Veliki GODIŠNjI horoskop za 2020. godinu!

Pažnja! Ovaj horoskop važi i za znak i za podznak!

Informacije i rezervacije: Email: astrosaka@yahoo.com, facebook: Astro Spica, Instagram: @astro___alex ili na broj telefona: 065/615-73-91

Još zanimljivih tekstova o ASTROLOGIJI, pročitajte OVDE!

OVAN

Tokom 2020. godine fokus će pretežno biti na pitanjima društvenog statusa, uspeha, posla, vaše karijere, ali i napredovanja. Imaćete neopisivu želju da srušite sve autoritete, pokažete ko ste i izborite se za svoje mesto pod Suncem. Ipak ovo je godina izazova jer s jedne strane neće odgovarati vašem koleričnom i brzom temeperamentu. Vežbaćete strpljenje, fokus, diplomatiju i disciplinu. 

Na ljubavnom planu godina počinje opušteno, slobodno. Zauzeti Ovnovi ulaze u fazu preispitivanja i flerta, a oni slobodni tokom druge polovine januara upustiće se u zabranjene kombinacije, ili tajne veze. Platonske ljubav je na pomolu. 

Februar je mesec smirenja i racionalnih odluka, ovde ključnu stvar igra vaša želja da gurate svoju karijeru i s te strane bićete željni stabilnosti, a u ljubavi partnerove podrške. Mart donosi ljubav sa proverenim partnerima i možda razmišljanje o braku, a tokom aprila meseca bićete skloni nedoumicama, premišljanjima, ali i skrivenim motivima. Velike promene se dešavaju od Maja, kada i karmički čvorovi konačno menjaju svoj znak, opuštaju vas i otvaraju za nove mogućnosti. 

Do Maja većina loših veza bi moglo da se prekine, a Slobodnim Ovnovima upravo ulaskom u leto stižu i pozitivne vibracije, višak energije, borba i balans na svim poljima, ali i sudbinska dešavanja u ljubavi. 

Svoje akcije i planove držaćete u tajnosti sve do kraja juna, kada počinje potpuno nov ciklus za vas ulaskom Marsa u vašu kuću ličnosti, dobijate i novo samopouzdanje i harizmu. 

Ženskim pripadnicama znaka u periodu od avgusta do kraja oktobra mogao bi da se pojavi aktivan, preduzimljiv muškarac iz znaku Ovna, Bika ili Škorpije, ali će u isto vreme morati da odbace sva shvatanja o vezama i traume iz prošlosti. Ujedno neki odnosi i brakovi u periodu od avgusta do oktobra biće na ozbiljnim ispitima. 

Tokom septembra Slobodni Ovnovi se ludo zaljubljuju, krećite se, uživajte, Zabavljajte se i sami nećete sa biti. 

Oktobar i Novembar donose olakšanje, do tad ćete rešiti neke nedoumice, blokade i biti mnogo spremniji za velike korake. 

Kraj godine donosi velike energetske promene i vi ulazite u potpuno novu fazu skoro zauvek rasterećeni bremena koje ste nosili prilično dugo, posebno kad su posao i karijere u pitanju, vaše uklapanje u društvo ,ali i neko pravno pitanje. Od kraja decembra ulazite u novu fazu spremniji da sva iskustva podelite sa drugima, I mnogo opuštenije pristupite životu. 

Još zanimljivih informacija o OVNU, pročitajte OVDE!!!

BIK

Tokom 2020. godine najveći fokus pod uticajem spore planete Urana biće na ličnim promena, a te promene uticaće i na vaše emotivne odnose. Imaćete potrebu za oslobođenjem od svega što vas koči. 

Saturn, planeta odgovornosti i ograničenja, biće aktivna zajedno sa Plutonom i karmičkim čvorom do proleća i u vašoj astrološkoj kući putovanja, novih saznanja, učenja. Ovo će mnoge Bikove usmeriti na avanture, bićete željni znanja, a za one koji studiraju ili imaju neku prekretnicu u obrazovanju, biće ovo odličan period da se fokusiraju na učenje. 

Karmički čvorovi od maja prelaze u vašu astrološku kuću finansija i posla, a iz polja komunikacije, učenja i administrativnih pitanja skidate veliki teret. 

Emotivni život u 2020.godini biće manje buran nego u 2019. ali ništa manje izazovno polje. Mnogi Bikovi u 2020. godinu ulaze zreliji i spremniji na brak ili zajednički život sa dugogodišnjim partnerom. Oni slobodni do marta će vući repove iz prošlosti i moguće je da neće davati šansu novim prilikama, ili će većinu veza shvatati neozbiljno! 

