Veliki letnji ljubavni HOROSKOP!

Pažnja! Ovaj horoskop važi i za znak i za podznak!

Horoskop je pripremila Aleksandra Grujić kojoj se možete obratiti za svaki vid astro konsultacija, izradu i analizu natalnih karti! Preporučujemo vam izradu solarnog horoskopa, koji obuhvata period od rođendana do rođendana!

Informacije i rezervacije: Email: astrosaka@yahoo.com, facebook: Astro Spica ili na broj telefona: 065/615-73-91

Strogo je zabranjeno preuzimanje delova ili celog teksta bez linkovanja izvora i potpisa astrologa.

Ne propustite ni GODIŠNjI HOROSKOP!

Veliki GODIŠNjI horoskop za 2018. godinu!

OVAN

Leto je za većinu Ovnova počelo burno, pod uticajem napetih aspekata Venere i Marsa iz vašeg polja ljubavi. I u julu mesecu drama će se nastaviti, posebno Ovnovima u vezi, jer je vrlo moguće da će partneri zahtevati mnogo više nego što vi zaista možete da im pružite. Oko 19. jula pripazite na komunikaciju, mogli biste biti pregrubi!

Slobodni Ovnovi pod uticajem ovih izazovnih aspekata mogli bi da uplove u veoma komplikovan odnos sa Škorpijom, Strelcem ili Lavom. Ipak, ukoliko budete dovoljno strpljivi i sačekate kraj jula, vrlo je moguće da će se vaša ulaganja u ovu vezu isplatiti. Period od 15. do 29. jula biće veoma povoljan, jer će Venera praviti odlične aspekte sa Uranom, Saturnom i Plutonom. Ovo će biti dobar period za sve brakove i duge veze, ali i one koji žele da poprave nešto nešto u svom odnosu!  Biće vam potrebno veliko strpljenje, ali vas očekuju odlični rezultati.

Slobodni Ovnovi mogu uploviti u vezu sa kolegom ili osobom preko posla tokom avgusta. Očekuje vas veoma  važan zadatak kada je ljubav u pitanju, a to je da odolite flertu koji će vas pratiti gde god krenete. Venera iz lepršave Vage i vašeg astrološkog polje partnerstva doneće pomalo dvoumljenja, ali i tajnih igrica u odnosima i vezama. Do sredine meseca trebalo bi da pripazite da se ne otrgnete kontroli, kada je o ljubavi reč.

Iako će vas vući ova energija i moguće da ćete upoznati nekog veoma privlačnog ko je možda čak i zauzet, bilo bi dobro da u periodu od 14. do 28. avgusta ne ulazite ni u šta novo već da sačekate septembar, da se neke stvari razreše. 10. septembra Venera ulazi u Škorpiju i vaše emocije će se produbiti u svakom smislu. Sredina septembra biće veoma bitna za sve brakove i veze, jer može doneti čak i neke raskide, odnosno velike promene. Ukoliko niste spremni da se menjate vi ili partner, može se desiti da se neki odnosi završe.

Slobodni Ovnovi krajem leta mogu uploviti u sudbinsku vezu punu jakih emocija sa Škorpijom, Blizancem ili Vagom!

Još zanimljivih informacija o OVNU, pročitajte u tekstu ispod!

Jedanaest stvari koje razume samo ovan

BIK

Bikovima je početak leta mogao da donese dramu kroz kuću i unutar porodice, ali moguće da ste jake emocije, ali i neke krize kroz koje ste prolazili držali upravo u sebi i da partner nije saznao za većinu stvari koje vas muče. Ipak, Merkur iz znaka Lava neće dozvoliti da ćutite i vrlo je moguće da ćete početkom jula obaviti veoma važan razgovor sa partnerom koji bi trebalo da reši nesuglasice i koji bi vas mogao usmeriti na pravi put.

Slobodnim Bikovima početak leta mogao je da donese ljubav i zanimljivo poznanstvo sa Devicom, Jarcem ili Ribom preko člana porodice ili u blizini kuće. Kada Venera uđe u znak Device, oko 10. jula, očekujte velike pozitivne promene kada je ljubav u pitanju. Postaćete veoma odgovorni i  odlučniji.

Zauzeti Bikovi mogli bi se odlučiti i na proširenje porodice ili ozvaničenje veze, a slobodnim Bikovima smeši se velika ljubav. Neki od vas vratiće se u prošlost i u sigurnu vezu sa dobro poznatom osobom, a mnogima od vas desiće se takva ljubav da ćete imati osećaj da tu osobu poznajete 100 godina. U avgustu mesecu očekujte turbulencije. Prolazićete kroz testove na polju ljubavi. Bićete opterećeni poslom i moguće  pomalo zapostaviti partnera. Ipak, kraj meseca donosi stabilizaciju svih odnosa.

