Veliki LjUBAVNI HOROSKOP do KRAJA 2018. godine

Retrogradna Venera obeležiće jesen i podgrejati strasti u svim odnosima, a naročito u ljubavnim! Sklonost ka rizičnim i zabranjenim vezama, prekidi odnosa, ali i iznenadni ulasci u nove veze pratiće gotovo sve znakove. Novembar će biti posebno turbulentan i doneti nam velike transformacije i promene! Jedna od najvećih promena je svakako prelazak Jupitera nakon godinu dana iz znaka intuitivne, duboko emotivne i ekstremne Škorpije u znak vedrog i optimističnog Strelca! Nova porcija optimizma stiže, a sa njom i velike prilike na svim poljima.

Pažnja! Ovaj horoskop važi i za znak i za podznak!

Informacije i rezervacije: Email: astrosaka@yahoo.com, facebook: Astro Spica ili na broj telefona: 065/615-73-91

Još zanimljivih tekstova o ASTROLOGIJI, pročitajte OVDE!

OVAN

Početak oktobra tranzitna Venera kreće retrogradnim hodom unazad kroz znak Škorpije! Ovo će u oktobar mesec uneti energiju emotivne prošlosti, dubokih emocija i još dubljih preispitivanja! Mlad mesec 9. oktobra donosi nove emotivne veze i emocije na neočekivanim mestima i sa još čudnijim ljudima. Veneri se pridružuju Merkur i Sunce, a Jupiter, koji već uveliko gazi poslednjom dekadom Škorpije, dodatno će naglasiti vašu strastvenu stranu i rizične odnose. Oko 18. oktobra oprez svim Ovnovima – strast će nadvladati razum!

Novembar je mesec pun preokreta i dešavanja. Planetarne konstalacije biće takve da će vam se činiti da se čitave godine apsolutno ništa nije dešavalo da bi se u novembru sve obrnulo naopačke! S jedne strane vrlo euforičan i pozitivan mesec, a sa druge strane pun iznenađenja. Venera se vraća u znak Vage i praviće opoziciju sa retro Uranom iz vašeg znaka! Dobićete neopisivu želju da se oslobodite svega što vas koči, a sa druge strane, Mars iz kuće ljubavi donosi nova dešavanja i neočekivana poznanstva. Ipak, ono što će biti potrebno da rešite jesu nesuglasice sa partnerom, ali i nešto što vas jako dugo koči da biste svoj život ispunili novom energijom.

Kada Venera krene napred 16. novembra, a Mars pređe u znak emotivnih Riba, ništa više neće biti isto. Mnogi od vas uploviće u tajne veze, duboke emocije će vas obuzeti, a Ovnovi u vezi koji su pregrmeli sredinu meseca imaće šansu da svoje odnose učvrste! Jupiter će prelaskom u znak, vama omiljenog Strelca, doneti svež vazduh u život. 3. decembra Venera napušta vaše polje partnerstva i vraća se iz Vage u Škorpiju. Od 13. do 22. decembra praviće lepe aspekte sa Marsom i Saturnom. Ova energija učvrstiće sve duže veze ili brakove koji su bili poljuljani, a nekima od vas pred Novu godinu može se desiti velika karmička ljubav sa Strelcem, Ribom ili Vagom.

Još zanimljivih informacija o OVNU, pročitajte OVDE!!!

Jedanaest stvari koje razume samo ovan

BIK

Kraj godine za većinu Bikova biće izazovan! Venera već neko vreme boravi u vašoj kući ljubavi i partnerstva, a oko 6. oktobra krenula je hodom unazad i većini vas donosi preispitivanja nekog odnosa, braka ili veze. Sumnje koje se javljaju postaće sve jače jer se Veneri nakon 10. oktobra pridružio i Merkur. Do kraja oktobra pooštrena komunikacija sa partnerom, ali i više strasti i fizičke konekcije u odnosima! Početak novembra meseca najavljuje velike preokrete i promene, kako na nebu tako i u vašem životu.

