Veliki ljubavni horoskop za NOVEMBAR 2019.

Pažnja! Ovaj horoskop važi i za znak i za podznak!

Informacije i rezervacije: Email: astrosaka@yahoo.com, facebook: Astro Spica, Instagram: @astro___alex ili na broj telefona: 065/615-73-91

Još zanimljivih tekstova o ASTROLOGIJI, pročitajte OVDE!

OVAN

Ovnovi su bili prilično fokusirani na ljubav tokom oktobra meseca, a pod uticajem Marsa iz vašeg polja partnerstva i dalje će vam se sve vrteti oko veza i odnosa i tokom novembra.

 Ukoliko ste sa Škorpijom ili Vagom budite obazrivi oko 1. novembra jer su mogući sukobi, ljubomora i zahtevi partnera na koje nećete moći da odgovorite. Do 11. novembra  imaćete utisak da situacija izmiče kontroli. Vaše i partnerove želje biće u disbalansu, međutim od sredine meseca situacija se prilično poboljšava. 

Slobodni Ovnovi mogu ući u strastvenu vezu sa osobom iz inostranstva. Mnogi od vas mogli bi se osetiti bas euforično i optimistično po pitanju ove osobe.

 U periodu od 14. do 27. bićete prilično srećni i pozitivni, kada je ljubav u pitanju, spremni na brak ili zajednički život. 

Duge veze i brakovi će se učvrstiti, a slobodni Ovnovi uživaće u flertu sa jednim Strelcem, Bikom ili Blizancima. Bićete skloni i vraćanju u prošlost od kraja novembra, ali ćete ovaj put mnogo realnije sagledavati situaciju.

Još zanimljivih informacija o OVNU, pročitajte OVDE!!!

BIK

Mesec iza vas bio je  mesec velikih iskušenja, na neki način povlačenja. Mnogi Bikovi su imali osećaj da se za svoju ljubav moraju boriti duplo. Ništa ne traje večno, a dobra vest je da će vam novembar doneti potpunu promenu i upravo ćete imati osećaj da je došlo vaših pet minuta.

Početak meseca do 7. novembra može doneti tajne susrete, tajne poruke, ali i sklonost tajnim vezama. Zauzeti Bikovi biće skloniji riziku.

Nalet pozitive osetićete već od 15. novembra kada će Venera i Jupiter, dve nebeske sreće,  praviti fantastične aspekte sa Marsom. Zračićete i privlačiti sreću u vaš život.

 Zauzetim Bikovima mogla bi se desiti želja za decom, ili nagoveštaj proširenja porodice, a Slobodnim Bikovima velika ljubav. Zabavljajte se, izlazite i trenirajte što više i tako aktivni privući ćete veoma značajnu osobu.

PRELAZAK Venere u znak stabilnog Jarca od 27. novembra donosi vam veliku stabilnost na polju emocija, a nekima i sudbinski susret sa prošlošću.

Još zanimljivih informacija o BIKU, pročitajte OVDE!!!

BLIZANCI

Blizancima je oktobar mesec mogao da donese dodatnu odgovornost i turbulencije u odnosima, a tokom novembra moći će pomalo i da se opuste i optimističnije gledaju na život!

Iako će vas do 20. novembra retro merkur čini malo nervoznim, samo se potrudite da se dobro organizujete, i balansirate između posla i privatnih obaveza. Verovatno se osećate pomalo rastrzano ali dobra vest je da će se Blizancu tokom novembra  mnogo više posvetiti sebi, svom emotivnom životu, ali i porodici. Jupiter iz vaše  astrološke kuće javnosti, partnerstva, braka i veza , kući koja opisuje  emotivne partnere slaće pozitivne impulse. 

Mnogi Blizanci  počeće da razmišljaju o porodici, posebno tokom novembra. Novembar mesec doneće vam veoma pozitivna dešavanja kada je u pitanju vaš dom, ali i emotivni život. Očekujte veliku sreću po pitanju neke nekretnine, ali i nova dešavanja na polju ljubavi. Period nakon 14. novembra biće izuzetno povoljan kada je u pitanju planiranje porodice ili zajedničke budućnosti sa partnerom. Imaćete utisak da morate da se odreknete nekih stvari, ali zauzvrat dobićete mnogo slobode i pozitivne energije.

