Veliki letnji HOROSKOP!

Pažnja! Ovaj horoskop važi i za vaš znak i za podznak!

Horoskop je pripremila Aleksandra Grujić, kojoj se možete obratiti za svaki vid astro konsultacija, izradu i analizu natalnih karti! email: astrosaka@yahoo.com facebook: Astro Spika ili na broj telefona: 065/615-73-91

Ovog leta dominira vatreni Mars u znaku Lava koji će probuditi želju za uspehom i liderstvom! Čak i oni najpovučeniji osetiće se motivisanije i borbenije. Leto će obeležiti pozitivna i pokretačka energija moćnog Marsa u znaku Lava. Većina znakova osećaće se moćnije i preduzimljivije! Na Lavove, Strelčeve, Ovnove, Vage i Vodolije ova vatrena energija će najlepše uticati, a ni ostalim znacima neće faliti sreće i poleta.

Skromnost se ovog leta neće ceniti, pa što budete bili glasniji i upadljiviji uspeh će vam brže doći. Kao šlag na tortu u septembru će kroz uticaj velikog vatrenog trigona Venere, Saturna i Urana većina znakova doživeti procvat na emotivnom i poslovnom planu i imaće utisak da leto tek počinje!

Ukoliko još niste, pročitajte i GODIŠNjI HOROSKOP!

OVAN

Ovnovi će briljirati na svim poljima tokom čitavog leta! Nešto usporeniji tempo do 20. jula prijaće im da se regenerišu i spreme za emotivni i poslovni vatromet koji sledi od kraja jula! Venera iz polja komunikacije i putovanja do 21. jula donosi vam dvostruko veće šanse za uspeh u svim poslovnim projektima koje do tad započnete! Na emotivnom planu uživaćete pažnju suprotnog pola, a sve do 1. avgusta moguća je velika ljubav u komšiluku sa Rakom, Lavom ili Blizancima, ali i dupla veza! Ukoliko ste zauzeti, kraj jula biće rizičan za takve kombinacije i zato budite na oprezu.
Avgust mesec na emotivnom planu doneće vam smirenje, ali i veliki entuzijazam i pozitivnu energiju unutar vašeg poznatog okruženja! Između 12. i 27. avgusta nalet pozitivne energije i veliki trigon planete akcije Marsa iz polja intime i svakodnevnog života, kao i planete sreće Jupitera iz partnerskog života, doneće vam veliku poslovnu priliku,važno partnerstvo i šansu za ogroman uspeh! Vaše je samo da prihvatite sve promene i ovu jaku energiju aspekta koji se dešava jednom u 12 godina. Ovaj aspekt jako pozitivno će uticati i na vaš emotivni život! Moguć je ulazak u brak, zajednički život ili proširenje porodice… Najbolje vas čeka – vaše je samo da uživate u ostvarenju najlepših želja.
Većinu slobodnih Ovnova ljubav očekuje na putu između 5. i 13. avgusta! Početak septembra obeležiće retrogradni Merkur iz polja posla i u tom periodu savetujemo oprez sa papirologijom. Ovo je idealno vreme da se završe stari poslovi! Ipak, u septembru se nastavlja leto u svom punom sjaju! Veliki vatreni trigon Venere iz polja svakodnevnog života, Saturna i Urana iz polja ličnosti od 13. septembra donose mnogo pozitivne enrgije u vaš život! Moguće su razne pozitivne promene – od selidbi do promena posla, a sve što započnete u ovom periodu, unutar vaše kuće i porodice doneće vam veliki uspeh. Odličan period za rad sa decom, početak privatnog kreativnog biznisa, ali i za rad sa strancima!

Još zanimljivih infomrmacija o OVNOVIMA, pročitajte ovde!