Početkom godine moguće su strastvene avanture sa osobama koje vam ne pariraju po karakteru, a svim usamljenim Bikovima prijaće pažnja, iako su svesni da u toj opuštenoj priči možda budućnosti nema.

U februaru vas retro Merkur možda na kratko vrati u prošlost, ali krajem Marta većina Bikova biće definitivno oslobođena teških energija. 

Samo proleće učiniće vas lepšim, pod utucajem Venere iz vašeg znaka, oni u stabilnijim vezama mogu ući u brak, ili početi zajednički život , a slobodni Bikovi poželeće da se zaljube.

Od sredine maja ulazite u romantičnu fazu, a ženske pripadnice znaka medju prijateljima mogle bi da upoznaju muškarca o kakvom su sanjale, kog možda prate glasine ili reputacija boema. ali bićete maksimalno zaintrigirane. 

Samo leto za većinu znakova pa tako i za vas biće period izazova i velikih preokreta. Početkom JULA počinje faza reorganizacije vašeg života. Imaćete velike ideje i planove, a vaš emotivni život mogao bi da trpi po malo. Moguće je da zapostavite partnera i ljubav uopšte u ovom periodu. 

Većina vaših akcija i planova držaćete u tajnosti do kraja septembra. 

Želeći da izbalansirate na svim poljima, moguće je da će vas pratiti nervoza tokom letnjih meseci. kao i veliki pritisak. 

Mars vas od kraja jula tera na povlačenje, pa ćete tako sve do kraja septembra biti blokirani kada su u pitanju novi počeci kako na emotivnom tako i na poslovnom planu. Od novembra meseca težina popušta i konačno ćete moći da se maksimalno usmerite na realizaciju svih planova. 

Još zanimljivih informacija o BIKU, pročitajte OVDE!!!

BLIZANCI

Blizanci pred vama je sudbinska godina u kojoj se učite strpljenju, ali i disciplini, odricanju, poštovanju vremena tradicije. 

Kada su tranziti sporih planeta u pitanju Uran, planeta bunta, promena, iznenadnih preokreta aktivirana je u vašoj astrološkoj kući finansija i posla, pa će i tokom 2020. posebno u prvih par meseci uticati na neke ključne promene u poslovnom segmentu. 

Saturn, planeta učenja i odricanja, nalazi se u vašoj astrološkoj kući karme, rizika, smrti i rađanja, ali i kući novca, posebno tuđeg, pozajmica i kredita, nasledstva i njemu se pridružuje Jupiter od 3.12.2019. kada se po pitanju svega onoga što vas dugo koči pojavljuju nova rešenja, opcije i razrešenja neke situacije, koja se tiču upravo ovih segmenata. 

Početak godine na emotivnom planu intenzivno vas usmerava na partnerstvo i tu će vam mnogo energije posebno tokom januara meseca otići. 

Ukoliko ste slobodni, bićete otvoreni za nešto novo, posebno do kraja februara, kada  će Mars aktivirati nekog ko nije sa vaših prostora ili osobu koja često putuje. 

Zauzeti Blizanci biće u nešto mirnijoj fazi do aprila. Kad Venera predje u vaš znak od 4. aprila aktiviraju se i vaše neodlučnosti, lepršav karakter, želja za promenama. Sve do Jula nećete znati gde se nalazite sa emocijama, ali to vas neće sprečiti da spolja funkcionišete regularno. 

Slobodni Blizanci biće veoma atraktivni, ali i nedefinisani, pa iako se mogu pojavljivati kvalitetne osobe, do jeseni biste mogli da ulazite u površne odnose. Prave priče dešavaće se krajem godine. 

Prvo što će vas Mars naterati tokom avgusta, septembra i oktobra je da raščistite repove iz prošlosti, ostavite za sobom sav teret starog odnosa ili braka, uđete u potpuno novu dimenziju shvatanja ljubavi i spremite se za sve ono što planetarne energije donose od decembra kada konačno Jupiter predje u Vodoliju, Saturn takodje, a Venera bude aktivna u vašoj kući braka i odnosa, I  otvori vam novi životni portal i novu eru. 

Upravo krajem godine u Decembru može vam se desiti velika ljubav sa nekim ko nije sa vaših prostora, a oni koji su u stabilnijim vezama, poželeće brak. Pružanjem slobode, dobijate sve što ste oduvek želeli od partnera. 

Još zanimljivih informacija i BLIZANCIMA, pročitajte OVDE!!!

RAK

2020. je ne samo prestupna, već i godina koja je po mnogo čemu odlučujuća i sudbinska za većinu Rakova. 