Slobodni Bikovi mogu uploviti u rizičnu romansu na poslu, sa Vagom ili Devicom. Septembar donosi velike preokrete na polju ljubavi. Biće ovo mesec sudbine. Venera iz Škorpije oko 13. septembra u napetom aspektu sa Uranom mogla bi doneti veliki izazov i prekid nekog odnosa. Slobodni Bikovi doživeće veliku ljubav krajem leta. Prepustite se ovoj fatalnoj privlačnosti.

Još zanimljivih informacija o BIKU, pročitajte ovde!

Deset stvari koje razume samo tipičan bik

BLIZANCI

Blizancima je leto počelo veoma uzbudljivo i lepo pod uticajem Venere iz polja komunikacije. Vrlo je moguće da ćete imati dramatičnu komunikaciju sa partnerom, ali i da ćete obaviti veoma važan razgovor početkom jula, pa bi bilo dobro da izbegnete žustre razgovore i zaobidjete teške teme.

Slobodnim Blizancima ova energija mogla bi da donese kraći put, ali i ljubav na putu ili preko društvenih mreža sa Bikom, Vodolijom ili Devicom. Nakon 15. jula situacija na ljubavnom planu se znatno promenila. Neke stvari moraćete da dovedete u red, jer, u  suprotnom, ljubavna situacija će u vama izazivati veliku nelagodu. Slobodnim Blizancima smeši se ljubav u blizini kuće ili preko člana porodice. U avgustu mesecu energija na ljubavnom planu se menja u vašu korist. Bićete mnogo pozitivniji i  optimističniji. Venera iz vašeg astrološkog polja ljubavi donosi pregršt flerta, ali i izlazaka i lepih situacija. Uživaćete više nego ikad, a slobodni Blizanci bi mogli da uplove u vezu sa zauzetom osobom. Ukoliko se budete dvoumili između sigurnosti i rizika ipak izaberite sigurniji teren, jer vam se može desiti razočarenje od 16. do 27. avgusta. Nakon 10. septembra Blizanci će biti usmereni na posao i obaveze i moguće je da  ćete na neki način zapostaviti vezu ili brak u kom ste. Posvetite pažnju partneru i nećete imati problema.

Slobodnim Blizancima kraj leta donosi upravo ljubav na poslu ili preko kolege. Biće ovo jake emocije, slobodno im se prepustite.

Još zanimljivih informacija o BLIZANCIMA, pročitajte u tekstu ispod!

12 stvari koje razumeju samo blizanci

RAK

Većina Rakova će početkom leta staviti ljubav po strani što ne liči na njih, ali je tako najbolje. Aspekti Merkura mogli bi da donesu napetu komunikaciju i pogrešne odluke. Sačekajte 19. jul i veliku energetsku promenu koja će vam više ići u prilog, kada je o ljubavi reč. Lepše ćete komunicirati, a sve što budete odlučili biće mnogo racionalnije i bolje po vas. Venera u odličnim aspektima sa Saturnom, ali i Plutonom iz vašeg astrološkog polje partnerstva mogla bi učvrstiti neki odnos i rešiti sve probleme koje ste imali sa partnerom u drugoj polovini jula meseca. Avgust mesec počinje veoma uzbudljivo, a na neki način i izazovno. Venera, iz astrološkog polja svakodnevice u lepršavom znaku Vage, doneće svež vazduh u vaš odnos. Između 7. i 13. avgusta može vam se desiti da flertujete van veze ili uđete u tajnu vezu.

Slobodnim Rakovima ova energija mogla bi da donese i ljubav na kraćem putu i nešto što može da traje sa osobom u znaku Škorpije, Ribe ili Jarca. Kraj leta doneće možda i najznačajnije tranzite i veliku transformaciju.

Zauzeti Rakovi u periodu od 11. pa do kraja septembra mogli bi potegnuti pitanje proširenja porodice.

Slobodnim Rakovima polje zabave biće aktivirano, a upravo u nekom opuštenom provodu mogli bi sresti ljubav o kakvoj su sanjali i uploviti u strastvenu vezu sa Jarcem, Škorpijom ili Devicom.

Još zanimljivih informacija o RAKU, pročitajte u tekstu ispod!