Izmedju 14. i 26. novembra biće izuzetno povoljan period za sve Slobodne Blizance. Bićete mnogo otvoreniji kada su emocije u pitanju i tako privući jednu Vagu ili Bika. Moguće poznanstvo preko prijatelja na mestima za zabavu i sport.

Još zanimljivih informacija i BLIZANCIMA, pročitajte OVDE!!!

RAK

Uz aktivan karmicki čvor u vašoj prvoj astrološkoj kući sigurno je da ste tokom oktobra osećali osetljivijije ali i da ste naporno radili da biste stigli do svojih ciljeva! Verovatno vas je iscrpelo sve što je bilo na vama i energija koju ste nekad i uzaludno ulagali. Ipak vi najbolje znate da se svaki trud isplati, a tokom novembra meseca planete će vam to i dokazati.

Retro Merkur slaće s vremena na vreme prošlost na vaša vrata, ali ovog puta ona neće imati šta novo da vam kaže. 

Na početku meseca bićete fokusirani na emotivni život ali i porodična pitanja. Do 12. novembra bićete okrenuti porodici i intimnim pitanjima, a sredina novembra doneće vam veću potrebu za izlascima i pozitivna emotivna dešavanja u tajnosti. Doživećete neke pozitivne promene vezano za kuću ili stan u kome živite.

Mnogi Slobodni Rakovi ući će u vezu sa osobom iz inostranstva preko posla, ili u poslovnim krugovima u periodu od 13. do 22. novembra, ili će doživeti ljubav na daljinu.

Mars iz vaše astrološke kuće svakodnevnice može da donese više strasti u dužim vezama, ali i da pokrene neke konflikte u odnosima koji mogu isterati mnogo toga na čistac i pokrenuti neke dobre stvari i rešenja.

Još zanimljivih informacija o RAKU, pročitajte OVDE!!!

LAV

2020. godina počinje energično za većinu Lavova. Novembar  će biti mesec buđenja u svakom smislu posebno emotivnom. Bićete puni inicijative pod uticajem Marsa iz kuće komunikacije i sve što sada pokrenete u ljubavi odraziće se višestruko na sledećih par meseci.. 

Sam početak meseca i period do 10. novembra mogao bi da donese i malo turbulencije pod uticajem kvadrata Venere i Urana. Imaćete potrebu da nešto drastično promenite u vašem životu, a na koji način će se to odraziti na vašu vezu ili brak na vama je. Mogući su prekidi, usled ljubomore, početkom meseca.

Slobodni Lavovi  biće skloni tajnim vezama i zauzetim partnerima. Druga polovina novembra biće mnogo pozitivnija. Prštaćete od energije i zračićete pozitivom. Ljubav na daljinu ili ljubav sa strancem sve je moguće od 13. do 25. novembra, jer će se vaši vidici i želje znatno uvećati. 

Zauzetim Lavovima ova energija može doneti zajedničko putovanje sa partnerom, koje će podgrejati vaše poljuljane odnose. 

Još zanimljivih informacija o LAVU, pročitajte OVDE!!!

DEVICA

Emocije će biti po strani ali je moguća ljubav na poslu, upravo na početku novembra. Dobra finansijska situacija učinićete i da budete raspoloženiji i lepše zracite iznutra! 2. novembra Venera prelazi u znak Strelca i vašu astrološku kuću  svakodnevnice i porodice i doneće neke odlučujuće procese unutar partnerskih odnosa.

Period od 2. do 11. doneće izazove Devicama koji su u vezi ali i u odnosu sa decom. Ukoliko budete ishitreno reagovali u nekim bezazlenim situacijama možete imati problema ili konflikte bez potrebe. Nakon 15. novembra  situacija u svim odnosima se popravlja i osetićete da vam se pozitivna energija vraća u život.