Fokus će pod uticajem Jupitera, Saturna, karmičkog čvora I Plutona do proleća biti na odnosima, vezama, braku ali i  planiranja svega onog što unosi formu i stabilnost u vaše odnose. Ono što je posebno važno je da prihvatite to da sada mnoge stvari zavise od vašeg partnera, dešavanja u njegovom životu, ali i njegovog poslovnog statusa. Imaćete utisak da je vaš partner napredovao i dobio neke nove životne odgovornosti, što ga čini dodatno spremnim za sve ono što sledi, zajednički život ili brak. Moguće je da silne obaveze pomalo i uguše pravu emociju i ljubav u odnosu pa se desi i neka vrsta zahladjenja. 

Februar i mart su mirniji meseci, kada je ljubav u pitanju, a Slobodni Rakovi priželjkivaće nešto ozbiljno i veliko. 

Vrlo je moguće da vam se tokom proleća iznenada desi velika sudbinska promena kada je ljubav u pitanju. Poznanstvo sa nekim ko je veoma različit od svega onog na šta ste navikli od sad. 

April Mesec Slobodnim Rakovima donosi energetske promene, misterioznost pa i ulazak u tajne veze. Iako će većina veza koja počne u aprilu i maju biti komplikovane, ili površne. 

Od 14. maja kada planeta, nosilac energije, Mars pređe u znak Riba I vaš um se podešava na frekvenciju maštanja. 

Za sve Rakove koji putuju period do kraja juna može doneti ljubav u inostranstvu ili na putu. Maj i jun mesec mogu doneti ujedno veliku bajku, ili razočarenje, sve u zavisnosti koliko se zanesete.

Od jula meseca aktiviraju se promene na polju vašeg životnog statusa, pa će ovo biti početak perioda u kom biste mogli stupiti u brak, ozvaničiti vas odnos  ili otpočeti zajednički život sa partnerom. 

Moguće je da ćete sve do oktobra biti rastrzani i nećete stići da uživate u svemu što vas je snašlo, već će vas obaveze preokupirati. Ne dozvolite da vas ova energija borbe i balansiranja udalji od partnera. 

Slobodnim Rakovima Venera, iz njihovog znaka, tokom avgusta donosi emociju, ali i ljubav koja je sada već utemeljena na pravim vrednostima. 

Neki od Rakova mogli bi se vratiti i u prošlost. 

Veliki planovi mogli bi da sačekaju početak novembra, kada planeta akcije konačno krene napred, nakon par meseci i aktivira mnogo bržu realizaciju svega. 

Kraj godine donosi i veliko oslobođenje od pritiska, pravila, ustaljenih šema i od decembra Jupiter i Saturn iz znaka slobodne Vodolije bude u vama novi svet i velike promene. 

Još zanimljivih informacija o RAKU, pročitajte OVDE!!!

LAV

Tokom 2020. godine naglasak će biti na polju posla, obaveza i zdravlja. Lavovi će biti mnogo mudriji, taktičniji ali i ambiciozniji.

Ljubav će biti po strani posebno u periodu do 5. maja kada karmički čvorovi prelaze u vašu kuću ljubavi i zabave. Tada se i vi opuštate.

Sam početak godine i januar mesec mogli bi da otvore nove mogućnosti, posebno za Lavove koji su sami, donosi više zabave, želje za avanturom i možda ljubav sa strancima. Ono što je sigurno je da neće biti tako lako realizovati bilo šta novo, kao da vam se nameću komplikovane osobe, ili će daljina biti to što vas razdvaja. 

Tokom februara bićete na neki način usmereni na stare ljubavi ili proverene partnere. Februar i mart su posebno povoljni meseci za većinu Lavova u vezi, koji žele da poprave neki odnos ili se vrate unazad. 

Najava za sve ono što sledi u 2021. ali i 2022. godini dešava se od 23. marta kada se Saturn nakon 2,5 godine aktivira u vašoj kući partnerstva, braka, ljubavi. Ovo je veoma lepa vest, jer svi Lavovi koji su u braku dobijaju preko potrebnu slobodu, a oni koji su sami otvaraju se za nešto potpuno novo i neočekivano. U nekim lošim pričama ova energija mogla bi da pokrene i razvode, ili raskid što je svakako za vaše dobro. 

Od 5. maja karmički čvorovi prelaze u Strelca i Blizanca, što je za većinu vas momenat velikog olakšanja i rasterećenja, veliku  karmu ste otplatili. Ujedno ovo pojačava i otvara mogućnosti za proširenje porodice, ali i mnogo više putovanja u vašim životima. 

Početkom leta, Lavovi će biti posebno skloni riziku, pa tako oni Slobodni mogu do jula uploviti u vezu koja će se pokazati kao nestabilna, ili potpuni promašaj. Ukoliko niste avanturisti, ne prepuštajte se površnim osobama. 