10 stvari koje samo rakovi razumeju

LAV

Lavovima je leto počelo strastveno i burno. Bili ste u centru pažnje i na meti mnogih. Ipak, period do 14. jula mogao je da vam donese i veliku ljubav, a zauzetim Lavovima i neku burnu situaciju sa partnerom. Druga polovina jula biće pretežno fokusirana na poslovni segment kada su Lavovi u pitanju, a neki od Lavova spojiće ljubav i posao. Može se desiti sa slobodni Lavovi uplove u vezu sa kolegom ili osobom koju poznaju preko posla u znaku Device, Strelca ili Blizanca! Ovo će biti veza zasnovana na strasti, ali potkovana zajedničkim interesovanjima i realnim pogledima naa ljubav!

Početkom avgusta Venera prelazi u Vagu i vama će više prijati ta lepršava energija, ali je moguće da će do 14. avgusta mnogi Lavovi prolaziti test vernosti. Mars iz vaše polja partnerstva i veza doneće izazove i nepredvidive situacije i dogadjaje, pa je moguće da će u vaš život ući novi ljudi koji mogu uzdrmati vašu dosadašnju vezu ili brak! Do 9. septembra mogući su preokreti na polju ljubavi i turbulencije u odnosu sa partnerom! Ukoliko budete strpljivi i progutate svoj dobro poznati ponos, očekujte smirenje na polju ljubavi.

Ipak period od 8. do 17. septembra neće biti ni malo lagan i zahtevaće promene u odnosu i braku. Strasti će biti pojačane i ljubomora i posesivnost mogu nadjačati lepe emocije.

Slobodni Lavovi krajem leta u blizini kuće mogu upoznati na neki način komplikovanu ili zahtevnu osobu, ali će na vas delovati kao magnet. Prepustite se strastima!

Još zanimljivih informacija o LAVU, pročitajte u tekstu ispod!

12 stvari koje samo lav razume

DEVICA

Početkom jula Device su bile prilično nestašne i misteriozne kada je ljubav u pitanju. Osećaćete se moćnije u odnosu na partnera i na okolinu, a sklonost tajnim vezama i prevarama doneće vam Venera iz polja tajni.

Device u vezi i brakovima ulaze u dramatičnu, ali zanimljivu fazu sa partnerom, a mnogi od vas do 19. jula proživljavaće i kritične trrnutke zbog zakulisnih radnji. Druga polovina jula većini Devica donosi stabilnost i uspešno razrešenje neke teške situacije. One pedantnije i zahtevnije Device mogle bi završiti vezu koja im dugo pravi problem.

Slobodne Device uživaće veliku pažnju. Prolepšaćete se i zračiti pozitivnom energijom, a partner će biti oduševljen vama! Avgust mesec slobodnim Devicama doneće novu ljubav preko posla. Ipak neka vrsta komplikacija bi se mogla desiti, posebno ukoliko je reč o zauzetoj osobi. U periodu do 12. avgusta prepustite se jakim emocijama ,ali poslušajte svoju intuiciju.

Zauzetim Devicama sredina avgusta bi mogla da donese nesuglasice oko finansija ili praktičnih stvari sa partnerom. Posle 16. avgusta mnogima od vas prošlost se vraća na velika vrata. Kraj leta je ključan za sve Device, jer će produbiti strasti u vašem odnosu pod uticajem Venere iz strastvene Škorpije. Na kraćem putu posle 12. septembra mogli biste sresti ljubav svog života u znaku Škorpije, Ribe ili Jarca.

Još zanimljivih informacija o DEVICI, pročitajte u teksu ispod!

11 stvari koje razumeju samo device

VAGA

Vladar vašeg znaka Venera do 12. jula pravila je izazovne aspekte sa Marsom i Plutonom, a ovi aspekti utiču na vašu kuću druženja i prijateljstva, ali i ljubavi. Zato mnoge slobodne Vage mogu pomešati ljubav i prijateljstvo početkom leta. Posle 18. jula Vage će biti poprilično tajanstvene i sklone lažima i skrivanju. Emocije će vam biti stabilne, ali istovremeno u periodu do 24. jula možda ćete previše stagnirati u odnosu sa partnerom. Neke Vage počinju tajnu vezu sa Jarcem, Vodolijom ili osobom iz prošlosti. U avgustu ćete zračiti posebnom energijom, pod uticajem Venere iz vašeg znaka. Ovo će biti jedan od najvažnijih meseci kada je ljubav u pitanju.

Retrogradni Mars sredinom avgusta donosi osobu  iz prošlosti, prvenstveno ženskim pripadnicama znaka. U septembru se bude sva vaša čula i najdublja osećanja. Bićete na pravoj prekretnici. Ko ne bude ispratio vaše zahteve, mogao bi da bude odbačen. Mnoge Vage nakon 11. septembra mogle bi da upoznaju osobu svog života. Ukoliko je reč o Škorpiji, Vodoliji ili Blizancu prepustite se i ne dopustite da išta stane na put ovoj ljubavi.