Venera se iz Škorpije vraća u znak Vage i u vaše astrološko polje posla već 1. novembra! Merkur prelazi u znak Strelca i komunikacija postaje mnogo pozitivnija, optimističnija i neki odnosi se popravljaju! Ipak, usled Venerinih napetih aspekata sa retro Uranom, mogu se desiti prekidi nekih saradnji, ali i ljubavnih odnosa između 6. i 17. novembra!

Slobodni Bikovi mogu ući u lepršavu vezu sa osobom preko posla. Prijaće vam ova lagana i neopterećujuća priča. Nakon 15. novembra Mars menja znak i prelazi u sentimentalne Ribe, što u vama budi romantičnu stranu i skonost iluzijama, ali i tajnim vezama. Decembar počinje napeto, ali će nakon 5. decembra lepa energija Venere, Saturna i Marsa doneti stabilnost na ljubavnom planu! Ovo će biti idealna energija da se sve poljuljane veze učvrste! Slobodni Bikovi mogu obnoviti vezu iz prošlosti ili doživeti strastvenu ljubav sa Devicom, Jarcem ili Rakom koja će imati šanse da dugo, dugo traje! Novu godinu pod uticajem meseca iz Jarca dočekujete puni čvrstih odluka i stabilnih emocija.

Još zanimljivih informacija o BIKU, pročitajte OVDE!!!

Deset stvari koje razume samo tipičan bik

BLIZANCI

Blizanci su jesen dočekali rasterećeni, ali je ulazak vašeg vladara Merkura u znak fatalne, opasne i strastvene Škorpije od 10. oktobra neka dešavanja na emotivnom planu doveo na rizičan nivo. Do kraja oktobra bićete skloni vezama sa kolegom ili nadređenim u znaku Ovna, Vodolije ili Vage, a privlačiće vas i igrice toplo hladno. Novembar mesec otvara jedno sasvim novo poglavlje u vašim životima, ali i rešava milom ili silom neke situacije u ljubavnom ili bračnom životu. Velika i jedna od najvažnijih promena tokom jeseni jeste svakako ulazak Jupitera 9. novembra u znak optimističnog i pravičnog Strelca u vaše astrološko polje braka, partnerstva i odnosa. Početkom novembra, Merkur prelazi u Strelca, pa ćete osetiti veliko olakšanje. Već sam ulazak Jupitera u vaše polje braka može doneti novu ljubav ukoliko ste sami, potrebu za vezivanjem, ali i osobu iz inostranstva.

Strelac, Lav ili Riba ući će u vaš život neočekivano. Ovaj aspekt trajaće narednih godinu dana, tako da ukoliko se velika promena ne desi u novembru, ne očajavajte! Blizanci u vezi prolaziće testove u periodu od 10. do 17. novembra, ali je vrlo moguće i da će se potegnuti pitanje proširenja porodice. Početkom decembra neki od vas mogli bi doživeti razočarenje u voljenu osobu ili posumnjati u njenu vernost. Do 6. decembra loša komunikacija će se stišati. Saturn iz astrološkog polja strasti i rizika u lepim aspektima sa Venerom stišaće neku tenziju unutar vašeg emotivnog odnosa između 13. i 24. decembra.

Slobodni Blizanci pred Novu Godinu mogli bi dobiti ozbiljnu ponudu od Raka ili Vage!

Još zanimljivih informacija i BLIZANCIMA, pročitajte OVDE!!!

12 stvari koje razumeju samo blizanci

RAK

Emotivni i osetljivi pod uticajem skupa planeta iz znaka Škorpije i vašeg astrološkog polja ljubavi imaćete uzburkane emocije i odnose sa partnerom. Napeti aspekti Marsa i Venere na vaše polje ljubavi podstaćiće da dublje sagledate svoj emotivni život i želje. Neki od vas mogli bi poželeti proširenje porodice,dok će Rakovi u nestabilnijim vezama ulaziti u ozbiljne konflikte do kraja oktobra meseca. Pun mesec 24. oktobra doneće kulminaciju nekog dešavanja i razrešenje ljubavnog problema. Novembar donosi potpuno drugačiju energiju u odnosu na sve prethodne mesece ove godine! Neke situacije od kraja 2018. godine bi mogle da se ponove.