Pozitivna situacija na poslu uticaće na vaše samopouzdanja i odnos sa partnerom. Uspeh koji će vam se desiti u poslu donosi nove mogućnosti.

Slobodne Device se posebno u periodu od 16.do 22. novembra  mogu povezati sa veoma interesantnom osobom, preko posla, prema kojoj će osetiti nešto više.

Još zanimljivih informacija o DEVICI, pročitajte OVDE!!!

VAGA

Mars iz vašeg znaka tokom novembra meseca delovaće dvostruko. S jedne strane Imaćete podršku Venere iz vaše astrološke kuće komunikacije i  neke veze uz dosta taktične i pozitivne komunikacije dobiće još jednu šansu, a sa druge strane Uran će većini vas u aspektu sa Venerom donositi velike izazove i potrebu da nešto iz korena promenite do 7. novembra. 

One malo manje strpljiv i  manje sklonije kompromisu mogu se odlučiti da više ne praštaju partneru,već da se okrenu sebi.

Nakon 12. novembra energija se menja u pozitivnim smeru, a sa druge strane bićete potpuno posvećeni uživanju, mogućim putovanjima i pozitivnoj energiji. Upravo na jednom putovanju ili online u periodu od 14. do 26. novembra  možete upoznati nekog veoma zanimljivog i privlačnog. Privući će vaš to što imate sličan sistem vrednosti. Ujedno imaćete potrebu za avanturama, pa su moguće i veze na daljinu.

Još zanimljivih informacija o VAGI, pročitajte OVDE!!!

ŠKORPIJA

Za većinu Škorpija  novembar će biti sudbinski mesec i tokom novembra očekuju vas pozitivni sudbinski obrti! Pod uticajem Punog Meseca iz vašeg astrološkog polja partnerstva, imaćete potrebu da do 13. novembra napravite konačan dogovor ili rešite neke emotivne situacije. 

Neki od vas odlučuju se na prekid veze. 

Od 15. novembra Venera i Jupiter spremaju ljubavnu čaroliju i neke nemoguće stvari sa voljenom osobom sada ćete moći da realizujete!

Slobodnim Škorpijama ova magična energija doneće ljubav sa prijateljem ili osobom koju dugo poznaju u znaku Škorpije, Jarca ili Vage!

Od 16.do 23. novembra moćni sekstili Venere i Marsa, ali i Venere i Jupitera doneće vam stabilnost na polju emocija, a Škorpije koji planiraju zajednički život ili proširenje porodice sa Devicom, Ribom ili Rakom imaju punu podršku zvezda!

Slobodnim Škorpijama moguće je fatalno poznanstvo na kraćem putovanju, ili sa osobom iz inostranstva! Jake emocije i strasti vući će vas ovoj osobi, ali je moguće da će veza na neki način biti nerealna! Samo hrabro.

Još zanimljivih informacija o ŠKORPIJI, pročitajte OVDE!!!

STRELAC

Prošli ste jedan prilično izazovan period i za vaš ukus verovatno pomalo preemotivan mesec. Novembar mesec stiže da vam vrati vaš poznati borbeni duh, entuzijazam, veru u ljubav i pozititivu.

Tokom novembra meseca fokus će uglavnom i najviše biti na ljubavi, kreativnoj energiji, deci, ali i vašem ličnom uspehu. Bićete budniji nego ikad i rešeni da iskoristite fenomenalne prilike koje vam se budu pružale.

Mars će vas tokom Novembra aktiviran u vašem polju druženja, prijateljstva pokrenuti na razne ljubavne akcije i otvoriće vam nove mogućnosti. Bićete mnogo otvoreniji za nova poznanstva i uživanje u životu, a ovo će se posebno pozitivno odraziti na slobodne Strelčeve. Poznanstvo sa osobom iz inostranstva doneće vam osećaj velike zaljubljenosti.

U periodu od 16. do 27. novembra moglo bi se desiti nešto veoma pozitivno svim zauzetim Strelčevima, kada je ljubav u pitanju.