Još zanimljivih informacija o VAGAMA, pročitajte u tekstu ispod!

11 stvari koje će samo vaga razumeti

ŠKORPIJA

Već neko vreme Venera tranzitira vašim poljem karme i sudbine i donosi izazovne situacije na polju ljubavi. Moguće je da su zauzete Škorpije bile na meti konflikata sa partnerom, a slobodnim Škorpijama mogla se desiti fatalna, ali nemoguća ljubav. Od 11. jula situacija se smirila. Naizgled neke stvari vas više ne uznemiravaju! Venera je ušla u znak stabilne i racionalne Device. Do kraja jula meseca imaćete priliku da popravite odnos sa partnerom, ispravite šta ne valja i pružite šansu vašoj ljubavi i braku.

Slobodnim Škorpijama ovaj tranzit mogao bi doneti ljubav sa nekim koga su upoznale preko prijatelja. Ovo neće biti fatalna ljubav, ali će vam doneti mir i stabilnost kojim zrači jedan Bik, Devica ili Rak! Početkom avgusta postaćete još tajanstveniji i emotivniji. Iako volite čiste odnose, može vam se desiti da počnete da igrate igrice ili da se dvoumute između partnera i još nekog! Nisu isključene ni tajne veze, ali se pripazite, jer nakon 14. avgusta mnoge istine će izaći na videlo!

Septembar počinje burno, a ovo će biti ključan mesec kada je o ljubavi reč! Uran iz vašeg polja braka, partnerstva i odnosa između 9. i 16. septembra donosi velike preokrete u ljubavi. Mnogi od vas će ili završiti odnos koji više ne funkcioniše ili doživeti neku veliku promenu u odnosu  sa partnerom!

Slobodne Škorpije osećaće se moćno i privlačno! Vrlo je moguće da će u vaš život spontano i neočekivano ući veoma zanimljiva i harizmatična osoba u znaku Lava, Ribe ili Vage. Ipak, da biste se prepustili ovoj emociji rasčistite sa proslošću!

Još zanimljivih informacija o ŠKORPIJAMA, pročitajte u tekstu ispod!

11 stvari koje razume samo škorpija

STRELAC

Strelčevi su početkom leta mogli da upoznaju nekog iz inostranstva, ali i da uđu u buran emotivni period sa partnerom i moguće je da su proživljavali neke nesuglasice. U drugoj polovini jula bićete vrlo posvećeni poslu i uspehu i vrlo je moguće da ćete se upustiti u zanimljivu vezu sa nekim preko posla. Avgust mesec donosi rasterećenje, ali i nekoliko izazova kada je o ljubavi reč. Povoljan period očekuje sve Strelčeve koji planiraju putovanje.

Može se desiti da u periodu od 2. do 14. avgusta uđete u vezu sa nekim ko vam je do sada bio prijatelj. Nakon 16. avgusta moguće je da ćete osetiti blagi zastoj u odnosu. Venera iz vašeg astrološkog polja druženja i ptijateljstva, učiniće vas veoma aktivnim na tom planu, pa partneru može zasmetati vaša preterana lepršavost. Javiće se sumnje, ali je moguće da nećete preterano mariti za lošu komunikaciju! U septembru se situacija na emotivnom planu zahuktava!

Do 10. septembra vrlo je moguće da će biti teško započeti bilo šta novo na polju ljubavi i partnerstva, ali sa druge strane postoji mogućnost da obnovite vezu iz prošlosti sa Blizancem, Vodolijom ili Jarcem! Sam kraj leta i druga polovina septembra donosi mogućnost ulaska u tajnu ili platonsku vezu i ljubav koja će vam potpuno promeniti poglede na veze do sada!

Zauzeti Strelčevi prolaziće razne izazove, ali i testove u braku.

Još zanimljivih informacija o STRELČEVIMA, pročitajte u tekstu ispod.

12 stvari koje razume samo strelac

JARAC

Jarčevi će tokom leta prolaziti veoma važne situacije kada je o ljubavi reč. Do sredine jula vrlo je moguće da ste prolazili turbulencije, pre svega sa osobama iz prošlosti. Neki od Jarčeva mogli bi uploviti u vezu sa svojom karmičkom ljubavi u znaku Škorpije, Lava ili Ribe. Ipak, ono što je sigurno je da neće biti lako!

