Veliki godišnji horoskop za 2017!

Horoskop pripremila: Aleksandra Grujić.

email: astrosaka@yahoo.com
facebook: Astro Spika

Uživajte uz naš godišnji horoskop i poslušajte astro savete!

Jedan od najlepših astro događaja u 2017. biće svakako boravak Jupitera u znaku Vage! On će nas učiniti opuštenijima, lepršavijima i spremnijima na kopmromise nego u prethodnoj godini! Jedan od glavnih zadataka svih nas u Novoj godini biće da naučimo da delimo, dajemo, budemo manje sebični, izbegavamo konflikte i uživamo u lepšoj strani života!

Ukoliko još uvek niste, pročitajte naš horoskop za maj!

OVAN

Ljubav

Ovnovi će poželeti da u 2017. ozvaniče svoje veze. Jupiter iz njihovog polja veza će ih umiriti ali biće željni porodice i bračnog zivota, više nego inače – posebno oni koji vole Vagu, Škorpiju ili Lava. 🙂

Početkom godine, posebno u januaru, ulaskom Venere u vaše polje tajni i skrivanja, mnoge Ovnove očekuju velike ljubavne nedoumice i igrice. Ostati sa Bikom ili Blizancem, ili dati šansu strastvenoj Vagi i Škorpiji. Februar će biti idealan da donesete pravu odluku, ako u januaru vaše tajne veze ne budu otkrivene. Mart mesec još jednom će vas vratiti unazad, pa će se mnogi Ovnovi vratiti starim partnerima. Iako u večitoj potrazi za avanturom i adrenalinom, ovog puta poželećete da se skrasite. Leto dočekujete u stabilnoj vezi, ukoliko odolite svim prolećnim iskušenjima, kada ćete zračiti neverovatnom energijom, a posebno vi rođeni između 25. marta i 10. aprila. Ako uspete da smirite Strelca, eto velike ljubavi. Jul 2017. učinice vašu vatrenu prirodu mirnijom, donosi preko potrebnu stabilnost, ali i moguć povratak stare ljubavi. Jesen donosi promene i višak energije. Ulaskom u vaše polje karmičkih susreta i seksualnosti, Jupiter donosi pregršt izazova, pa su moguće turbulencije i trzavice. Zauzeti Ovnovi biće na meti mnogih, a u oktobru mesecu posebno će njihove veze biti na klackalici. Vaša želja za adrenalinom i uzbuđenjem neće prijati partneru, pa su moguća i udaljavanja.

Kraj godine Ovnovima donosi šansu da isprave jesenje nepromišljene poteze, osveste se i reše konflikte sa partnerima. Sami Ovnovi ulaze u fatalan emotivan odnos sa jednim Blizancem, Vodolijom ili Škorpijom. Decembar 2017. biće za njih vatreniji nego ikad.

Posao i finansije

Većina Ovnova 2017. ući će u neki poslovno – partnerski odnos, a najveći uspeh ih upravo očekuje kroz timski rad. Shvatite da ovoga puta ne možete sami. Udružite se sa najboljima, uspeh je zagarantovan. Početkom godine očekuje vas manji pad energije i činiće vam se da vas posao preterano ne zanima, međutim spoj lepog i korisnog, posao i druženje i eto pozitivnih rezultata. Već sredinom februara krećete u zalet i očekuju vas mnoge poslovne pozitivne odluke, ali i nove saradnje, posebno ukoliko radite u oblasti komunikacije, trgovine ili nege i odnosa sa javnošću.

Proleće će biti idealno da završite ili razradite neke davno započete poslove. Finansijska situacija u aprilu i maju drastično se popravlja na bolje, a vi puni energije bićete magnet za uspeh, posebno ukoliko uđete u jedno poslovno partnerstvo sa Vagom ili Škorpijom.

Leto donosi moguću promenu saradnika, a vama je svaka promena dobrodošla. Avgust je idealan za veća ulaganja. Jesen donosi neočekivani uspeh kroz rizik, ali i veće troškove. Kraj godine zaokružićete poslovnim priznanjem, povišicom i nagradom za vaš rad.

pexels-photo-244200

BIK

Ljubav

2017. godina većini Bikova staviće fokus na posao, karijeru, ali i zaradu. Ljubav koja im je preko potrebna, krajem godine biće u prvom planu!

