Veliki ljubavni horoskop za DECEMBAR 2019.

Pažnja! Ovaj horoskop važi i za znak i za podznak!

Informacije i rezervacije: Email: astrosaka@yahoo.com, facebook: Astro Spica, Instagram: @astro___alex ili na broj telefona: 065/615-73-91

Još zanimljivih tekstova o ASTROLOGIJI, pročitajte OVDE!

OVAN

Vladar vašeg znaka, Mars, tokom decembra biće prilično dobro aspektovan, doduše u znaku sa kojim niste u dobroj recepciji, ali dovoljno jak da maksimalno, posebno do 14. decembra iskoristite njegov jak uticaj. Iz vaše kuće strasti i regeneracije delovaće povoljno na vašu kuću velikih ciljeva i sa ovakvim energetskim uplivom pravo je vreme da obnovite poljuljan odnos, ili da se vratite staroj, nikad prežaljenoj ljubavi. 

I Venera iz ograničenog i tradicionalnog Jarca vas šalje putem navike i sigurnosti. 

Za slobodne Ovnove ovo će značiti možda pojavu velike karmičke ljubavi u poslovnim krugovima. Neverovatno, ali nakon 20. decembra potpuno će vas popustiti ovaj stav i želja za vraćanjem unazad, pa se mnogi mogu i pokajati. Slobodni Ovnovi mogu ući u vezu sa nekim koga su smatrali prijateljem ili drugom. 

Nova Godina najavljuje i ostvarenje velikih snova, a želje koje zamislite u ponoć, upravo vas vode putem ispunjenja. 

Još zanimljivih informacija o OVNU, pročitajte OVDE!!!

BIK

Evo jednog meseca po vašem ukusu. Decembar, vreme za svođenje računa i nagrade ukoliko ste bili dobri, a Bikovi uglavnom budu dobri, bar kad je njihova efektivnost u pitanju, pa sve što su naumili nekako i ostvare. A ukoliko niste pravo je vreme da to učinite sada, jer nema dvoumljenja, nema analize i sinteze, samo jasne odluke i planovi. 

Velika planetarna promena, prelazak Jupitera u znak vama po elementu srodnog Jarca, doneće upravo ubiranje plodova, stabilnost na mnogim poljima i otvaranje novih vrata. 

Na emotivnom planu, Mars iz kuće odnosa do kraja meseca i dalje igra glavnu ulogu, i iako s vremena na vreme može partnera činiti dodatno ljubomornim i posesivnim, a vas maksimalno otvorenim ali na momente misterioznim, aktiviraće želju za brakom, zajedničkim životom, posebno u periodu do 15. decembra, kada su mogući i važniji dogovori. 

Slobodni Bikovi tokom ovih sekstila mogli bi na fakultetu, putu, ili preko nekog edukativnog centra da upoznaju maksimalno ozbiljnu i misterioznu osobu vrednu svakog truda. 

Od 19. do 24. decembra bićete na klackalici pa nije isključeno da u Novogodišnjoj noći brzinski promenite neke odluke i odlučite se za ipak malo opušteniji i slobodniji život. 

Još zanimljivih informacija o BIKU, pročitajte OVDE!!!

BLIZANCI

Energija s Početak decembra nije vaša šoljica čaja, ali kao jedan od snalažljivijih znakova uspećete da u ovoj jakoj energiji pronađete nešto dobro i za sebe. 

Jupiter od 3 .decembra u Jarcu, Mars već neko vreme u Škorpiji, Venera u Jarcu, jednom rečju razigrani Blizanac ko dete može u “ćošak“ jer nije dovoljno dosadno da može da živi po pravilima. Ozbiljnost, pritisak, posedovanje, ljubomora i tradicija sve to jednom Blizancu koji živi za vazduh, razumevanje i slobodu zvuči kao strašna kazna. Ipak nije loše jer u prvoj polovini decembra uz određenu disciplinu i uvođenje nekih pravila možete dobiti pozitivan stav partnera i neku vrstu primirja. 

