nego ranije. Izlasci i druženja, a uz njih su moguća i neka nova poznanstva.

 U blizini, na nekom kraćem putu, ili preko brata ili sestre mogli biste da upoznate nekog sa kim ćete osetiti hemiju. Iako će jedna osoba biti posebno uporna, ovo bi moglo da vam donese i neke komplikacije, jer najverovatnije sve može da se odigra prebrzo za vaš ukus. 

Još zanimljivih informacija o DEVICI, pročitajte OVDE!

VAGA

Dolazi vaše vreme i vaših 5 minuta. Do 9. oktobra zračićete posebnom energijom pod uticajem Venere iz vašeg znaka. Bićete spremniji na kompromis u vezama, a neki od vas razmišljaće o braku, ili nekom napredovanju u postojećoj vezi. 

Zauzete Vage biće fokusirane na posao, obaveze i finansije. Apetiti vam rastu, kao i zahtevi koje postavljate pred partnera. 

Slobodni pripadnici znaka biće otvoreniji za flert, ali i neodlučni u nekom momentu kada vladar vašeg znaka, Venera, predje u fatalnu  Škorpiju i vaš emotivni život dobija na dubini. Bićete spremniji da se prepustite ljubavi o kakvoj maštate. 

Izmedju 11. i 17. oktobra mogla bi se desiti velika simpatija preko posla, sa osobom koja vam odgovara po svim kriterijumima. Ipak neko vraćanje u prošlost, pa makar i u mislima moglo bi da blokira ovu energiju. 

Još zanimljivih informacija o VAGI, pročitajte OVDE!

ŠKORPIJA

Oktobar, mesec u kom vaša misteriozna energija najviše dolazi do izražaja. Do 10. oktobra bićete pomalo povučeni, a u želji da sakrijete svoje motive i emocije, možda i nejasni stalnom, ili potencijalnom partneru. 

Kada Merkur i Venera pređu u vaš znak od 9. oktobra i vi dobijate nove inspiracije. Vaš emotivni život dobija novu dimenziju. 

Slobodne Škorpije biće magnetične i osvojiće koga god poželeMoguće je da ćete s vremena na vreme biti u veoma emotivnom raspoloženja, a neki od vas vratiće se u prošlost oko punog meseca 13. oktobra 

Zauzete Škorpije ulaze u fazu regeneracije ali i promena. Sredinom meseca poželećete da uradite nešto novo, da rasčistite vaš odnos, posebno od 16. do 21. oktobra, moguće su turbulencije. Ipak na kraju ovog meseca, čeka vas i sasvim nov početak i velika životna transformacija. 

Još zanimljivih informacija o ŠKORPIJI, pročitajte OVDE!

STRELAC

Niste neko ko preozbiljno shvata život, ali biste tokom oktobra meseca vaše emotivne odnose mogli da sagledate iz sasvim drugog ugla. Do 10. Oktobra bićete potpuno društveni i raspoloženi za neka nova poznanstva, a nakon toga imaćete potrebu da  se povučete. Vaša energija biće usmerena na akcije u tajnosti. 

U periodu od 13. do 23. oktobra moguće je da ćete ući u neku vrstu tajne ili zabranjene veze. 

Slobodni Strelčevi mogli bi da upoznaju u ovom periodu važnu osobu, u nekoj ustanovi zatvorenog tipa, ili negde noću. Bićete prilično tajnoviti i moguće je da će se u početku sve odvijati na platonskom nivou. 

Zauzeti Strelčevi od 10. do 22. oktobrabra mogli bi da osveže odnos zajedničkim izlascima, ali bi partner mogao da bude kritičan prema propustima u vašem ponašanju. 

Još zanimljivih informacija o STRELCU, pročitajte ovde!

JARAC

Saturn, vladar vašeg znaka, je krajem septembra krenuo napred, a i vi ste zajedno sa njim rešili da krenete u svetliju budućnost. Vreme je da raskrstite sa prošlošću, ali i da ostavite nesuglasice sa partnerom iza sebe. 

Tokom oktobra meseca imaćete priliku da učvrstite vaš odnos, posebno od 11. oktobra, kada je moguće i pokretanje nekog ozbiljnijeg pitanja poput braka ili zajedničkog života. 

Slobodni Jarčevi ulaze u fazu, u kojoj će izlaziti više nego obično i sad kad je jedan veliki deo tereta spao sa vas, bićete mnogo spremniji za novu ljubav. U krugu prijatelja, ili na nekom grupnom okupljanju, srećete nekog ko je spreman da se posveti jednako kao I vi. Iako od 12.do 20. oktobra možda ova osoba bude delovala izuzetno komplikovano, biće prilično zanimljivo upustiti se u nešto bez kočnica.

Još zanimljivih informacija o JARCU, pročitajte OVDE!

VODOLIJA

Prijaće vam energija Venere iz lagane Vage početkom oktobra,posebno ukoliko ste krajem septembra shvatili da u vašu vezu ipak treba ulagati. 

Slobodne Vodolije biće prilično uzdrmane energijom Venere iz Škorpije od 10. oktobra, jer će se u vama uzburkati strasti. Ukoliko ste slobodni, preko posla, ili u nekoj radnoj atmosferi, mogli biste da iz saradnje uđete u vezu sa atraktivnom osobom. Neki od vas odlučiće se na kraće putovanje na kom bi mogli da sretnu osobu koja je sličnog temperamenta i slobodnog duha kao i vi. 

Zauzetim Vodolijama jaka energija iz Škorpije neće mnogo odgovarati jer će u postojećim vezama, posebno u periodu od 15.do 24. stvarati veliki pritisak i sumnje. Mlad mesec oko 27. oktobra doneće razrešenje neke situacije, ali uz malo više ozbiljnog razgovora. 

Još zanimljivih informacija o VODOLIJI, pročitajte OVDE!

RIBE

Možda pomalo konfuzni ulazite u oktobar i čini se da negde ne znate šta želite. Venera iz polja karme i strasti donosi sudbinske obrte do 10. oktobra. Ukoliko ste u lošoj vezi možda se oko punog meseca 13. oktobra odlučite na neke radikalnije promene.

Venera i Merkur iz Škorpije donose vam olakšanje s jedne strane, a sa druge posebno u periodu od 16. do 26. oktobra i gubljenje u nekim iluzijama, ali i mogućnost velike fatalne ljubavi, posebno ukoliko ste slobodni.

Noćni izlasci, ali i srljanje u zabranjene veze vrlo su moguće u ovom periodu. Bićete na neki način i izuzetno intuitivni tokom oktobra, pa bi bilo dobro da sve odluke donesete sami, bez da preterano slušate loše, tudje savete.

Zauzete Ribe imaće utisak da u  njihovom odnosu ima mnogo više ljubavi i verovatno je da ćete poželeti da održite tu energiju, pa bi bilo dobro da sa partnerom u periodu od 17. do 27. otputujete, ili se izdvojite na neki način od okoline, koja često ume da vam remeti odnos.

Još zanimljivih informacija o RIBI, pročitajte OVDE!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.