Mnogi Bikovi 2017. godinu dočekaće emotivno nestabilni. Moguće je da je na vaše naizgled stabilne emotivne veze uticala preopterećenost poslom, ali i da vas je upravo emotivno preokupirao neko sa posla ili neko iz vaše daleke prošlosti. Ako je reč o Ribi ili Vodoliji moguće je da je sve samo iluzija.

U februaru će se situacija iskristalisati, emotivni odnosi se popravljaju. Moguća ljubav sa nekim koga dugo poznajete ili ste ga dugo smatrali prijateljem.

Proleće donosi emotivne promene i tajni susreti sa jednim Lavom, Devicom ili Jarcem učiniće vaš emotivni život uzbudljivim. Mart mesec za vas biće važan, jer će pred vama biti velike emotivne odluke, pa je moguće da ćete se dvoumiti između ovo troje.

Posebno u maju bićete puni pozitivne energije pa je moguć i početak velike ljubavi sa nekim od ova tri znaka. Oni u dužim vezama razmišljaće o braku i porodici.

Leto 2017. za Bikove biće nesto nešto mirniji period na emotivnom planu, nakon turbulentnog početka godine i ljubavnih igrica. Kao nagrada stiže letnji emotivni odmor!

Slobodne Bikove u avgustu čekaju tajni susreti sa jednom Vagom ili Ovnom, koje upoznajete u blizini kuće. Jesen će većini Bikova, pod uticajem Jupitera u polju braka i partnerstva, koji je u lepim aspektima sa Venerom, doneti želju da se skrasite, pa su oktobar i novembar idealni za ozvaničenje vaših ljubavi!

Kraj godine donosi mir, ušuškanost, ali i veću odgovornost. Dobar odnos Saturna sa vašim suncem doneće svim Bikovima veću odgovornost i u Novu godinu ulazite sa pravom i vrednom osobom! Vi cenite prave, a ne prolazne vrednosti. Setite se ko je uvek uz vas!

Posao i finansije

Ulaskom Saturna u njihovo polje dugova, Bikovi su u 2016. mogli kuburiti sa svojim, ali i tuđim pozajmicama i dugovima! Napeti aspekti trajaće do februara 2016, kada će Saturn dobiti podršku Jupitera iz njihovog polja posla i obaveza, gde je idealno vreme za nova poslovna ulaganja, početak lepog partnerstva, posebno ukoliko radite u oblasti estetike, prava ili odnosa sa javnošću!

  1. biće idealna za započinjanje novog posla, ali i prekid onog koji vas guši duže vreme.

Januar i februar doneće uspeh preko prijatelja Ribe ili Ovna, ali i veću zaradu, moguće kroz neke tajne poslove.

Finansije sve bolje kako se budete bližili letu 2017, kada su mogući veći troškovi.

Leto, a posebno jul mesec, staviće vašu proračunatu prirodu na test. Nekome će biti potrebna vaša finansijska pomoć, ali ne zaboravite da davanje znači i primanje i izađite prijateljski u susret.

Lično izbegavajte ulaske u kredite i rizik, takav stil vama ne prija.

Jesen za vas u poslovnom smislu značiće jedan nov početak. Velika zarada kroz sve partnerske poslove, posebno sa Škorpijom ili Strelcem.

Kraj godine većina Bikova dočekuje finansijski stabilno, uz podršku Saturna i Jupitera iz vašeg polja saradnje. Proširićete listu saradnika, a ukoliko ste besposleni, čeka vas velika poslovna prilika iz oblasti finansija, osiguranja i rizičnih poslova!

BLIZANCI

Ljubav

2017. biće vaša godina. Jupiter iz vama bliskog znaka, vage, tranzitiraće poljem emocija, dece i zabave! Na emotivnom planu očekujte puno sreće, ali i nove početke! Većina zauzetih Blizanaca maštaće o proširenju porodice. 🙂

U januaru bićete u većim nedoumicama i pomalo zbunjeni partnerovim ponašanjem i tajanstvenošću. Moguće je da će se javiti stare nesuglasice, a ni vi sami nećete znati šta želite.

Sredinom februara već, rešićete sve konflikte u vašim odnosima, posebno u vezi sa jednim Strelcem, Jarcem ili Vodolijom!