Nikakako niste da budete u mestu, pa je moguće i da se kroz merkurove aspekte aktiviraju i neka putovanja, a Slobodnim Blizancima ovo upravo može doneti nešto novo i sveže u ljubavi. Nipošto ne dajte da vas prevari energija ozbiljne Venere iz Jarca pa da u periodu od 11. do 20. decembra pomislite da vam odgovara neko preozbiljnan, težak i preuštogljen. Možda bude sexy, ali to nije nešto sa čim vi možete na duže staze da živite. 

Za sve vas mnogo bolja energija krajem meseca, posle 22. prodisaćete a u Novu Godinu ući potpuno neodlučni, ali svesni da i nije vreme za nove odluke. 

Još zanimljivih informacija i BLIZANCIMA, pročitajte OVDE!!!

RAK

Spremite se jer vas čeka jedan vrlo intenzivan, energetski jak, sudbinski mesec. 

Kao jedan od osetljivijih znakova spremite se na emotivan, ali i vrlo važan period jer većina planeta upravo vrlo aktivna u vašoj kući odnosa i partnerstva. 

Jupiter oko 3. decembra menja znak i aktivira vašu kuću braka, pa ukoliko do sad niste u narednih godinu dana imate velike šanse da upoznate nekog vrlo stabilnog, skromnog, tradicionalnog, ali i jednoličnog na momente.

Period do 12. devembra biće izuzetno jak a mnogim Rakovima može najaviti i potomstvo, ali i novu veliku ljubav. 

Imaćete potrebu da u potpunosti pripadnete nekom ko zna to da ceni, iako je s vremena na vreme moguće izražavanje posesivnosti u odnosu. 

Nakon 22. decembra priča se opušta a neki hladni ili konačni stavovi mogu se promeniti preko noći, svakako bili u vezi ili ne očekuje  test vaših želja. Ukoliko ste sami, ljubav u zabranjenim ili rizičnim vodama. 

Još zanimljivih informacija o RAKU, pročitajte OVDE!!!

LAV

Sunce, vladar vašeg znaka aktivira vašu kuću ljubavi, kreativnosti, izlazaka i zabave do 22. decembra. 

Iako će vas Venera i Saturn intenzivno usmeravati na posao i obaveze, možda vam donesu čak i preopterećenost u periodu do 14. decembra naći ćete vremena za relaksaciju. 

Zauzeti Lavovi i Lavovi u braku biće  na meti partnerovih osuda i moguće je da će patiti od nedostatka vaše pažnje, ali ko ne može da vas podrži, neka vas zaobiđe. 

Venera u znaku Jarca naglašava period ozbiljnih ljubavi i ponuda sve do 22. decembra. U tom periodu može vam se aktivirati i neko vraćanje u nazad, iako nije preporučljivo. 

Otvoreniji za nove ljubavi, ali i željni slobode bićete pred samu Novu Godinu, kada su mogući i iznenadni preokreti, sveže razvedene ili osobe koje su izašle iz veze. Vi ćete generalno težiti slobodnijoj varijanti. 

Još zanimljivih informacija o LAVU, pročitajte OVDE!!!

DEVICA

Decembar je mesec u kom ćete zaokružiti višemesečne procese. Sve dolazi na svoje i vama po zasluzi. 

Na emotivnom planu Venera i Saturn iz Jarca donose konkretnije odluke i želje, ali i planiranje budućnosti s partnerom. 

Ukoliko ste zauzeti, hladne glave mogli biste doneti važne odluke i shvatiti šta zapravo želite od partnera. U periodu od 5.do 16. decembra idealan je momenat za konkretne razgovore i planove. 

Slobodne Device biće lepo razpoložene, ali statične. Bićete otvoreni i konkretni u komunikaciji, ali ne preterano razpoložene za flert. 

