Veliki ljubavni horoskop za FEBRUAR 2020.

Pažnja! Ovaj horoskop važi i za znak i za podznak!

Informacije i rezervacije: Email: astrosaka@yahoo.com, facebook: Astro Spica, Instagram: @astro___alex ili na broj telefona: 065/615-73-91

Još zanimljivih tekstova o ASTROLOGIJI, pročitajte OVDE!

OVAN

Vladar vašeg znaka, Mars, početkom februara tranzitira vašom kućom novih   početaka, putovanja, a u aspektu sa Venerom može doneti nedefinisanost u odnosima, idealizaciju partnera, ali i velike  želje, ostvarenje nekih snova. Neki od vas imaće utisak da žive bajku.

Slobodni Ovnovi mogli bi da budu skloni velikim tajnim ljubavima, platonskim vezama, ali i vezama na daljinu, posebno do 8. februara. 

Venera, planeta ljubavi, prelaskom u vaš znak aktiviraće više strasti, odlučnosti, posebno među ženskim pripadnicama znaka. 

Pun Mesec 9. februara oslobodiće vas upravo nekog emotivnog pritiska, ostavljate iza sebe konflikt i moguće je da ćete pošteno proslaviti ovih dana. Oko punog Meseca mogući su i skandali i burna reagovanja. 

Do 18. februara držaće vas euforija i bićete otvoreni za ljubav, a slobodne pripadnice znaka imaće potrebu  da što više izlaze, treniraju i upravo na mestima za sport, akciju očekuju vas velike mogućnosti i nova poznanstva. 

Krajem meseca energija Marsa iz Jarca vraća vas u emotivnu prošlost i aktivira kontrolisanu i mirniju  energiju koja ne prija vašem ubrzanom temperamentu.

Još zanimljivih informacija o OVNU, pročitajte OVDE!!!

BIK

Bikovi početkom februara postaju romantičniji, a od 4. februara komunikacija sa partnerom dobija na dubini, ali i na tajnovitosti.

Slobodni pripadnici znaka u poslovnim krugovima mogli bi da upoznaju nekog vrlo temperamentnog nakon 9. februara. Ipak pitanje je da li ćete izaći iz vaše zone konfora i potruditi se oko ove priče. 

U postojećim vezama moguće je da sredinom meseca, posebno do 20. februara budete u potpunoj disharmoniji  sa vašim partnerom. Vi želite akciju i slobodu, a on najverovatnije mir i disciplinu. 

Nakon 22. februara ulazite u fazu izlazaka i druženja. 

Slobodnim pripadnicima znaka u krugu prijatelja pojavljuje se fatalna persona. 

Zauzetim Bikovima kraj meseca donosi smirenje i mirnu luku u ljubavi, vezi ili braku. 

Još zanimljivih informacija o BIKU, pročitajte OVDE!!!

BLIZANCI

Trpite, čekate, sve nekako nije ni približno dinamici kojoj uvek težite, ali tokom februara vladar vašeg znaka, Merkur, prelaskom u misteriozne Ribe obećava zabavu i uzbuđenje s vremena na vreme. 

Od 8. februara i Venera prelazi u mnogo agresivniji i odlučniji znak Ovna pa vam neće biti problem da prvi  animirate osobu do koje vam je stalo, ili da naterate partnera na željene akcije. 

Slobodni pripadnici znaka oko Punog Meseca, 9. februara doživeće karmičke susrete, možda i neka skandalozna dešavanja. Ukoliko ste sami, privlačićete jake i popularne tipove ličnosti oko vas. 

Od 18. februara ulazite u disciplinovanija, mirniji fazu i ovo će biti dobar momenat za sve zauzete Blizance da srede svoje odnose. Partner će početi da vam veruje. 

Još zanimljivih informacija i BLIZANCIMA, pročitajte OVDE!!!

RAK

Intuitivni kakvi jeste ,početkom februara ulazite u fazu velikih preispitivanja. Sunce iz vaše kuće strasti do 20. februara moglo bi da vas učini slobodnijim, ali i željnijim rizika. 

Merkur iz kuće ljubavi i zabave biće posebno zanimljiv slobodnim Rakovima, iako ni oni zauzeti neće biti imuni na ove impulse. 

Prijaće vam muzika, izlasci a upravo u nekoj nerealnoj atmosferi očekuju vas izazovi u ljubavi. Želju za novim dešavanjima i zabavom dodatno pojačava i Venera iz energičnog Ovna. 

Nakon 17. februara vaš partner postaje ozbiljniji, zahtevniji, posvećeniji, a moguće je i da će neki njegov uspeh uticati na vaš odnos u pozitivnom smislu. 

Neki od vas mogli bi s osete i gušenje partnera i želju za kontrolom. 