Proleće dočekujete zaljubljeniji nego ikad i  potpuno sigurni u partnerovu ljubav.

Početkom leta slobodni Blizanci se vraćaju nekoj staroj ljubavi, a moguca je ljubav i sa osobom iz inostranstva! Za zauzete Bliznace leto će biti idealno za proširenje porodice i upuštanje u bračne vode!

Avgust će vam doneti puno entuzijazma i pozitivne energije, vašu energiju retki mogu da prate, a jedan Lav ili Strelac pokazaće vam kako se uživa. 🙂

Na jesen očekujte stabilnost i iznenađujuće mirno emotivno stanje!

Novembar većini Blizanaca doneće neku vrstu preispitivanja. Saturn iz njihovog polja karme može doneti pomalo zahladjenja u odnosima, ali i mogućnost da još jednom rešite sve probleme koje imate sa partnerima i kraj godine dočekate voljeni i stabilni.

U Decembru ćete biti na meti partnerove ljubomore, pokažite mu ljubav i rešite ga sumnji!

Posao i finansije

Za Blizance 2017. biće jedna od poslovno najboljih godina ikad! Ukoliko ste u 2016. prekinuli sa nekim poslom i saradnicima – Ovnom, Strelcem ili Devicom to je isključivo za vaše dobro.

Do proleća, posebno ukoliko radite u oblasti trgovine i komunikacije vaš posao će cvetati, a energija među kolegama biti više nego pozitivna! Finansijska situacija sve bolja, posebno ukoliko se bavite nečim kreativnim!

Aspekt između Venere iz vašeg polja tajni i Saturna iz polja partnerstva i odnosa može vam doneti neočekivani uspeh i zaradu u tajnosti! Velika šansa za saradnju sa strancima i jedno lepo poslovno putovanje.

Jesen za sve Blizance biće prekretnica. Promena Saturnovog znaka može im doneti nova ulaganja, ali i povećanu zaradu i neočekivani uspeh na poslu, kroz saradnju sa Škorpijom ili Jarcem. U novembru  i decembru očekujte javna priznanja i povećan obim posla, ali nagrade i priznanja ni ovaj put neće izostati. Jedni od retkih koji možete biti na sto strana, sve ćete obaviti u roku. 🙂

RAK

Rakove u 2017. očekuju velike promene i ako su se u 2016. osećali pomalo uspavano ili kao da propuštaju neka zadovoljstva, u 2017. će nadoknaditi sve propušteno i uživati kako na emotivnom tako i na poslovnom planu!

Ljubav

Početak godine Rakovi će dočekati emotivno zadovoljni i ispunjeni, potpuno sigurni u svoje emocije, ali i emocije jedne Vage, Škorpije ili Lava!

Januar i Februar za sve zauzete biće novi medeni mesec i osetiće se voljenije nego ikad. Zračiće i privlačiće, pa se može desiti da im se u život vrate i neki bivši partneri.

Zaboravite na lošu prošlost sa Jarcem ili Ribom i uživajte sa onima koji to zaslužuju!

Za sve Rakove proleće će biti test. Venera iz njihovog polja karijere i uspeha može im u život doneti nekog sa posla, ali i želju za slobodom, što njihovim partnerima može zasmetati.

U aprilu većina Rakova pokazaće svoju strastvenu i odlučnu prirodu, a partner će biti oduševljen vašom inicijativom.

Leto će biti kao popravni za njihove mini prolećne emotivne izlete! Pažnja partnera će biti takva da nikog sa strane više neće videti!

Kraj leta i početak jeseni većini Rakova doneće divne aspekte za ulazak u brak i stabilnost na polju ljubavi!

U oktobru i novembru, ulaskom Jupitera u znak Škorpije u njihovo polje ljubavi i emocija, Rakovi koji su sami mogu doživeti ljubav njihovog života sa jednom Škorpijom, Strelcem ili Ribom.

Zauzete Rakove krajem godine čekaju lepe vesti vezane za ljubav, ali i potomstvo i biće to idealan period za ulazak u bračne vode ili zajednički zivot sa voljenom osobom!

Posao i finansije

Rakovima je 2016. mogla doneti niz dobrih poslovnih prilika, ali i promenu posla ili veću promenu u poslovnom prostoru!