Ulazak Jupitera u znak vatrenog Strelca oko 9. novembra mogao bi da donese ogroman upliv pozitivne enrgije na vaše polje posla i podstakne pozitivna dešavanja i na ostale životne sfere. Venera i Uran u opoziciji između 10. i 15. novembra mogli bi da donesu želju za promenama. Moguće su selidbe, ali i prekide nekih odnosa. Ovo će ličiti na test koji možda niste položili pre nekih godinu dana. Početkom decembra očekujte nešto napetiju komunikaciju ili stres vezano za neke ljubomorne partnerove ispade. Bez brige, ovo će, ukoliko ste pregrmeli novembarske oscilacije i opozicije, biti samo prolazna napetost. Kraj godine i period dočekujete uljuljkani i ušuškani uz nekog ko zaista zaslužuje svu vašu pažnju. Ponuda za brak.

Slobodni Rakovi doživeće veliku ljubav sa osobom za koju veruju da je dugo poznaju ili će obnoviti neku vezu iz prošlosti!

Još zanimljivih informacija o RAKU, pročitajte OVDE!!!

10 stvari koje samo rakovi razumeju

LAV

Euforično ste ušli u oktobar sa pozitivnim mislima i željama u vezi partnera!

Zauzeti Lavovi mogu se do kraja oktobra osećati pomalo pod pritiskom od strane partnera, jer će Mars uticati na njihovu prekomernu potrebu za pažnjom, ali i na razne ponude na koje trenutno ne možete da odgovorite! Retrogradna Venera u vaš život mogla bi da vrati nekog koga smatrate svojom bolnom tačkom ili rizičnim odnosom!

Novembar će biti mesec vašeg svanuća! Energija mnogo bliskija vama i vašem vatrenom temperamentu širiće se pod uticajem Jupitera iz Strelca iz vašeg polja novih životnih pravaca, učenja ali i planova. Mnogi od vas već na početku ovog tranzita između 13. i 26. novembra mogli bi ući u veoma zanimljivu i strastvenu vezu sa osobom iz inostranstva ili iz drugog grada! Sa druge strane, Lavovi koji su u vezi mogli bi promeniti neke krupne stvari u vezi, ali i za sva vremena zatvoriti neke teme ili poglavlja u vezi sa partnerom.

Kraj godine biće strastveniji nego ikad. Mnogi od vas ipak bi mogli preterati i odati se porocima ili svoj fokus prviše usmeriti na zabavu. Igrice nisu na odmet, ipak ne dopustite da vam usled vašeg neozbiljnog ponašanja između 13. i 27. decembra izmakne veoma vredna i kvalitetna osoba u znaku Blizanca, Strelca ili Device.

Još zanimljivih informacija o LAVU, pročitajte OVDE!!!

12 stvari koje samo lav razume

DEVICA

Device su se tokom oktobra pretežno fokusirale na posao, a iako imate mnogo želja i planova do kraja meseca mnogo toga moglo bi da ostane na priči! Ipak, Venera iz polja komunikacije uzburkala je neke veze, ali i donela nervozu i hvatanje za sitnice unutar veza. Zajedno sa vašim vladarem, Merkurom, do kraja meseca, a posebno u periodu od 16. do 24. oktobra mogla bi doneti nervozu i sumnje u partnera!

Slobodne Device biće na meti navalentnih udvarača sa društvenih mreža. Neki od njih mogli se pokazati kao dugotrajni. Novembar donosi obrte, promene i euforičnu energiju. Merkur iz vašeg znaka prelazi u pozitivnog Strelca i vi konačno dobijate izgled nasmejanog optimiste. Neke brige ostavljate iza sebe, a planovi će vam biti veći nego ikad. Postavićete ultimatum partneru koji bi mogao da poboljša situaciju u vašem poljuljanom odnosu. Jupiter, ulaskom u vašu četvrtu kuću od 9. novembra donosi fokus na porodična pitanja, svakodnevni život, ali i neke pozitivne stvari vezane za mesto življenja!

Vrlo je moguće da ćete maštati o stvaranju porodice i pokrenuti ta pitanja. Device u braku ili vezi mogle bi da pokrenu i proširenje porodice u narednih godinu dana, počevši od novembra!