Ipak, kraj meseca mogao bi da donese to i da konačno presečete u smislu zajedničkog života ili braka. Osetićete da ste i vi i partner mnogo odlučniji. 

Slobodnim pripadnicima znaka mogao bi da se pojavi neko preozbiljan u poslovnoj sferi. 

Još zanimljivih informacija o RAKU, pročitajte OVDE!!!

LAV

Sunce iz vaše kuće partnerstva, javnosti i braka do 19.f ebruara učiniće vas izuzetno posvećenim partnerskim odnosima. Velike promene su na pomolu i zamene uloga. Imaćete potrebu za dokazivanjem u ljubavlju više nego pre. 

Nakon 8. februara neke tajne veze mogle bi postati javne, a Venera iz vaše kuće putovanja i avantura, aktiviraće više slobode u postojećim odnosima, ali i mogućnost ljubavi na daljinu. 

Zauzeti Lavovi mogu prolaziti mini krizu u odnosu oko Punog Meseca 9. februara kada ćete poželeti da se oslobodite svih stega, gušenja. Oni u stabilnijim vezama ovaj Pun Mesec mogu iskoristiti da ojačaju svoje i partnerovo  samopouzdanje, ali i razmisle o potomstvum

Sredinom meseca bićete spremniji na kompromise, ali je moguće da vas neće popuštati potreba za novim dešavanjima i iskakanjima iz kolotečine.

Nakon 19. februara energija u vašim odnosima mogla bi da postane hladnija, a komunikacija nejasna, ipak u svemu tome uz realan razgovor  neke probleme od pre mogli biste da isterate na čistac. 

Još zanimljivih informacija o LAVU, pročitajte OVDE!!!

DEVICA

Device će tokom februara biti maksimalno fokusirane na posao, a manje na ljubav , međutim, krajem meseca najverovatnije je da ćete doneti konačne odluke vezane za vaš ljubavni život. 

Merkur se od 4. februara aktivira u vašoj kući partnerstva, ali u znaku iluzornih Riba donosi energiju nepoverenja u odnose s vremena na vreme. Moguće je da će vaš partner želeti više pažnje, a mogao bi da deluje i misteriozno.

Nećete imati puno energije za nejasne, lažljive i manipulativne osobe, posebno nakon 8. febuara kada Venera pređe u strstvenog Ovna. Ovo aktivira vašu divlju stranu, a u periodu od 10. do 22. feburara slobodnim Devicama mogla bi da se desi fatalna emocija. 

Mars nakon 19. februara pojačava razmišljanje o proširenju porodice nekima od vas, želju za decom, ali i vraćanje emotivne prošlosti. 

Još zanimljivih informacija o DEVICI, pročitajte OVDE!!!

VAGA

Pred Vagama je vrlo zanimljiv ali i nepredvidiv mesec. Sunce iz slobodoumne Vodolije u vama će buditi veliku želju za slobodom, zabavom i vrlo je moguće da ćete delovati srećno. 

U postojećim vezama biće ovo mesec oscilacija i na momente izazova. Ipak, sam početak meseca doneće pozitivnu komunikaciju, dobru energiju, želju za putovanjima. 

Venera 8. febuara prelaskom u vašu astrološku kuću partnerstva, braka i javnosti slobodnim Vagama mogla bi doneti  brzinsko zaljubljivanje u vrlo energičnu i jaku ličnost. Iako bi komunikacija u startu sa tim nekim mogla da bude vrlo dvosmislena ili nejasna, hemija bi mogla da proradi. 

U dugim vezama ili brakovima mogla bi da se oseti ozbiljnost, zahlađenje u odnosima, ali i neka vrsta ograničenja. Moguće je da vi i partner ne želite iste stvari, ali uz malo strpljenja ove blokade i težina mogu se prevazići. 

Još zanimljivih informacija o VAGI, pročitajte OVDE!!!

ŠKORPIJA

Segment ljubavi pomalo je zapostavljen u poslednje vreme, a nakon 4. februara intenzivnije ćete osećati, razmišljati i emotivni odnosi dolaze na dnevni red. Vaša astrološka kuća ljubavi i uživanja, biće pod jakim uticajem emotivnog Merkura iz Riba i doneće vam romantičniju komunikaciju, ali i idealizaciju nekih odnosa. 

Imaćete veću potrebu za izlascima, provodim,platonske ljubavi, flert sve vas to prati u prvoj polovini meseca. 

Oko  Punog Meseca, 9. februara, očekuje vas drama, ali i rešavanje neke emotivne situacije u vašu korist. 

Slobodnim Škorpijama u periodu od 10.do 23. februara može se desiti ljubav ili flert na poslu, i u poslovnim krugovima. 