Finansijski, godina je bila dobra, ali su najverovatnije imali neočekivane troškove. Kraj godine mogao je i doneti lepu poslovnu priliku i nova uspešna poznanstva sa Jarcem, Vodolijom ili Ribom.

Početkom 2017. Venera iz vašeg polja zabave i kreativnosti doneće neočekivani spoj lepog i korisnog, posao vezan za uživanje ili luksuz doneće odličnu zaradu.

Na proleće stižu priznanja, ali moguća obnova neke stare saradnje. Uspeh u dogovoru sa Bikom i Lavom.

Jesen za Rakove donosi veliki uspeh i nagradu za sav trud uložen prethodnih godina!

Posebno u septembru, Rakovi će dobijati puno pozitivne energije i priznanja kako od kolega i saradnika, tako i od nadređenih!

Jupiter iz polja kreativnosti i javnosti učiniće ih popularnim i cenjenim kod kolega, a posao će im ići nikad laganije! Saturn će doneti stabilnost i neku poslovnu saradnju na duže.

Krajem godine zagarantovana je finansijska sigurnost, ali i pojačana želja za trošenjem!

U novembru i decembru, prolaskom Venere kroz njihovo polje kreativnosti, dobiće veliku inspiraciju i moguće pokretanje novog biznisa iz oblasti zabave, kreativnosti, ali i marketinga!

LAV

Ljubav

Lavovi koji su prošli test 2016, završili sa vezama koje nisu valjale, ali i iskoristili povoljne aspekte i svoju karijeru i posao doveli na viši nivo, u 2017. mogu očekivati puno pozitivne energije!

U januaru, ljubav će za njih, bili u vezama ili ne, biti glavna tema. Moguće je dvoumljenje između Vage i Raka, ali i tajni ljubavni susreti!

Februar će im doneti rešenje. Njihove emocije se kristališu, imaju punu podršku Jupitera, planete sreće i sunca iz njihovih polja partnerstava, pa mogu očekivati nov početak i stabilizaciju odnosa koji su bili nedefinisani krajem 2016, i početkom 2017. godine.

Zajedno sa prolećem i oni će cvetati. Moguć je povratak jednog Ovna ili Bika u njihov život, ali oni će ipak prednost dati novoj ljubavi! Prošlost neka ostane tamo gde joj je i mesto.

U maju će biti sigurni u svoje emocije i lavovski će uživati u ljubavi sa nekim ko ih dugo poznaje!

Leto donosi nove testove u njihovim emotivnim vezama. Sve nove ljubavi Lavova biće na klackalici, moguće je mešanje i treće osobe, ali i ljubav sa zauzetom osobom ukoliko su još sami.

Na jesen Lavove očekuju krupni rezovi. Sve površne i nedefinisane emotivne priče doživeće fijasko, samo oni koji ih zaista vole i koji vrede dostojni su da budu uz Lavove! Izbor pada na jednog milog Raka ili finu Vagu.

Novembar će biti posebno romantičan i misteriozan, ovog puta Lavovi, inače glasni, poželeće da sakriju svoje ljubavi od drugih.

Krajem godine Lavove očekuje nova energija, više nego ikad biće spremni za ulazak u bračne vode, a emocije konačno doživljavaju stabilnost. Novu godinu dočekuju mirni i srećni!

Posao i finansije

Lavovi su 2016. uz veliku podršku Jupitera iz polja novca mogli prilično dobro zarađivati, a to je bila i idealna godina za početak novog posla i veća ulaganja.

Saradnja sa Devicom ili Vagom dala je odlične rezultate!

U 2017. nastavljaju napredovanje, a već u januaru Mars iz njihovog polja velikog novca finansijsku situaciju poboljšava, moguće i kroz dva posla.

Proleće, a posebno april, doneće nove divne prilike, posao koji uključuje česta putovanja, ali i čestu saradnju sa inostranstvom!

Jesen za Lavove biće vrlo dinamična. Jupiter iz njihovog četvrtog polja poslovno ih može vezati za kuću i biće to idealan period za početak samostalnog biznisa.

Saturn iz polja posla krajem godine doneće prekid svih poslovnih saradnji koje ne valjaju, ali i finansijsku stabilnost!