BIK

Tokom čitavog jula meseca bićete blagosloveni od strane Venere, vladarke vašeg znaka, koja će tranzitom kroz polje novca i finasija uticati povoljno na sve vaše poslovne prilike! Finansije su vam najvažnije i veoma mnogo utiču na vaše raspoloženje, pa će ova dešavanja pozitivno uticati na sve segmente vašeg života! Oko 18. juna trigon Venere iz polja finansija i Jupitera, planete sreće iz polja posla, doneće vam nesvakidašnju poslovnu ponudu, nov poslovni početak i promenu unutar firme u kojoj radite! Pod uticajem Neptuna ostvariće se neki vaši poslovni snovi. Obratite pažnju na svoju intuiciju i donećete najbolju moguću odluku. Ovo leto je idealan period za umetnike i estete. Početkom avgusta Venera će se prebaciti u polje kraćih putovanja i komunikacijje, u znak nežnog i usporenog Raka. Ukoliko ste bili na emotivnoj klackalici ili se dvoumili između Jarca, Vage ili Škorpije uživaćete opet u sigurnosti i u
mirnijim emocijama!

Očekuje Vas jedno lepo putovanje koje će razrešiti sve nejasnoće! Između 12. i 27. avgusta, pokrenuti energijom Marsa iz vašeg polja svakodnevnog života, spojićete lepo i korisno.  Doživećete neke pozitivne promene unutar vaše porodice! Idealan period za sve one koji se bave luksuzom, javnošću ili imaju privatan biznis!

Septembar možete dočekati u manjoj nervozi pod uticajem retro Merkura iz vašeg polja ljubavi, pa su moguće sitnije
rasprave sa partnerom! Ipak, veliki vatreni trigon Venere, Urana i Saturna doneće rešenje svakog problema! Vi ćete na nivou podsvesti doživeti velike pozitivne promene! Bićete nagrađeni za sav trud i posvećenost! Partner će vas voleti više nego ikad.

Još zanimljivih informacija o BIKOVIMA, pročitajte ovde!

BLIZANCI

Lepršavi i duhoviti – takvi ćete biti do kraja jula meseca! Venera vas čini zavodljivijim, pozitivnijim i donosi blagostanje na polju finansija! Nova ljubav i sudbinsko poznanstvo očekuje vas između 18. i 22.jula! Vaga, Strelac ili Vodolija iniciraće susret sa vama, a Neptun će učiniti da sve bude još romantičnije. Kraj meseca donosi nagle promene na polju posla! Prihvatite izazove i svaku lošu saradnju završite za vaše najbolje dobro. Početak avgusta, prelaskom Venere u polje finansija, uvećaće vaše prilive i pružiti vam nove poslovne prilike u radu sa ženama ili kroz poslove vezane za trgovinu!
Između 5. i 13. avgusta moguća je i ljubav preko posla, ali i vraćanje staroj ljubavi! Veliki srećni trigon Marsa i Jupitera iz  polja putovanja i komunikacije i polja ljubavi između 12. i 27. avgusta doneće prelepo putovanje, ne samo na fizičkom već i duhovnom nivou, a mnogim blizancima mogućnostsudbinskog poznanstva upravo tamo!!!
U septembar ulazite zaljubljeni i ispunjeni! Između 10. i 16. septembra sjajni aspekti Venere u polju komunikacije donose mnogo zabave i lepih vesti.
Podrška Venere, Saturna i Urana donose ozvaničenje mnogim vezama, proširenje porodice i mogućnost obnove velike ljubavi sa Strelcem, Ovnom ili Devicom.

Još informacija o BLIZANCIMA pročitajte ovde!

RAK

Emotivni i otvoreni do kraja jula meseca zračićete posebnom energijom i tajanstvenošću. Venera iz polja tajni doneće skrivene emocije prema Lavu, Jarcu ili Biku! Iskoristite moćnu energiju Venere i Jupitera između 18. i 25. jula ida uživate sa stalnim partnerom i pozabavite se nekim važnim porodičnim pitanjem! Krajem jula i početkom avgusta promeniće se tok vaše karijere. Moguće je da će se otvoriti neke odlične prilike o kojima maštate, ali ćete morati da pauzirate neki projekat koji ste započeli sa Jarcem ili Vodolijom!
Početak avgusta doneće vam nov početak na emotivnom planu prelaskom Venere u vaš znak. Vratićete stari sjaj i osvojiti jednu misterioznu Škorpiju ili romantičnog Bika! Između 14. i 26. avgusta, uz podršku Marsa iz polja finansija uživaćete u blagostanju, ali i u ostvarivanju novih važnih poslovnih kontakata posebno ukoliko se bavite poslovima vezanim za estetiku ili imate svoj biznis!
Početak septembra doneće vraćanje na neku staru poslovnu saradnju, ali i vesti o unapređenju koje dugo čekate! Septembar će biti idealan za ulaganja, pozajmice i najverovatnije za rešavanje stambenog pitanja! Između 16. i 20. septembra obradovaće vas lepa vest o nekoj važnoj prodaji ili kupovini koju dugo čekate. Na emotivnom planu veliki vatreni trigon učiniče vas strastvenijim i preduzimljivijim nego ikad!!!