Strelčevi koji planiraju porodicu doživeće lepe trenutke sa partnerom, a ujedno, ovo će biti idealan period za proširenje porodice. Konjukcija  Venere i Jupitera iz vašeg znaka do 27. novembra donosi osećaj da sve konce držite u svojim rukama.

Još zanimljivih informacija o STRELCU, pročitajte ovde!!!

JARAC

Novembar mesec biće prilično promenljiv kada su emotivna dešavanja u pitanju. Početak meseca donosi pozitivne, a nekima od vas i nagle promene pod uticajem Venere iz kuće tajni  i Urana iz kuće ljubavi.  Ovo će biti prilika da više izlazite, družite se i da vaše aktivnosti dobiju na opuštenosti.

Ukoliko ste slobodni do 11. novembra mogli biste u krugu prijatelja da upoznate veoma privlačnu i pozitivnu osobu u znaku Ovna, Vage ili Strelca.

Jupiter iz 12. astrološke kuće, podsvesti i tajni  u drugoj polovini novembra doneće vam potrebu za povlačenjem, odmaranjem, nekima od vas i daleka, egzotična putovanja, odlazak na duže u inostranstvom, ali i više mira i radosti.

Period od 15. do 23. novembra donosi smirenje na polju emocija, a nekima od vas i izazove, posebno Jarčevima, koji su neko vreme u klimavim vezama. Mnogo slobode u odnosima nekad ume da uništi odnose. 

Venera iz ozbiljnog Jarca od 27. novembra ulaskom u vašu astrološku kuću ličnosti, učiniće vas jačim i odlučniji  i doneće priliku da iskažete svoje emocije i popravite odnos kroz razgovor.

Još zanimljivih informacija o JARCU, pročitajte OVDE!!!

VODOLIJA

Vodolije su po prirodi pozitivne, optimistične i ponekad površne, a tokom oktobra na emotivnom planu doživeli ste ozbiljne uspone i padove, ali i osetili duboke izazove, posebno tokom sredine oktobra. 

Kako novembra bude odmicao lepi planetarni aspekti doneće vedrinu u vaš život a Jupiterov tranzit u vašu kuću prijateljstva, druženja i izlazaka i  nove kontakte, proširenje vidika i znanja.

Novembar  mesec biće veoma aktivan kada je ljubav u pitanju, posebno period nakon 11. novembra.

 Više  vremena ćete provoditi  u putu, akciji, vožnji a možda i poboljšati svoja sredstva komunikacije

 Venera vam upravo u prijateljskim krugovima, već izmedju 12. i 23. novembra  donosi pozitivne vesti, mogućnost zanimljivih susreta sa Strelcem ili Ovnom, ali i ljubav preko žice.

Zauzete Vodolije, imaće lakšu komunikaciju sa partnerom posle 21. novembra, a krajem meseca i mnogo ozbiljniji pristup vezama, do tada oboje ćete prilično biti željni slobode.

Još zanimljivih informacija o VODOLIJI, pročitajte OVDE!!!

RIBE

Početkom meseca bićete pod nekom vrstom tenzije. Posebno u periodu do 8. novembra  mogli biste da se preopteretite nekim poslovnim dešavanjima i prenesete taj vajb na partnera. Imaćete milion ideja i planova, ali ćete se osećati rastrzano. S druge strane imaćete utisak da vi i partner ne želite iste stvari! Isključite se ili naučite da balansirate.

Od 11. novembra situacija će biti znatno bolja, posebno kod Riba koji su u kraćim vezama. Venera će prolaziti kroz vašu kuću stabilnosti  i u periodu od 16. do 25. novembra doneće vam priliku da svoj odnos učvrstiti do maksimuma. Ipak ovaj aspekt zahtevaće mnogo optimizma, pozitivne energije i  posećenost vezi. Partner će vam ponuditi brak, ili zajednički život. Poslušajte svoju intuiciju i bićete srećni.

Slobodne Ribe mogle bi upoznati veoma značajnu i optimističnu  osobu u znaku Jarca, Device ili Riba na kraćem putu, preko škole ili fakulteta.

Još zanimljivih informacija o RIBI, pročitajte OVDE!!!

Astrolog Aleksandra Grujić

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.