Ipak Venera i Saturn u kombinacija mogu da vrate i prošlost, pa nije isključeno da se vratite par koraka unazad, ograničeni i bez vere da će vam se desiti neko novi. Ovo je i aspekt karmičkih ali teških i ljubavi zasnovanih na obavezi. 

Dobro pazite šta odlučujete, jer nakon 23. decembra vaše želje se drastično menjaju. 

Još zanimljivih informacija o DEVICI, pročitajte OVDE!!!

VAGA

Vreme je da se uozbiljite, mada šalu na stranu od kraja 2017. godine već vas Saturn iz polja emocija na sve načine pokušava ukalupiti, zauzdati  i učiniti stenom. 

Ulaskom i Jupitera u znak Jarca i vaše polje emocija, doživljavate novi vid i shvatanje te odgovornosti koja vam se nameće a koju nikako da suštinski prihvatite. Kao da se odjednom mirite i čak postajete srećni sa nekom situacijom koja vas je do nedavno gušila. Decembar najavljuje period ozbiljnih i dugoročnih odluka, želja ali i prihvatanja realnosti. 

Većina Vaga biće veoma pozitivna u komunikaciji, ali iznutra će se dešavati realni procesi.

S vremena na vreme posebno u prvoj polovini meseca možete osetiti i neku nostalgiju, vraćanje u neka davna vremena i potrebu da se neki odnos obnovite. 

Da li će se to pokazati kao prava stvar, period posle 20. decembra pojasniće vam to najbolje. Ovo će biti posebno povoljan period za sve slobodne Vage kada vas čeka potpuno nova inspiracija i energija, ali i moguća nova ljubav sa neobičnom i duhom slobodnom osobom na neobičnom mestu.

Još zanimljivih informacija o VAGI, pročitajte OVDE!!!

ŠKORPIJA

 Mars iz vašeg znaka već neko vreme vas čini dominantnijim i odlučnijim po pitanju svih životnih sfera, ali i ljubavi. 

Bićete posebno atraktivni tokom čitavog decembra, a samopouzdanja vam neće nedostajati. 

Ukoliko ste slobodni u obzir će dolaziti samo ozbiljne varijante. Za ženske pripadnice znaka muškarci će se prosto lepiti, a između 5. i 10. decembra mogao bi da se iznenada aktivira neko prilično harizmatičan i ostvaren. 

Zauzete Škorpije biće uglavnom stabilne, u ozbiljnim pregovorima sa partnerom, posebno u periodu do 23. decembra možete napraviti ključne dogovore i izdići  se na viši nivo. Pred Novu Godinu mogao bi da se desi i haos,promena planova… Vreme je za svež vazduh. 

Slobodne Škorpije čeka ljubav u blizini kuće. Ništa ozbiljno. 

Još zanimljivih informacija o ŠKORPIJI, pročitajte OVDE!!!

STRELAC

Jupiter 3. decembra napušta vaš znak, i iako ovo može da zvuči kao da će vas neke srećne okolnosti napustiti, zapravo, sve ono za šta ste se borili i trudili  vreme dobija na materijalizaciji. Jupiter se prebacuje u vašu kuću finansija, pa ovo aktivira veći fokus i stabilnost na polju posla. 

U prvoj polovini meseca nećete biti preterano osetljivi na ljubavne teme i ljubav će biti po strani. Bićete skloni tajnama i nećete se preterano otvarati drugim ljudima kada je vaš emotivni život u pitanju. Tako je i najbolje! Što manje njih zna za vašu priču, duže će trajati. 

Slobodni Strelčevi od 21. decembra ulaze u laganiju fazu, neku traumu ili loš odnos ostavljate za sobom i krećete iz početka. Fokus će prvenstvo biti na komunikaciji, upoznavanju novih ljudi, a sa tako opuštenim stavom može se desiti i neko novi s kim ćete se prvo družiti. U nekom opuštenom izlasku, ili preko društvenih mreža srećete osobu koja može da vam parira po intelektu.

Još zanimljivih informacija o STRELCU, pročitajte ovde!!!