Avgust i septembar aktiviraće nove opcije, putovanja, ali i ljubav na daljinu. 

Lavovi u vezi prolaziće veliki test usled partnerovih obaveza, mogu biti i trajno razdvojeni, ili na neki način zapostavljeni. U septembru Venera iz vašeg znaka  pojačava i vašu atraktivnost i nekako će se sve vrteti oko, ali i zavisiti od vas. 

Kraj godine Jupiter aktiviran u kući partnerstva, doneće vam nove poglede na ljubav i život uopste. Mnogi Lavovi imaće želji da se oslobode svih okova i ograničenja koja su do sad trpeli, a većina slobodnih Lavova pronalazi partnera svog život u periodu tranzita Jupitera i Saturna kroz Vodoliju. 

Oni koji su u stabilnijim vezama pružaju partneru znatno više slobode nego obično, podržavaju jedno drugo i kreiraju zajedničku budućnost.

Još zanimljivih informacija o LAVU, pročitajte OVDE!!!

 DEVICA

Pred Devicama je jedna mnogo stabilnija, odlučnija i  ambicioznija godina u odnosu na prethodnu. Device će se maksimalno uozbiljiti i shvatiti koliko je planiranje važno. Zapravo ništa novo za vas, ali u  2020. godini sami sebi sa uživanjem pojačavate odgovornost. Posebno u periodu do maja meseca. 

Tokom godine najaktivniji biće vaša kuća ljubavi, zabave i dece, ali i kuća strasti, finansija, rizika, i završetaka. 

Početak godine usmerava vas na ugađanje partneru, ali i pozitivnija energiju usmerenu na vaš dom, porodicu. Pozitivna energija i osećaj mira pratiće vas na samom početku godine jer konačno se neke stvari slažu onako kako vama odgovara. 

Glavna pitanja u 2020 godini biće vezana za nekretnine, ali i vaše životno okruženje uopšte, prostor u kom boravite, kao i vašu porodicu i intimu. Tu vas očekuje veća i nova odgovornost, ali i više snage da istrajete u svemu što ste naumili da završite. 

Januar bi na emotivnom planu mogao da donese neku vrstu idealizacije partnera, iluzije, ali i bajkovitost u odnosu, posebno nakon 15. januara. Može da se desi da na momente i posumnjate u njegovu vernost. Ova energija može da vam donese želju za brakom, stvaranjem porodice, iako možda neće biti najsjajniji momenat za to. 

Februar i mart mesec donose želju za promenama, ali i nemogućnost da se iste dese, više držanje za stare obrasce u ljubavi. Mart je idealan za ozvaničenja I realne planove. 

Slobodne Device novu pozitivnija energiju i nove ljubavi mogu očekivati na proleće. Posebno kada se karmički čvorovi obrnu, promene znak i aktiviraju mnogo lepršaviju energiju od 5. maja, ali prelaskom u vama po elementu neodgovarajuće znakove nateraju vas da proširite svoja shvatanja i promenite stavove. 

Iako će Venera sve do juna retrogradirati vi ćete biti otvorene za flert i nova dešavanja. Od kraja juna biće realnije da vam se pojavi neko preko posla, ipak usled Saturna iz kuće ljubavi veza može biti puna ograničenja. 

Zauzetim Devicama period od kraja leta donosi izazove, ali i vraćanje starih ljubavi. Bićete željni velikih promena, međutim kao da ćete morati da prevaziđete neka stara shvatanja, stare obrasce ponašanja, ili da završite sa starim ljubavima da biste doživeli nešto novo. 

Neki od vas intenzivno će se baviti pitanjima dece i želja za decom biće velika. 

Polje koje će posebno biti naglašeno je polje rizika, hrabrosti, strasti i karme, pa će tako većina Devica u periodu od avgusta do oktobra biti nikad spremnija za velike transformacije, ali i ulaske u velike životne rizike, kao i rizične veze. 

Jesen će doneti smireniju energiju i konačno će se neke suštinske stvari vezane za ljubav lakše realizovati. 

Kraj godine, novembar a posebno decembar otvaraju sasvim nove poglede na život i donose vam opcije za koje niste verovali da postoje. 

Još zanimljivih informacija o DEVICI, pročitajte OVDE!!!

VAGA

Vage su pod velikim pritiskom već par godina unazad, usled stelijuma iz Jarca i njihove kuće emocija, svakodnevnice, nekretnina, i ključnih životnih i porodičnih pitanja. Tokom 2020. godine Jupiter, planeta ekspanzije i sreće, mogao bi da aktivira i dodatne odgovornosti u vašem životu, ali više mudrosti i olakšanja u svim situacijama. 