Zauzete Škorpije u prvoj polovini meseca mogle bi biti u raznim preispitivanjima, nedounicama, ali već od 18. februara vas očekuje stabilniji i bolji period. Shvatićete da vaš odnos vredi i da je kompromis sve. 

Još zanimljivih informacija o ŠKORPIJI, pročitajte OVDE!!!

STRELAC

Mars iz vašeg znaka čini vas euforičnim, jakim i raspoloženim za avanture početkom meseca. U prirodu do 8. februara imaćete više potrebe za povlačenjem, ali i tajnim vezama, možda budete imali i neke nejasnoće vezano za partnera.

Pun Mesec iz vaše kuće fizičkog i duhovnog putovanja doneće vam pozitivnu energiju, oslobodićete se neke težine. 

Za slobodne Strelčeve pozitivniji i aktivniji period kreće od 10. februara kada se Venera aktivira u vašoj kući zabave, ljubavi i sreće. Ženske pripadnice znaka privlačićete  energične i sportske tipove. Muškim i slobodnim pripadnicima znaka ovo bi mogao biti posebno dobar period. Venera donosi dominantnu ženu, ali i ljubav koja će vas brzo  obuzeti. 

Zauzeti Strelčevi razmišljaće o proširenju porodice i deci do 17. februara.

Kraj meseca doneće veću posećenost poslu i zapostavljanje ljubavi. 

Još zanimljivih informacija o STRELCU, pročitajte ovde!!!

JARAC

Jarčeve čeka februar u kom će morati prilično da balansiraju, ukoliko žele da im ljubav bude stabilno polje. Početkom meseca pomalo ćete zapostaviti partnera i posvetiti se poslu i karijeri. Nakon 10. februara bićete mnogo posvećeniji emotivnom partneru, ali i porodici.

Slobodni Jarčevi imaće veću potrebu za flertom i druženjem nego za dubokim emocijama, ali nije isključeno da pred Pun Mesec oko 7. februara kada se sretne Mesec sa karmičkim čvorom dožive romantične i sudbinske momente. 

Ljubav vas čeka u blizini kuće ili u bliskom okruženju, poznanstvo je moguće preko člana porodice. 

Nakon 19. februara izlazite iz ljušture i postajete mnogo otvoreniji za ljubav, ali i svesniji onoga što želite. U dugim vezama ili brakovima vi ćete biti pokretač velikih i važnih dešavanja. 

Još zanimljivih informacija o JARCU, pročitajte OVDE!!!

VODOLIJA

Februar je vaš mesec i većina ljubavnih dešavanja pokretaćete upravo vi. Sunce iz vašeg znaka doneće vam pozitivnu energiju, a to će se osetiti i u partnerskim odnosima. 

Sam početak meseca donosi uzbuđenje, a Vodolije koje su u vezi ili braku osetiće pozitivan uticaj partnerovog uspeha. U nestabilnim ili površnim vezama oko Punog Meseca, 9. februara, mogući su i skandali, drame ali i velika otkrića. 

Slobodne Vodolije u periodu nakon Punog Meseca biće mnogo mirnije. ali i komunikativnije. 

Imaćete želju za putovanjima, a posebno do 18. februara očekuju vas povoljni aspekti  za upoznavanje nekog zanimljivog na putu ili u inostranstvu. 

Druga polovina meseca donosi neku vrstu smirenja, povlačenja, ali i mirnije emocije. Ovo će biti bolji period za Vodolije u vezama, a one slobodne  mogle bi da se otvore za nešto ozbiljnije. 

Još zanimljivih informacija o VODOLIJI, pročitajte OVDE!!!

RIBE

Merkur iz vašeg znaka od 4. februara pojačava vašu percepciju, izoštrava čula  i intuiciju. Na momente se možete osećati izgubljeno, ili zaljubljeno, a partner će osetiti da niste prisutni u realnosti.

Bićete tajanstveniji nego inače. Moguće je da se početkom meseca i prolepšate i postanete privlačniji, a ujedno vaša energija zračiće opuštajuće na druge.

Ovo je posebno povoljan period za sve sobodne Ribe, jer ćete biti pravi magnet za ljubav.

Period od 8. febuara donosi vam više energije, ambicije i samopouzdanja. Sredina meseca ujedno će razrešiti neku situaciju koja postoji za možda zauzetom osobom koja vam je u srcu.

Period od 15. do 20. februara donosi olakšanje, više poverenja u odnosima. Mnogi od vas posle 21. februara mogli bi da sretnu nekog ko im je u prošlosti poljuljao tlo pod nogama.

Duge veze i brakovi mnogo realnije sagledaće situaciju u kojoj su krajem meseca.

Još zanimljivih informacija o RIBI, pročitajte OVDE!!!

Astrolog Aleksandra Grujić

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.