U decembru Lavovi mogu očekivati veliku poslovnu priliku koju ne bi trebalo nikako da propuste, kroz kontakt sa Jarcem ili Vodolijom!

pexels-photo-177658

DEVICA

Ljubav

U 2016. Device su imale osećaj da se zaista mnogo toga vrti oko njih, ali su bile usled lošijih aspekata Jupitera i Saturna stavljene i na razna životna iskušenja.

U 2017. će moci više da se opuste i uživaju u plodovima svog truda i rada, zaborave na emotivne lomove i konačno budu srećne i zadovoljne!

Početkom godine Mars iz njihovog polja veza i partnerstva učiniće ih misterioznijim i privlačnijim nego ikad.

Ukoliko su same, biće na meti mnogih i izmedju Ribe, Ovna i Bika, izabraće onog ko najviše bude razumeo njihovu ljubav prema slobodi i posvećenost poslu!

Mart mesec biće važan za njih, a Sunce iz njihovog polja odnosa baciće svetlo na ljubav koja im je duže vreme predmet nesigurnosti!

Oni u vezi do kraja proleća podrškom Jupitera i Venere steći će sve uslove za ulazak u brak i zajednički zivot! Izuzetno odgovorne Device moći će konačno da se opuste i uživaju sa jednim Bikom, Jarcem ili Rakom!

Leto svim Devicama može doneti povratak na neke stare emotivne situacije. To ne moraju biti problemi, ali će još jednom imati priliku da sa partnerom utvrde neko staro gradivo i reše sve nedoumice!

Jul mesec biće mesec uživanja za sve Device, posebno one koje vole rizik u ljubavi! Poslušajte svoje srce ovaj put.

Jesen će biti jako zanimljiva i romantična, posebno slobodnim Devicama. Saturn iz polja dece i ljubavi doneće neke nove želje i početak velikih ljubavi! Sa Jarcem, Vodolijom ili Rakom doživeće veliku strast.

Oni u braku posao stavljaju po strani i sa partnerom planiraju proširenje porodice.

Kraj godine Device dočekuju zadovoljnije nego ikad, jer će konačno sve biti baš onako kako su one zamislile!

Posao i finansije

Vredne Device pod uticajem Jupitera iz njihovog znaka, 2016. su se pretvorile u posao – uslovno rečeno! Povećana zarada, ali i povećan obim posla u isto vreme mogao im je stvoriti veći pritisak.

U 2017. posao će ići dobro, ali laganije. Januar i februar biće odlični za reklamiranje i odnose sa javnošću. Jupiter iz polja finansija, posebno u februaru, doneće im uvećanu zaradu i nov poslovni početak!

Ukoliko se bave estetikom, ali i novim tehnologijama, zablistaće i od saradnika dobiti priznanja i pohvale.

Na proleće finansijska situacija odlična – čak će se i neki stari dugovi rešiti i Device dobijaju zasluženo!

Leto svim Devicama može doneti nove važne kontakte i uspeh u saradnji sa prijateljima, a leto će biti idealno upravo za odmor i pravljenje velikih jesenjih planova. Ulaskom Jupitera u njihovo polje komunikacije i administracije, moguće potpisivanje novog ugovora i uvećana zarada!

Od jedne Škorpije ili Strelca krajem godine dobiće veliku poslovnu podršku, a krajem godine i nov poslovni predlog.

U decembru prihvatite ponudu koja zahteva veću odgovornost. Vi to možete!

VAGA

Vage su 2016. ispratile srećne i zadovoljne. Ulaskom Jupitera u njihov znak mnoge stvari krenule su im na bolje, kako emotivno tako i poslovno! 2017. nastavljaju u tom stilu, pune pozitivne energije, a uspesi na svim poljima su im zagarantovani.

Jupiter iz njihovog znaka biće podrška tokom cele godine i sve novo što započnu imaće šanse da dugo potraje.

Ljubav

Emotivno, januar će biti laganiji nego inače. Ušuškane i zadovoljne, većina Vaga uživaće sa partnerima. Ovan ili Bik pokazaće im da su srodne duše.

U februaru se situacija zahuktava.

Svim zauzetim Vagama Venera iz polja ljubavi doneće uživanje i zabavu sa partnerom, a onim malo nestabilnijim Vagama možda i veliku želju za slobodom, pa i flert mimo veze.

U aprilu i maju, Vage će poželeti malo dinamike, pa je moguć i rizik, ali i paralelna emocija ili veza.