Sledeća godina je sudbinska, odlučujuća kada su vaš emotivni životi u pitanju, mesto stanovanja i porodica. Početak godine posebno period do 17. februara usmeriće vas na pozitivna dešavanja u kući, možda neke promene na polju nekretnina, proširenje prostora, ali i zanimljiva dešavanja vezana za inostranstvo ili obrazovanje. 

Vaš ljubavni život delovaće pomalo konfuzno,posebno u drugoj polovini januara. 

Februar mesec aktiviraće više odlučnosti i akcije, ali bi se mogle dešavati uglavnom na partnerovu inicijativu. U ljubavi ćete biti mnogo odgovorniji i spremniji na kompromise sve do pred kraj marta meseca. 

Kada Saturn promeni znak i aktivira se u slobodnoj i inovativnoj Vodoliji i vašoj kući ljubavi i kreativnosti od 23. marta bićete otvoreniji za nove ljubavi. Ovo je posebno dobra energija za sve Slobodne Vage koje će imati utisak da su skinuli teret samoće sa svojih ledja. 

Zauzete Vage biće željne da ozvaniče I dovedu u red svoje odnose. A ulazk Saturna u Vodoliju pojačaće i želju za decom.

Bićete mnogo odgovornije ali i spremnije nakon godina stagniranja na polju ljubavi sada bi mogle da se dese ključne i konkretne stvari u vašem emotivnom životu. 

Leto donosi velike izazove ali i turbulencije na polju ljubavi. Ipak upravo leto 2020. doneće vam kulminaciiju mnogih procesa koji traju godinama. 

Venera će od 13. maja 2020. biti retrogradna kroz vaše polje novih ljubavi, i ljubavi sa strancima ili na daljinu, pa sve do kraja juna može aktivirati ljubav sa osobom koja nije spremna na ozbiljno vezivanje, ili je daleko od vas. 

Mars iz vaše kuće odnosa od 22. juna pa sve do kraja jeseni donosi vam mnogo akcije u partnerskim odnosima. 

Ako ste sami u tom periodu, posebno tokom septembra i oktobra mogao bi da vam donese veoma temperamentnu i dominantnu osobu. Može da se desi da to bude neko ko će poželeti da sa vama doživi sve i odmah, pa čak i brak, ali ćete vi i dalje kuburiti sa emotivnom prošlošću. 

U postojećim vezama ova energija može aktivirati sukobe, ili prezauzetost partnera kao i sam brak ili svadbu na brzinu. 

Početak jeseni, septembar, donosi pozitivnija komunikaciju sa partnerom, možda smirenje nekih sukoba. 

Slobodnim Vagama, ljubav preko prijatelja ili hobija… 

Za velike korake i nove početke bićete mnogo spremnije  od 18. decembra sledeće godine, kada Saturn konačno izadje iz velikog i napetog kvadrata sa Marsom i uđe u znak oslobađajuće Vodolije. 

Još zanimljivih informacija o VAGI, pročitajte OVDE!!!

ŠKORPIJA

2020. vam obećava mir na samom startu, ali kako bude odmicala shvatićete da i ova godina aktivira razne promene i iznenađenja. Skup planeta u znaku odgovornog, stabilnog i usmerenog Jarca iz vaše kuće učenja, komunikacije, saobraćaja, kraćih puteva, učiniće da konačno finalizujete neke ispite, da poboljšate sredstva komunikacije, budete mnogo skoncetrisaniji i ozbiljniji. Samo nemojte preterivati u kritikovaju i suviše realnom shvatanju svega oko sebe. 

Emotivna strana vašeg života u 2020. godini biće u drugom planu, ali i početak godine i Venera iz romantičnih, ali i nerelanih Riba od 15. janura do 10. februara mogla bi da vam donese zanimljiva dešavanja u ljubavi. Ukoliko ste sami platonsku, pa i tajnu ljubav. Zauzetim Škorpijama ova pozicija Venere može aktivirati proširenje porodice ili želju za decom. 

Tokom marta meseca moguće su ponude za brak, a mart će biti posebno povoljan mesec za sve Škorpije koje su u vezi, da se konačno stabilizuju, ili otpočnu zajednički život sa partnerom. Slobodne Škorpije upravo u martu mogle bi da upoznaju nekog veoma kvalitetnog, s kim mogu da traju. 

Period od 14. maja do 29. juna biće posebno važan za većinu Škorpija, kada planeta akcije, Mars, pređe u kuću ljubavi, zabave, aktiviraju se i nova ljubavna dešavanja, mnogo više romantike, želja za decom. Bićete vođeni intuicijom, ali i u nekoj vrsti konfuzije. 