Još informacija o RAKOVIMA pročitajte ovde!

LAV

Lavovi, kraljevi leta u narednih nekoliko meseci uživaće više nego ikada! Do 27. jula prijaće vam druženje sa prijateljima, izlasci, ali i timski rad! Oko 19. jula vrlo je moguće da ćete kroz putovanje ili kraći izlet preko prijatelja upoznati vrlo važnu osobu u znaku Blizanca, Device ili Ovna. Ukoliko ste slobodni ovo poznanstvo moglo bi značiti i
početak velike emocije. Poslovno ovaj aspekt doneće vam vrlo važne kontakte! Ukoliko radite sa masama ljudi, u timu ili dva posla odjednom ovo će biti period uspeha.
Početak avgusta doneće više emocije sa stalnim partnerom, ali i drugačiju energiju! Ukoliko ste se dvoumili između jedne ili više osoba u periodu do 5. avgusta iskristalisaće vam se sve želje! Sunce i Mars iz polja ličnosti učiniće vas još dominantnijim i moćnijim! Sve poslovne planove moći ćete da ostvarite, a vrlo je moguće da ćete promeniti posao ili započeti veliki projekat!
Septembar će doneti fokus na finansije i veliku zaradu kroz trgovinu, poslovime vezane za zdravlje, ali i administraciju. Na emotivnom planu septembar će biti moćniji nego ikad. Venera u vaš život dovodi važnu osobu! Kad se najmanje budete nadali, između 13. i 20. septembra u vaš život stiže velika ljubav sa Strelcem ili
Vagom.

Još informacija o LAVOVIMA pročitajte ovde!

DEVICA

Venera iz vašeg astrološkog polja karijere i uspeha do kraja jula staviće fokus na napredovanje, nove poslovne prilike i poslovne promene! Uspeh će vam stići preko mlađih žena u znaku Blizanca, Raka ili Lava! Posebno između 15. i 17. jula imaćete priliku za veliki uspeh i nov posao koji je vezan za komunikaciju, medije ili estetiku. Na emotivnom planu slobodnim pripadnicima znaka Device moguća je ljubav preko posla, ali i povratak emotivne prošlosti.

Ulaskom u avgust mesec Venera će promeniti znak i sa poslovnog sektora staviti akcenat na prijateljstvo i grupna
dešavanja. Većini vas do 20. avgusta doneće period zabave, moguću ljubav kroz prijateljstvo ali i opušteniju komunikaciju sa partnerom. Merkur donosi putovanja, ali i mnogo poslovnih dogovora. Čuvajte se nervoze, posebno početkom septembra. Veliki vatreni trigon sredinom septembra i vama donosi pozitivne promene! Nešto značajno i pozitivno će se promeniti unutar vašeg svakodnevnog života i porodice!
Na emotivnom planu ovaj aspekt donosi smirenje i ozbiljne planove sa partnerom. Slobodnim Devicama ovaj aspekt
može doneti strastvenu tajnu vezu i uzburkane emocije sa Bikom ili Lavom, a doživećete i finansijski procvat.

Još zanimljivih informacija o DEVICAMA pročitajte ovde!

VAGA

Jul je za većinu Vaga period odmaranja, bar u onom duhovnom smislu. Venera iz polja inostranstva i maštanja do kraja meseca donosi idealne aspekte za putovanja i učenje nečeg novog! Mnogim Vagama ovaj tranzit doneće zaljubljivanje u inostranstvu ili na putu. Početkom avgusta mogući su tajni poslovni dogovori ali i poslovni projekti koji će zahtevati vašu punu angažovanost i obraćanje pažnje na detalje. Venera će se preseliti u vaše polje karijere i doneti vam uspeh i napredovanje.
Lep period za druženja između 13. i 25. avgusta doneće lepa prijateljstva, uspeh preko uticajnih ličnosti i prijatelja. Moguće je pristupanje nekom udruženju ili grupi. Na emotivnom planu ovi aspekti mogu doneti ljubav na poslu ili preko saradnika.