Druga polovina jula meseca donosi smirenje kada su emocije u pitanju i mogućnost veze sa osobom iz inostranstva. Avgust mesec počinje veoma zanimljivo! Moguće je da ćete se više opustiti. Lakše ćete shvatiti neku situaciju sa partnerom, ali je moguće da će vam smetati njegova prevelika opuštenost i sklonost flertu. Posebno između 7. i 10. avgusta moguće su razmirice!

Druga polovina avgusta može vratiti neki stari problem u vezu, a slobodnim Jarčevima može doneti povratak na staro, posebno ženskim pripadnicama znaka. U septembru očekujte veliki obrt, ali i pozitivne promene slede svim Jarčevima.

Venera iz znaka Škorpije nakon 12. septembra donosi vam velike izazove, ali i pregršt novih emotivnih prilika. Neki od vas mogli bi da uđu u vezu sa prijateljem ili preko prijatelja, a posebno jake emocije osetićete u periodu od 13. do 22. septembra.

Još zanimljivih informacija o JARČEVIMA, pročitajte u tekstu ispod!

13 stvari koje razume samo jarac

VODOLIJA

Vodolijama period do sredine jula jedan je od najvažnijih u godini kada su emotivni odnosi u pitanju. Neki od vas mogli su da završe veze koje više nisu funkcionisale. Vrlo je moguće da je partner pravio dramu zbog gluposti.

Slobodnim Vodolijama ovaj tranzit  mogao je da donese komplikovanu vezu sa zauzetom osobom. Druga polovina jula meseca donosi razrešenje nekih situacija, ali ćete vrlo trezvenije donositi svoje odluke. Moguće da će slobodne Vodolije ući u vezu sa nekim sa kim su karmički povezani u periodu od 20. do 28. jula. Prva polovina avgusta meseca donosi vam veoma lepe aspekte i bolju energiju nego u prethodnom periodu odakle ćete i rešiti mnoge svoje probleme sa emotivnim partnerom.

Slobodne Vodolije osetiće veliko olakšanje i nalet svežeg vazduha i promena, pa je moguće da ćete na nekom putu upoznati ljubav svog života ili ući u vezu sa osobom iz inostranstva ili možda sa nekim ko često putuje u znaku Vage, Blizanca ili Strelca. Prepustite se ovoj energiji i dozvolite da vam se desi ono o čemu sanjate.

U drugoj polovini avgusta meseca, posebno u periodu od 14. do 24. imaćete utisak da vas prošlost proganja, ali ne dozvolite osobama iz prošlosti da vas koče. Septembar će proći u znaku strasti i ljubavi, ali i rizičnih i zabranjenih veza. Između 10. i 14. septembra mogli biste ući u turbulentnu vezu sa nadređenim ili osobom preko posla, a zauzete Vodolije krajem leta mogle bi doživeti i posesivne ispade od strane partnera. Na vama je koliko ćete još da trpite ograničenja i pritisak.

Još zanimljivih informacija o VODOLIJAMA, pročitajte u tekstu ispod!

Deset znakova da ste tipična vodolija

RIBE

Druga polovina jula donosi razrešenje svih problema na polju ljubavi, a posebno lep period mogu da očekuju Ribe u vezama i brakovima! Od 17. do 27. jula imaćete niz prilika preko Venere i polja braka i odnosa da rešite vašu emotivnu situaciju i izgladite odnos sa partnerom. Ipak, Neptun i Venera napraviće opoziciju oko 21. jula, kada se može desiti otkrivanje neke emotivne tajne, tajne partnera ili ulazak u tajnu vezu.

Slobodne Ribe mogu očekivati poznanstvo sa stabilnom osobom, ali i idealizaciju ljubavi prema Jarcu, Biku ili Raku između 25. jula i 6. avgusta. Period od 1. do 13. avgusta doneće mnogo flerta i nepredvidivih situacija u ljubavi. Moguće je zahlađenje prema partneru. Od sredine pa do kraja avgusta imaćete utisak da vas sudbina opet iskušava po pitanju nekih osoba iz prošlosti. Moguće je da će se vaše poimanje ljubavi i neke veze malo poljuljati pa ćete biti na testu do 10. septembra. Početak septembra biće turbulentan, ali za Ribe koje istinski vole partnera i imaju poverenja, samo malo nervozniji. Venera iz polja putovanja može vam doneti sudbinsku ljubav na putovanju ili sa osobom iz inostranstva. Karmički susreti sa Škorpijom ili Vagom oko 15. septembra.

Još zanimljivih informacija o RIBAMA, pročitajte u tekstu ispod!

13 stvari koje samo tipična riba razume

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.