Slobodnim Škorpijama može da se desi da se zaljube kao nikad, ali i da ljubav bude na neki način tajna ili zabranjena.

Krajem leta očekujte borbu i rastrzanost izmedju privatnih i poslovnih obaveza. 

Avgust može doneti nostalgiju i vraćanje u prošlost a od 7. septembra očekujte i dramatičnije situacije, dosta lepih ali i izazovnih momenata u ljubavi. 

Jesen će aktivirati mirniju energiju u ljubavi, ali i razrešenje nekih problema koji su počeli krajem leta, ovo posebno važi za Zauzete Škorpije

Oktobar će biti veoma povoljan za sve one koji su željni stabilnosti, braka ili definisanja odnosa. 

Od 22.novembra kada Venera krene kroz vaš znak osetićete se regenerisano, ujedno ovo će biti i momenat nekih promena, možda prekida ili preusmeravanje odnosa. 

Zauzete Škorpije zračiće fatalno. 

Kraj godine, period posle 15. decembra doneće sasvim novu i drugačiju energiju. 

Jupiter i Saturn usmeravaju nas na pitanja porodice, doma, ali i emotivnog života. Oslobađate se nekih stega, menjate stvari u svom okruženju. Ovo je ujedno i period kada ćete biti spremniji da se na neki neobičan način skrasite, preselite.

U smislu partnerstva, ova energija unosi oslobađanje od svega što vam je bilo veliki teret prethodnih godina, ali i potrebu da naučite veliku životnu lekciju i oslobodite se svoje dobro poznate posesivnosti i manipulacije i date slobodu voljenoj osobi. 

Još zanimljivih informacija o ŠKORPIJI, pročitajte OVDE!!!

 STRELAC

2019. je mogla biti vaša godina da Jupiter nije bio često izazvan lošim aspektima Neptuna i karmičkih čvorova. Vladar vašeg znaka Jupiter tokom 2020. većinu vremena boraviće u znaku Jarca. Ovo donosi preko potrebnu sigurnost, posebno u poslovno finansijskom segmentu, ali i mnogo jaču volju, trud, rad i istrajnost u svemu što budete radili. 

Ove godine krasiće vas veća mudrost. 

Na emotivnom planu bićete suzdržaniji i taktičniji nego inače, ali će se neke veoma važne situacije i događaji aktivirati od 5. maja kada karmički čvorovi pređu u vaš znak iznak Blizanaca i vašu astrološku kuću partnerstva, braka i ljubavi. Tada bi značajne stvari mogle da se izdešavaju, sudbinski ključne za vaš, posebno na polju partnerstva. 

Početak godine donosi vam mnogo više aktivnosti, ali i želje za avanturom. 

Januar može biti veoma zanimljiv posebno slobodnim Strelčevima i ženskim pripadnicama znaka, kada možete biti na meti veoma neobičnih osoba, ili nekog iz inostranstva. 

Period od 15. februara do kraja marta neće biti preterano zanimljiv za Strelčeve željne zabave ili novih dešavanja, više neka vrsta kolotečine. 

Zauzeti Strelčevi do kraja aprila, kada Venera uđe u vašu kuću ljubavi  i partnerstva, mogli bi da požele da svoje odnose maksimalno učvrste i možda uđu u brak. Ipak povoljniji period za te akcije biće od 5. maja.

Slobodnim Strelčevima upravo u periodu od 22. aprila pa sve do 8. avgusta mogla bi da se desi jaka emocija sa osobom sa kojom se spajaju intelektualno pre svega, ali koja nije preterano odana i postojana. 

Zauzeti Strelčevi testiraće vernost partnera u ovom periodu. 

Mars iz kuće dece, zabave i kuće koja opisuje ljubav, biće prilično aktivan tokom druge polovine 2020. godine u raznim aspektima. 

Otvaraju se nove mogućnosti na polju dece, proširenju porodice uopšte, ali i šanse za nove ljubavi. 

Ipak moraćete da organizujete svoje obaveze, ili poslovni život kako biste izbalansiralu na svim poljima. 

Moguće je da ćete prvo morati i da raščistite neke veze i ljubavi iz prošlosti da biste se prepustili novim dešavanjima. 

Neko bi mogao da se pojavi u septembru i obori vas s nogu ukoliko ste sami. Biće to veoma uporna i samosvesna osoba, najverovatnije sportski tip. 

Jesen će aktivirati racionalniji pristup ljubavi i odluke iz nekih ranijih uverenja. 

U oktobru biste mogli da se suočite sa nekim pritiscima ili zahtevima partnera, a ukoliko niste spremni za ozbiljnije korake, novembar mesec može doneti i želju za razilaženjem. 