Krajem proleća Vage se potpuno prepuštaju stalnim partnerima i zaboravljaju na izazove. Leto dočekuju emotivno stabilne i sigurne u svoje želje.

Za slobodne Vage leto 2017. biće burno i lepo! I inače sklone flertu, krajem leta, posebno u avgustu, biće na velikoj klackalici: da li se prepustiti napadnom Ovnu, prihvatiti ozbiljne ponude jedne Škorpije ili rizikovati sa površnim Blizancem?

Jesen svim Vagama donosi odgovore na sva ljubavna pitanja!

Ulaskom Jupitera u Škorpiju, zajedno sa Venerom iz njihovog polja želja i vrednosti, inače površne Vage biće rešenije nego ikad da duboko zarone u ljubavne vode sa pravom osobom koja ih razume. Posesivnije nego ikad, neće tek tako ispustiti divan odnos koji imaju! U Novu godinu ulaze emotivno zadovoljne.

Posao i finansije

Vage će ulaskom planete uspeha i sreće, Jupitera, u njihovo polje ličnosti biti otvorenije nego ikad za sve vrste poslovnih saradnji.

Početkom godine ulaskom Marsa u njihovo polje posla, većina Vaga biće pretrpane poslom, Venera će ih učiniti jos pristupačnijim za nove kontakte i saradnje!

U februaru i martu dobri aspekti Jupitera iz njihovog polja ličnosti i Saturna iz njihovog polja komunikacije, učiniće ih popularnim, a njihov posao će cvetati posebno ukoliko rade u oblasti nege ili na neki način pomažu drugima!

Leto će Vagama doneti lepo poslovno putovanje i moguću saradnju sa ključnom osobom  iz inostranstva! Jedan Lav ili jos jedna Vaga imaće fenomenalan predlog za saradnju.

Na jesen, ulaskom Jupitera u njihovo polje novca, sve Vage očekuje još jedan fenomenalan period, a finansijska situacija biće na zavidnom nivou.

Kraj godine biće idealan za nova ulaganja i rizik, ali i neku promenu unutar poslovnog prostora u kom borave!

ŠKORPIJA

Ljubav

Škorpije su bile prilično emotivno ispunjene u 2016. godini, pa u tom stilu nastavljaju i u 2017. Januar i februar biće puni emotivnih dešavanja!

Mars i Venera iz vašeg polja zabave učiniće vas željnim akcije, ali i misterioznim u odnosu sa jednom Ribom, Ovnom ili Bikom, a moguće su i paralelne kombinacije.

Mart će doneti otrežnjenje i zanos s početka godine, ali i iluzije će se iskristalisati! Jedan odnos krenuće u lepom smeru, bez tajni.

Leto 2017. za sve Škorpije doneće stabilnost, ali i mogućnost velikog koraka onima koji su u vezama. Slobodne Škorpije će zračiti, posebno u Julu mesecu, a njihova harizma privući će svakoga koga požele.

Ulaskom Jupitera u njihov znak na jesen za njih počinje period velikih prilika, ali i sreće!

Dolazi vaših pet minuta, ali i vreme većih odgovornosti i velikih emocija! Površne emocije kod vas ne dolaze u obzir, a kraj godine biće idealan da vaši odnosi krenu u ozbiljnijem pravcu! Ne dvoumite se, već zaokružite odnos sa jednim Jarcem ili Rakom na pravi način.

Posao i finansije

Škorpijama je 2016. mogla doneti puno novih kontakata, ali i veće troškove i stagnaciju na polju finansija. Rođeni borci u 2017. ulaze uz podršku Marsa iz njihovog polja kreativnosti puni energije i novih poslovnih ideja!

Jupiter iz njihovog polja tajni i dalekih putovanja u februaru biće odlicno aspektovan i doneće tajnu saradnju sa jednom Vagom ili Blizancem, ali i početak ozbiljnog poslovnog projekta i uspeh preko udruženja!

Vaša harizma neće ostati nezapažena u poslovnom svetu i privući ćete mase. Na proleće aktivna Venera iz vašeg polja posla doneće pregršt novih i mladih klijenata, posebno ukoliko je vaš posao vezan za kreativnost ali i uživanje!

Leto će doneti obnavljanje nekih poslova iz 2016. i saradnju sa strancima, ali i veće troškove.