Slobodne Device prolaziće razne turbulencije, posebno ulaskom Marsa u njihovo polje odnosa od 15. novembra. Bićete privlačniji nego ikad, ali ćete delovati veoma misteriozno i u isto vreme nedokučivo. Vrlo je moguće da ćete se zaljubiti kao nikad do sad, ali i da ćete previše idealizovati jednu Ribu, Raka ili Jarca. Do Nove godine ne zalećite se prevelikim očekivanjima, već sačekajte da bolje upoznate ovu osobu. Zauzete Device između 13. i 18. novembra mogle bi pokrenuti pitanje braka.

Još zanimljivih informacija o DEVICI, pročitajte OVDE!!!

11 stvari koje razumeju samo device

VAGA

Vage su u centru pažnje sve do 23. oktobra, pod uticajem Sunca iz vašeg znaka. Mnogo odluka je na vama, a Mars iz polja ljubavi i zabave vas čini veoma aktivnim kada je društveni život u pitanju! Ukoliko ste slobodni, zračićete velikom privlačnošću, a vrlo je moguće da ćete oko 22. oktobra biti na meti mnogih. Ovan ili Škorpija biće posebno uporni! U novembru mesecu Venera se vraća u vaš znak i donosi ključne momente u vašim vezama, odnosima, ali i brakovima.

Mnoge Vage poželeće da neku situaciju koja dugo kulminira isteraju na konačan čistac! Velike promene su pred vama, pa i prekidi odnosa ili razvodi su mogući pod uticajem retro Urana! Lepe vesti su da vas odmah iza stresa, nakon 9. novembra, čekaju nove ljubavne prilike i nov početak! Jupiter ulazi u znak Strelca i u vaše astrološko polje komunikacije i kraćih putovanja! Vrlo je moguće da ćete postati opušteniji, optimističniji, ali i da ćete u život privući putovanja i nove ljude! Na jednom takvom putovanju može vam se desiti ljubav na prvi pogled upravo sredinom novembra!

Decembar mesec počinje pomalo opterećujuće usled silnih obaveza, ali mnogim slobodnim Vagama mogao bi da donese ljubav preko posla. Između 13. i 20. decembra očekujte ljubav sa zanimljivom, ali veoma tajnovitom osobom. Zauzete Vage kraj godine dočekuju stabilne na polju emocija, ali i praktičnije nego ikad.

Još zanimljivih informacija o VAGI, pročitajte OVDE!!!

11 stvari koje će samo vaga razumeti

ŠKORPIJA

Škorpije su pune energije, a s vremena na vreme, tokom oktobra meseca, pod uticajem kvadrata Venera iz vašeg znaka i Marsa, ta energija može biti i pomalo negativna! Ljubomora, posesivnost ali i višak strasti između vas i partnera može doneti razmirice i oscilacije u odnosu. Pun mesec iz astrološkog polja veza oko 24. oktobra doneće kulminaciju neke situacije i konačno razrešenje!

U novembar ćete ući rasterećeniji, veseliji i spremniji za velike promene! Jupiter 9. novembra napušta vaš znak i ostavlja iza vas period u kom ste gradili sebe, dobili novo samopouzdanje, završili neke odnose i počeli neke nove. Najavljuje period materijalizacije svega na čemu ste radili i sticanja novih dobiti. Na emotivnom planu Venera iz polja tajni u izazovnim aspektima sa Uranom do 14. novembra doneće neke preokrete u tajnosti između vas i vama važne osobe ili partnera.

Mars će ulaskom u vaše polje ljubavi od 15. novembra uneti u život više romantike, produbiti neke odnose, zahuktati lepe emocije. Ovaj tranzit Marsom kroz znak Riba do kraja godine najavljuje i novu ljubav, a zauzetim Škorpijama mogućnost proširenja porodice! Početkom decembra, do 7. moguća je opterećenost poslom, ali i napeta komunikacija usled umora prema partneru! Od 13. pa sve do kraja decembra Venera se ponovo vraća u vaš znak. Gradiće povoljne aspekte i stabilizovati vaše ljubavne odnose!

Još zanimljivih informacija o ŠKORPIJI, pročitajte OVDE!!!