Od 16.septembra kada se Venera aktivira u vašem znaku imaćete osećaj velike oslobođenosti i novog početka,  a kada i Jupiter od 18.decembra pređe u Vodoliju bićete mnogo lakši i sebi i drugima. 

Na pomolu su nova životna i ljubavna putovanja. 

Još zanimljivih informacija o STRELCU, pročitajte ovde!!!

JARAC

Iako niste neko ko voli preteranu pažnju, ko želi da ga drugi odobre, po pozicijama planeta čini se da će 2020. biti vaša godina! Vaša u smislu koliko će pažnja biti usmerena na vas i koliko će toga zavisiti od vaših odluka i poteza. Duplo mudriji, hladniji i zreliji dočekujete 2020. godinu.

U prvom planu bićete vi, vaše ponašanje i fizički izgled ali i partnerski odnosi, posebno u prvoj polovini godine. Osećate da je vreme da u potpunosti preuzmete odgovornost za svoju budućnost. Ipak ono što je sigurno dobićete novo samopouzdanje, ali ćete još neko vreme imati utisak da ste ograničeni, da neke stvari radite iz moranja, ili navike, da se vraćate na staro, ili da se mnogo toga odugovlači.

Do proleća u postojećim vezama očekujte stabilnost u ljubavi, a prva polovina godine definisaće vaše odnose na duže staze. 

Slobodni Jarčevi mogli bi u martu da upoznaju nekog vrlo stabilnog i jakog kraktetno, a oni koji su u dužim vezama razmišljaće o zajedničkom životu ili braku. 

Potrudite se da sve važne zaključke donesete do kraja marta. Krajem marta i Saturn izlazi iz vašeg znaka i osetićete neku vrstu velikog olakšanja. Skidate sa sebe teret prošlosti, neki od vas se odlučuju na brak. 

Leto 2020. biće burno, ne samo vama, već i svim ostalima znacima, pa tako ne bi trebalo da vas uzrujava ova situacija. 

Od kraja juna, Mars, planeta akcije, ali tenzije, ulazi u vašu astrološku kuću emocija, svakodnevnice, porodice. Vaši porodični odnosi mogli bi da se uzburkaju, dovedu do usijanja, a emotivno ćete postati impulsivniji. 

Retrogradni Saturn iz vašeg znaka mogao bi da vas natera da opet preispitate svoju prošlost, možda veze i odnose iz prošlosti, ali i šta vi zapravo želite od svog ljubavnog života. 

Slobodni Jarčevi biće otvoreniji za ljubav u julu mesecu, ali će se većina odnosa pokazati kao površna, nedovoljno jaka. 

Avgust mesec i Venera iz Raka i vaše kuće partnerstva bi mogao da vam donese staru ljubav, ili više romantike ali i osetljivosti u postojećim vezama. 

U postojećim vezama kraj leta može da donese zahlađenja, ali i neku vrstu osetljivosti i prevelikih zahteva od strane partnera. 

Oktobar mesec doneće vam konačnu stabilnost kada su vaši porodični ali i emotivni odnosi u pitanju. 

Iza vas ostaće par meseci velike borbe i rastrzanost između želja i obaveza, a kraj godine dočekujete mnogo zreliji, mudriji, najverovatnije uz pravu osobu pored sebe ili srećno oslobođeni svega što vam ne treba, kraći za jednog napornog Saturna, koji vas je naučio ko ste i šta ste. 

Još zanimljivih informacija o JARCU, pročitajte OVDE!!!

VODOLIJA

Godina inkubacije, izolacije, velikih unutrašnjih promena, godina u kojoj ćete vašu sreću naći u svemu što je skriveno, tajno, daleko, drugačije. Godina jake i pojačane intuicije, velikih snova, pa i ostvarenja nekih snova. 

Do proleća ćete imati utisak da vas Svemir samo priprema za sve one ključne stvari koje slede,t e nećete donositi mnogo važne odluke. 

Saturn ulazi u vaš znak 23. marta 2020. i tu se zadržava do 8. marta 2023. godine, on će vas učiniti mnogo zahtevnijim prema partneru i okolini. 

Ovo će biti jedna od važnijih perioda sazrevanja, preispitivanja, pronalaženje, ali i čišćenja na polju odnosa. Ujedno ovo je tranzit koji dovodi u red vaš emotivni život, ali o život uopšte. 

Početak 2020. doneće vam želju za slobodom u ljubavi, ali i mogućnost novih dešavanja, posebno ukoliko ste sami. Tokom Januara meseca na nekom putu, ili preko društvenih mreža mogla bi da se pojavi veoma zanimljiva osoba. Mars iz znaka Streca do sredine februara proširiće vam vidike, a u život doneti osobe iz inostranstva, ili preko putovanja. 