Za Škorpije koje se duže vreme osećaju ugušeno nekim dosadnim poslom, leto će biti idealno vreme za prekid posla – nova prilika stiže u rekordnom roku.

Jesen svim Škorpijama ulaskom Jupitera, planete uspeha i sreće u njihov znak, donosi promenu i one će bukvalno postati magnet za novac i zaradu, posebno ukoliko rade u oblasti finansije i opasnih poslova!

Krajem godine sklapaju važan ugovor sa veoma uglednim i uspešnim osobama. Ovo će biti saradnja na duže sa jednim Jarcem ili Vodolijom.

pexels-photo-59101

STRELAC

Ljubav

Godinu iza nas inače pozitivni Strelčevi rado će ostaviti iza sebe. Bila je to godina velikih preispitivanja za njih – i emotivnog sazrevanja!

2017. biće dosta lakša. Iako će Saturn, planeta učenja i lekcija i dalje boraviti u njihovom znaku, u 2017. imaće lep aspekt sa njihovim vladarem Jupiterom i doneti im niz srećnih okolnosti, ali i veliki novi početak!

Početkom godine, Strelčevi će uz podršku Venere imati lepu komunikaciju, ali i pozitivne energije sa svima oko sebe.

Emotivno, mart za njih donosi veliku promenu statusa. Strelčevi koji su sami ili su se oslobodili teških veza u prethodnoj godini imaće niz pozitivnih aspekata i moguć početak velike ljubavi sa jednim Ovnom, Bikom ili Blizancem! Samo jedno od ovo troje može razumeti njihovu veliku želju za slobodom. Sa njim će i ostati!

Početkom leta svi Strelčevi pod uticajem retro Saturna mogu se vratiti bivšoj ljubavi i još jednom ispraviti sve što su zabrljali.

Svi Strelčevi u stabilnim vezama u junu mogu biti na ljubavnom ispitu, ali kraj leta dočekuju bez većih trzavica!

Jesen većini Strelčeva doneće mogućnost ulaska u tajnu strastvenu vezu sa Škorpijom, Vagom ili još jednim Strelcem!

U oktobru su moguće i bračne ponude i velika ozvaničenja. Idealan period za zajednički život.

Do kraja godine iskristalisaće vam se želje i svoju vezu nećete želeti više da krijete. Pravo je vreme da uplovite u mirnije vode!

Posao i finansije

Strelčevi će 2016. ispratiti sa osmehom, s obzirom na to da su na poslovnom planu mogli imati dosta turbulencija pod uticajem lošijih aspekata Jupitera iz njihovog polja karijere i statusa i Saturna iz prvog polja ličnosti. Strelčevi su mogli osetiti neko stagniranje na polju karijere.

Ulaskom u 2017. i pritisak će popustiti. Sve prepreke na putu ka uspehu polako nestaju. Mars i Venera udruženi daće Strelčevima novu pozitivnu energiju!

Preko prijatelja krajem januara moguća je nova poslovna prilika, posebno u poslovima vezanim za umetnost, ali i poslovima po projektu!

Proleće će za Strelčeve biti period ubiranja plodova i opuštanja, finansijsko poboljšanje će se posebno osetiti u aprilu, kada vas očekuje i moguće napredovanje i unapređenje!

Leto će za sve Strelčeve biti period kada će se još jednom vratiti unazad da završe neke poslove koje su odugovlačili. Moguća želja za prekidom neke saradnje, ali i promena posla. Prilika će biti mnogo, a na vama je da izaberete posao koji vam daje najviše slobode.

Jesen za sve Strelčeve može biti prekretnica, doneće neke zakulisne poslovne radnje, ali i poslove u tajnosti! Uz pomoć jednog Ovna ili Vodolije, vaši tajni poslovni planovi će se krajem godine i ostvariti.

Finansijska situacija stabilnija. Saturn iz vašeg polja novca će vam doneti stabilnost na polju finansija, ali i nov način zarade u saradnji sa Rakom ili Blizancem!

JARAC

Ljubav

Jarčevima je turbulentna 2016. donela veliki fokus na posao i manjak vremena. Činilo im se da su im emocije sve vreme bile po strani! Saturn iz polja tajni i podsvesti dodatno ih je iskušavao cele godine, pa je mnogim vezama mogao doneti kraj.