11 stvari koje razume samo škorpija

STRELAC

Ušli ste u oktobar lepršavi i puni euforije, ali je tranzit Merkura i Venere iz vašeg polja tajni, vaš ljubavni život stavio po strani! Neki ljudi su se vratili na velika vrata, a vrlo je moguće da vaše emocije i želje držite u velikoj tajnosti. U komunikaciji sa partnerom ste prilično žustri, pomalo i grubi, a neki prohtevi i očekivanja od strane Blizanca, Lava ili Vodolije ostaće samo njihova pusta želja. Trenutno niste u stanju da date previše ljubavi! Novembar je mesec velikih dešavanja i može se slobodno reći mesec novog početka.

Jupiter, vladar vašeg znaka, nakon 12 godina, 9. novembra prelazi u znak Strelca i za vas otvara početak sasvim novog poglavlja i nove ere! Izaći ćete iz senke i konačno ćete dobiti samopouzdanje koje ste odavno zaslužili. Naučićete da se bolje predstavite drugima, a u vaš život ući će novi, pozitivniji ljudi! Venera i Uran u svojoj opoziciji između 10. i 28. novembra učiniće da promenite svoje okruženje i stavove, a ukoliko se ova vaša transformacija ne svidi partneru, može doći do velikog jaza!

Slobodni Strelčevi iznenada bi mogli da uđu u vezu sa poznanikom ili prijateljem u znaku Lava, Ovna ili Jarca. Imate ista interesovanja i želje, to je dobitna kombinacija kojoj bi trebalo da se prepustite! Decembar mesec, pod uticajem Marsa iz Riba, počinje maglovito kada je emotivna komunikacija u pitanju. Moguće je otkrivanje nečije velike tajne. Druga polovina decembra donosi energiju iscelenja neke emotivne veze ili braka, a moguća je i obnova veze sa osobom iz prošlosti.

Do Nove godine držite svoje ljubavne planove u tajnosti i u 2019. ćete ih sigurno ostvariti.

Još zanimljivih informacija o STRELCU, pročitajte OVDE!

12 stvari koje razume samo strelac

JARAC

Iako vam ljubav nekad bude poslednja stavka u životu, ove jeseni će i vas uzdrmati veliki i sudbinski aspekti Venere, Urana i Marsa. Iako ste skloni da se idete unazad, ovog oktobra taj obrazac ponašanja u ljubavi nije vaš!

Sredinom meseca moguće je da ste ušli u konflikte i razmirice sa partnerom, da su proradili ego momenti, ali i da je komunikacija ili suviše emotivna ili potpuno destabilizovana. Novembar stiže da raščisti sve što se rasčistiti mora! Povratak Venere u znak Vage doneće vam želju za slobodom i rešavanjem svih problema sa partnerom. Bićete spremniji na kompromis, ali Uran iz astrološkog polja intime, mogao bi da promeni neke ključne stvati unutar vašeg života, ali i da otera neke ljude koji vam stvaraju negativnu energiju!

Slobodni Jarčevi mogli bi uću u vezu sa razvedenom ili osobom koja je sveže prekinula neki duži odnos! Nije isključeno da ćete biti na meti i zauzete Vage ili Škorpije! Iako je ovo za vas daleko od moralnih načela, ovoj jakoj strasti teško da ćete odoleti!

Decembar mesec će na samom početku doneti čudnu komunikaciju ili će učiniti da nervozno reagujete na partnerove provokacije ili suvišna pitanja! Saturn iz vašeg znaka konačno će preći preko 7. stepena, pa će Jarčevi prve dekade polako moći da odahnu! Nakon 13. decembra osetićete smirenje i olakšanje. Vaše želje će se učvrstiti, a odnos sa partnerom biće nikad lepši! Novu Godinu dočekujete u centru pažnje, ali i sa sigurnim partnerom pod uticajem Meseca iz vašeg znaka! Slobodnim Jarčevima može se vratiti prošlost.

Još zanimljivih informacija o JARCU, pročitajte OVDE!!!

13 stvari koje razume samo jarac

VODOLIJA

Jesen i oktobar su počeli lepršavo, sa površnim pogledima na ljubav. Sunce i Merkur mogli su doneti nekima od vas ljubav na daljinu ili sa strancem! Retrogradna Venera dodatno je zakuvala i pomrsila konce nekim Vodolijama koje maštaju o kolegi ili osobi koju znaju preko posla.