Početak septembra uneće dinamiku u vaš emotivni život. Mogući su i tajni susreti sa osobom iz komšiluka u znaku
Lava, Raka ili Škorpije! Za većinu Vaga ovo će biti prolazna avantura, ali razmislite dvaput – možda je ova osoba baš vredna vaše pažnje. Uran iz polja partnerstva i odnosa u lepom aspektu sa Venerom između 17. i 22. septembra može vam doneti veliku ljubav na sasvim neočekivan način na jednom iznenadnom putu! Moguća su i poznanstva preko društvenih mreža. Iskoristite ovu moćnu energiju i sredite svoj ljubavni život!

Još zanimljivih informacija o VAGAMA pročitajte ovde!

ŠKORPIJA

Škorpije su mogle osećati trzavice na polju ljubavi do 14. jula! Venera iz lepršavog Blizanca ne odgovara njihovom emotivnom temperamentu! Ukoliko ste u vezi sa Bikom, Jarcem ili Strelcem moguće su i veće turbulencije u odnosu pa i raskidi. Moguće su sumnje u partnera sve do početka avgusta kada će Venera preći u opuštenog i emotivnog Raka i doneti vam smirenje na polju ljubavi. Merkur iz vašeg polja prijateljstva u dobrim aspektima sa Venerom tokom avgusta mogao bi vam doneti poslovnu saradnju sa prijateljem u znaku Lava, Ribe ili Raka, ali i potpisivanje važnog ugovora. Sva administrativna pitanja rešićete u avgustu bez problema.
Moguće je pristupanje većem kolektivu i uspeh kroz timski rad! Suvladar vašeg znaka Mars iz polja karijere utrostručiće vašu ambiciju i takmičarski duh i doneti napredovanje u tajnosti. Ukoliko se bavite javnim poslom, luksuzom, marketingom ili radite nešto kreativno uspeh stiže uz pomoć najboljih!
Ne pričajte mnogo o vašim željama i planovima i stići ćete do vrha! Početkom septembra retrogradni Merkur može vam zadati muke u kolektivu jer će vaša zalaganja biti mnogo veća od ostalih, a mogući su neki sitniji konflikti na
poslu!
Septembar donosi i veliku količinu pozitivne energije posebno od 13. septembra kada Saturn iz polja novca i Mars iz znaka Lava donose veliki uspeh i priliku koju ne smete da propustite kroz saradnju sa veoma uspešnim i cenjenim ljudima! Finansijska situacija biće nikad bolja kao nagrada za sav uloženi trud predhodnog perioda.

Još zanimljivih informacija o ŠKORPIJAMA pročitajte ovde!

STRELAC

Vi prosto obožavate leto, a ovo će za vas biti period pozitivnih promena posebno nakon 17. jula! Venera već neko vreme u polju veza i partnerstva donosi uspeh preko partnera, ali i zadovoljstvo u postojećim vezama! Vrlo je moguće da će od jednog lepog prijateljstva sa Vagom ili Škorpijom tokom jula meseca doći do ljubavi! Krajem jula i početkom avgusta Strelčevi će poželeti da se očiste od loše energije, pa su mogući i raskidi! Tako je najbolje za vas.

Tokom avgusta, posebno u periodu između 12. i 23. Mars bi vam mogao doneti putovanje puno dobrih poslovnih kontakata! Početak avgusta doneće fokus na karijeru i uspeh, napredovanje i povišicu! Do 15. avgusta očekuje vas veliki uspeh posebno ukoliko se bavite trgovinom, administracijom ili radite u oblasti transporta! Na emotivnom planu tranzit Venere kroz polje karme i strasti između 14. i 29. avgusta može doneti trzavice sa partnerom, malo ljubomore i pojačane emocije! Slobodni Strelčevi mogu sresti nekog ko će ih potpuno osvojiti između 17. i 22. avgusta! Moguće je da će osoba biti zauzeta, ali magnetski privlačna!
Početak septembra mogao bi da donese previše posla, ali već od 10. energija se menja u vašu korist! Stiže posao iz snova i prilika na koju dugo čekate. Uspeh preko Ovna ili Lava! Slobodne Strelčeve oko 20. čeka velika ljubav iz inostranstva ili drugog grada!