Vodolije koje su u vezi do proleća bi mogle da imaju utisak da ih u nekim krupnijim koracima koče unutrašnje blokade, pa bi bilo dobro da poradite na svojoj podsvesti. Prijaće vam rad na sebi, pojačana duhovnost. Možda još nije vreme za brak ili zajednički život, ali bi bilo dobro da budete otvoreniji prema partneru. 

Tokom aprila i maja menjaju se energije, Venera postaje aktivna u vašoj kući ljubavi i dece i ovo je posebno lepa vest za sve Vodolije koje su same. Do juna biste mogli da budete društveno aktivniji, vedriji, ali i spremni na razne avanture. Veze koje se u ovom periodu dese ne moraju biti preterano trajne ali će vam poslužiti kao važne akcije. 

Retrogradni Saturn vraća se u znak Jarca i još jednom će vas naterati da preispitate svoje želje. 

Septembar mesec i početak jeseni doneće u vaš život novu energiju, ali i dosta akcije na polju partnerstva. Mogla bi da vam se pojavi vrlo harizmatična, na neki način popularna osoba ukoliko ste sami. Ujedno ovo je mesec u kom može doći do braka, ali i uspeha partnera. 

Jesen će doneti velike transformacije, pripreme za sve  ono što sledi u naredne 2-3 godine. Moguće je da ćete do novembra biti okrenuti poslu više nego emotivnom životu. Sredinom  novembra mogući su i neki iznenadni preokreti, selidbe, raskidi.

Decembar mesec i kraj 2020. godine je zapravo za vas jedan veliki nov početak. Od 18. decembra kad se Saturn i Jupiter nađu u konjukciji u vašem znaku, za vas počinje novo doba velikih promena, sazrevanja, konačnih razrešenja na polju veza, promena i novih ljubavi. 

Još zanimljivih informacija o VODOLIJI, pročitajte OVDE!!!

RIBE

Neptun je dugo u vašem znaku, dugo vas zbunjuje ali i  nadahnjuje. Mnogo se snova gomilalo u 2019. neki su se ostvarili, ali moguće je da je većina ostala nedovršena, ili neostvarena, usled velikog i napetog aspekta Jupitera i Neptuna. Neki planovi su ostali u vazduhu. 

Dobra vest je da će tokom 2020. planeta realnosti i planeta mašte i snova praviti dobar aspekt, pa će tako biti mnogo lakše ostvariti neke snove, a vi ćete biti realniji u željama.

U 2020 ljubav, će biti promenjiva kategorija i nije u prvom planu, a tokom letnjih meseci definisaće se vaši odnosi i desiće se sudbinski važni monenti.

Početak 2020. i period posle 14. januara i Venera iz vašeg znaka učiniće vas romantičnijim, privlačnijm.

Slobodne Ribe mogle bi da uplove u vezu na daljinu, ili neku vrstu zabranjene veze do marta. Zauzete Ribe biće osetljivije nego inače i razmišljaće o proširenju porodice. Kada su veliki planovi u pitanju oko vašeg rođendana dešavaće se povoljniji aspekti za to.

Venera iz znaka Bika u martu donosi veliku stabilnost, poklapaju se neke pozitivne poslovne promene sa vašim ljubavnim planovima.

Energija aprila meseca doneće vam malo drugačije poglede na ljubav i vaš život u odnosu na početak godine. Slobodnim pripadnicima znaka mogla bi da se desi veoma zanimljiva priča na nekom putovanju sa nekim Intelektualno jakim. Međutim savetuje se oprez i bilo bi dobro da ne ulazite u preterano ozbiljne priče pre sredine jula, jer može da se desi da ovaj odnos bude neiskren.

Avgust mesec aktiviraće energije koje su idealne za sve Ribe u vezama koje planiraju proširenje porodice, ali i vraćanje stare ljubavi.

Slobodne Ribe u septembru mesecu biće posebno privlačne u poslovnom okruženju, pa se tu mogu desiti neke zanimljive situacije, flert, ali I nešto više sa nekim na položaju.

Jesen će biti veoma emotivna, posebno oktobar i novembar mesec koji su pored marta i avgusta, odlučujući u smislu ozbiljnih veza i brakova u kom pravcu odu. Neki odnosi mogli bi lepo da se ozvaniče, ili dovedu na viši nivo.

Kraj godine doneće vam i želju za odmaranjem, jer ipak će to biti jedna aktivna i uzbudljiva godina. Zaslužen odmor stiže sredinom decembra.

Još zanimljivih informacija o RIBI, pročitajte OVDE!!!

Astrolog Aleksandra Grujić

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.