JARAC

Venera je ušla u vaš znak, tu se zadržava do 20.decembra i u tom smislu vreme je da se ozbiljnije pozabavite vašim emotivnim odnosima, da sredite vaš  život u tom smislu. 

Većina Jarčeva pod skupom planeta u tom znaku, Saturnom, Venerom, karmičkim čvorom, Plutonom neće biti najraspoloženije za nove ljubavi, pre će se u njihovim srcima i mislima aktivirati stare ljubavi i emotivna prošlost. U periodu od 5. do 15. decembra ova energija biće posebno aktivna i može se desiti da po pitanju nekih stvari rapidno sazrite ili postanete odlučni. 

Duge veze i brakovi sada ulaze u fazu velikih regeneracija. Popravite sve što ste pokvarili. 

Slobodni Jarčevi možda upoznaju sudbinsku ljubav ali karmički veoma opterećenu i u početku baš tešku. Ako ste spremni na sve ili ništa, to je to, samo se prepustite. 

Od 19. decembra opuštenija energija, ali sve što odlučite u prvoj polovini decembra delovaće konačno na duže staze. 

Još zanimljivih informacija o JARCU, pročitajte OVDE!!!

VODOLIJA

Uran, vaš vladar, već neko vreme je u znaku Bika, pa većina Vodolija teži mirnim lukama i konkretnim vezama. Decembar mesec i za vas donosi upravo to, potrebu za velikim smirenjem, ali i zahlađenje emocija. 

Mnoge Vodolije pod uticajem Jupitera od 3. decembra imaće potrebu da se povuku unutar sebe, dobro očiste svoju podsvest i osveste želje, a na emotivnom planu pojačava  se i aspekt platonskih, tajnih ljubavi. Neka davna prošlost proganjaće vas u podsvesti i snovima, ali ćete malo toga realizovati u realnosti.

Pod uticajem veselog Merkura iz Strelca imaćete veliku potrebu za druženjem i bićete konstantno željni izlazaka, ali će vam u dubini srca do 29. decembra više prijati samoća.

Nakon 21. kada Venera udje u Vaš znak bićete raspoloženiji za nove priče, a Vodolije u vezi ulaze u stabilniji period,ukoliko partner razume vašu ljubav prema slobodi.

Slobodne Vodolije biće potpuno promenljivih želja, a u novogodnišnjem ludilu, možda sretnu baš jedno slično ludilo.

Još zanimljivih informacija o VODOLIJI, pročitajte OVDE!!!

RIBE

Prethodni period doneo vam je konfuznije odnose, nepoverenje, možda previše fatalnosti i razočarenja. Jupiter prelazi u stabilnog Jarca 3. decembra i aktivira više stabilnosti i mira u vašem životu.

Planeta ljubavi biće lepo aspektovana i Ribe će zajedno sa partnerom praviti velike planove. Tokom prve polovine decembra imaćete jasne ciljeve, a emocije će vam biti stabilne. U periodu od 6. do 16. decembra moguće je i ostvarenje neke vaše velike želje. Ovo će biti period blagostanja i olakšanja, uz malo vašeg truda vaša ljubav dobija novu dimenziju, a moguća su i ozvaničenja, ponude za brak.

Slobodne Ribe biće nikad raspoloženije za izlaske, druženja, a do 20. decembra mogle bi preko prijatelja da upoznaju bas ozbiljnu osobu.

Mnoge Ribe u ovom periodu mogle bi sasvim slučajno, posebno oko 14. decembra da sretnu bivšu ljubav, ili da uđete u vezu sa nekim koga dugo poznajete.

U Novu Godinu ulazimo pod uticajem meseca iz vašeg znaka, bićete posebno emotivni i romantični, a mnogim Ribama upravo i novogodišnja noć donosi ostvarenje nekog sna ili veliku iluziju.

Još zanimljivih informacija o RIBI, pročitajte OVDE!!!

Astrolog Aleksandra Grujić

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.