Još zanimljivih informacija o STRELČEVIMA pročitajte ovde!

JARAC

Između 16. i 24. jula lepim aspektom Venere iz polja posla i Merkura iz polja velike zarade bićete podstaknuti da duplo bolje radite svoj posao, a uspeh vam stiže kroz rad sa ženama i kroz rizične poslove i ulaganja! Slobodnim Jarčevima ovaj tranzit doneće ljubav preko posla, ali i sudbinsku vezu iz prošlosti od koje ne mogu da pobegnu! Riba, Vaga ili Bik vas čekaju raširenih ruku.
Početak avgusta ulazak Venere u vaše polje partnerstva doneće vam prelepe trenutke sa stalnim partnerom kao i fokus na partnerstvo kroz posao! Idealan period za ozvaničenje veza i proširenje porodice. Mars u polju rizika teraće vas da tokom čitavog avgusta trošite mnogo više nego inače, a posebno ćete uživati u pomaganju dragim ljudima.

U septembru ćete imati utisak kao da je leto tek počelo. Energija Marsa iz entuzijastičnog znaka Lava i Saturna i optimističnog Strelca iz polja podsvesti i svakodnevnog života doneće velike pozitivne promene,a moguće su i selidbe i slavlja unutar porodice!

Još zanimljivih informacija o JARČEVIMA pročitajte ovde!

VODOLIJA

Uživanje i opuštena energija jula meseca prijaće svim Vodolijama! Oko 19. jula lepi aspekti Venere iz polja ljubavi i Jupitera iz polja putovanja mogu vam doneti ljubav u inostranstvu ili na putu sa Vagom, Strelcem ili Ribom! Biće ovo romansa o kojoj sanjate. Na poslovnom planu ova energija doneće porast kretivnosti, brilijantnih ideja i lepih saradnji sa inostranstvom!
Početak avgusta donosi veću zaradu i vraćanje nekog duga od ranije! Veliki trigon Jupitera iz polja putovanja i Marsa iz polja partnerstva upravo na putovanju, tokom čitavog avgusta, mogu vam doneti novu ljubav!
U septembar ulazite regenerisani, a imaćete osećaj da leto ne prestaje! Retro Merkur do 11. septembra na kratko može zaustaviti vaše velike planove. Međutim, uz podršku Saturna iz polja planova, Urana iz polja kraćih putovanja i komunikacije i Venere iz polja partnerstva možete dobiti niz lepih poslovnih ponuda i veliki entuzijazam, posebno ukoliko ste zaposleni u oblasti novih tehnologija ili se bavite poslovima vezanim za javnost!

Još zanimljivih informacija o VODOLIJAMA pročitajte ovde!

RIBE

Venera iz znaka Blizanaca do kraja jula učiniće vaš emotivni život pomalo konfuznim. I zauzetim i slobodnim Ribama može se desiti zanimljiva avantura preko posla sa Škorpijom, Devicom ili Lavom. Krajem meseca pod utucajem planete promena može doći i do prekida nekih lošijih veza i velike želje za slobodom! Poslovno ćete biti željni promena i odmora!
Između 1. i 15. avgusta sledi nagrada za sav vaš trud koji ste ulagali u prethodnom periodu. Jupiter iz polja rizika donosi vam veliki dobitak kroz neku vrstu investicija ili pozajmica. Tokom čitavog avgusta Venera iz polja ljubavi učiniće vas čulnijom, a ljubav vas čeka na zabavi pored vode!

Septembar mnogim Ribama donosi povratak stare ljubavi i šansu da poprave neki poljuljani odnos! Moćni trigon vatrenog Urana, Saturna i Venere između 10. i 25. septembra prolazi kroz vaše polje finansija, karijere i posla, i donosi ogroman uspeh i poslovne ponude kojima se niste nadali. Prihvatite saradnju sa strancima!

Još zanimljivih informacija o RIBAMA pročitajte ovde!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.