Vodolije u vezi, pod uticajem retro Urana i Venere, spremaju se da ponovo prođu neke situacije u ljubavi i da do kraja godine donesu definitivne odluke. Novembar donosi velike promene, ali i vrlo povoljne ljubavne prilike svim Vodolijama! Već oko 1. novembra Merkur prelazi u optimističnog Strelca i vaš društveni život čini mnogo bogatijim i lepršavijim.

Vladar vašeg znaka vraća se u Ovna i vi biste mogli sa partnerom da prolazite promene ili izazove koje ste već doživljavali pre šest meseci! Sve Vodolije očekuju nove ljubavne prilike i od 9. novembra kada Jupiter konačno pređe u znak Strelca i donese svoju veliku porciju optimizma i novih poznanstava. Krajem novembra, između 20. i 28. može se desiti da doživite velike nejasnoće vezano za partnera, posumnjate u vaše emocije prema njemu, ali i da upoznate jednog Lava, Ribu ili Ovna koji će vas prodrmati iznutra, a oni su blisko povezani sa inostranstvom.

Početak decembra učiniće da vam situacija u braku ili vezi izgleda komplikovanije nego što zaista jeste. Najbolje bi bilo da do 6. decembra ne donosite nagle odluke. Od 7. decembra ući ćete u jednu lepšu, jasniju i mirniju emotivnu fazu. Veliki i važan aspekt Venere, Saturna i Marsa donosi većini Vodolija smirenje na polju ljubavi, stabilizaciju i čišćenje nekih odnosa! Nova godina dolazi u znaku proverenih ili starih ljubavi.

Još zanimljivih informacija o VODOLIJI, pročitajte OVDE!!!

Deset znakova da ste tipična vodolija

RIBE

Početkom oktobra Ribe su lagano pristupale emocijama, ali je retro hod Venere iz polja ljubavi i Merkurov prelazak u fanatičnu Škorpiju mogao doneti produbljivanje nekih sumnji, emocija, ali i pojačanu ljubomoru, posesivnost i prohteve! Ova energija prejake intuicije i pravljenja magarca od muve trajaće do kraja meseca oktobra!

Slobodne Ribe mogle bi upoznati nekog fatalnog, ali u isto vreme vrlo nepredvidivog i komplikovanog! Društveni život biće buran, pa se savetuje što manje potresanja oko silnih ponuda koje budete imali od strane suprotnog pola! Vaše je da poslušate unutrašnji glas i pustite da se slegnu stvari, a pravi ljudi će biti uz vas šta god da se desi! Novembar donosi potpuno novu i neočekivanu energiju! Pozitivne uplive i na vaš ljubavni život treba sada iskoristiti maksimalno!

Već 1. novembra Venera se vraća u Vagu, pa će energija u vašim vezama ili brakovima biti mnogo opuštenija i lepršavija i gledaćete pozitivnije na neke situacije sa Rakom, Škorpijom ili Ovnom od ranije! Ipak, između 5. i 14. novembra može se desiti da uđete u fazu dvoumljenja. Želja za slobodom će se javiti jača nego ranije i vaši ishitreni potezi mogu učiniti da partner posumnja u vašu vernost!

Slobodne Ribe doživeće procvat. Moguć je ulazak u strastvenu vezu sa osobom sa posla! Malo razočarenje može uslediti ukoliko se za vas zalepe zauzeti Ovan, Vaga ili Vodolija! Do 10. decembra u vaše živote, pod uticajem retro Merkura vraćaju se neke priče ili situacije iz prošlosti u ljubavni život. Imaćete veliku potrebu da završite sa nekim stvarima ili ih isterate na čistac! U periodu od 6. do 22. decembra očekujte pravu magiju emocija, ljubavi i želja! Slobodnim Ribama u život bi mogao da uđe neko podjednako romantičan i pažljiv u znaku Jarca, Vage ili Bika.

Zazuzete Ribe rešiće nesuglasice sa partnerom i raditi na proširenju porodice!

Još zanimljivih informacija o RIBI, pročitajte OVDE!!!

13 stvari koje samo tipična riba razume

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.