One koje su opstale vredne su bile svakog čekanja, a ulaskom u 2017. postaće samo jače!

Slobodnim Jarčevima već početkom godine Mars iz njihovog polja komunikacije daće mnogo energije i na jednom kraćem putu moguće je fatalno poznanstvo sa Ovnom, Ribom ili Devicom!

Krajem februara Jarčevi pod dobrim aspektima njihovog vladara Saturna i Venere iz polja želja, poželeće da učvrste svoje stabilne veze, pa su moguća ozvaničenja i bračne ponude!

Leto će za zauzete Jarčeve biti period stabilnosti, ali se pojedinima, posebno onim rođenim u trećoj dekadi može vratiti neka osoba iz prošlosti i poljuljati njihove emocije! Jarčevi su jedni od retkih koji mogu odoleti čak najjačim izazovima i sačuvati svoju vernost.

Avgust mesec razbistriće sve mutne ljubavne vode kojima mogu ploviti i već u septembru oni će biti sigurni gde pripadaju. Jedna Škorpija, Vaga ili Devica ih čekaju.

Jesen za Jarčeve doneće idealno vreme za promenu statusa i ozbiljnije poglede na ljubav.

Saturn prelaskom u vaš znak donosi ključne momente i preokrete u vašim životima, dolazi vaših pet minuta da završite sve što ste odugovlačili!

Posao i finansije

Jarčevima je godina iza nas mogla doneti veliku zaradu, najverovatnije uz rizik, ali i lepu saradnju sa Vagom ili Škorpijom!

Početkom 2017. Mars i Venera iz njihovog polja novca i sticanja spremiće ih za akciju  i biće orni za posao. Posebno ukoliko se bave javnim poslom ili rade u državnim institucijama, moguće su povišice, ali i nove poslovne ponude.

U martu, Venera iz njihovog polja komunikacije može im doneti lepa nova poznanstva i dobre poslovne kontakte. Jedno poznanstvo sa Ribom ili Devicom može promeniti vaše poslovno okruženje.

Leto 2017. Jarčevima doneće povratak na neke stare poslove, ali i obnovu starih poslovnih kontakata sa jednom Ribom ili Vodolijom. Saturn iz njihovog 12. polja, može doneti saradnju sa daljim inostranstvom.

Jesen za većinu Jarčeva donosi period velih poslovnih promena na bolje i napredovanja, posebno ukoliko se bave rizičnim poslovima i rade u državnim institucijama.

Krajem godine, ulaskom Saturna u njihovo polje ličnosti, od većine Jarčeva očekivaće se veća odgovornost, ali i autoritet, što će oni uporni  i ambiciozni jedva dočekati. Napredovanje, povišica, mesto šefa i nadređenog – sve to sledi kao nagrada za silan trud.

VODOLIJA

Ljubav

U protekloj godini Vodolije su mogle doživeti neka emotivna razočaranja, posebno u vezi sa Blizancem, Lavom ili Ovnom!

Od jeseni su mogle osetiti veće olakšanje ulaskom Jupitera u njima blisku i dragu Vagu. Mnoge Vodolije osetile su da konačno njihova veza ide u pravom smeru i da od partnera dobijaju onoliko slobode koliko im je potrebno.

  1. dočekuju spremne za sve fenomenalne ljubavne situacije koje ih čekaju!

U januaru Venera iz njihovog znaka učiniće ih lepim i privlačnim, a njihova poznata otvorenost biće još veća.

Vodolije u vezi uživaće sa svojim partnerom puni pozitivne energije i lepih planova.

Početkom proleća, slobodne Vodolije mogu doživeti veliku ljubav sa Vagom, Strelcem ili Ribom. Moguće je da će to biti osoba iz inostranstva, sklona čestim putovanjima! Sve može početi platonski, pomalo nedefinisano, ali će prerasti u predivan odnos.

Maj mesec Vodolije će pamtiti po divnim susretima, ali i pomalo neodlučnom partneru.

Sredinom leta poželećete da vaš odnos definišete i krenete u ozbiljnije vode!

Jesen Vodlijama donosi emotivnu prekretnicu i malo veću odgovornost prema partneru. Vaše česte promene raspoloženja i planova sada ćete zarad ljubavi morati da svedete na minimum! Sa Vagom ili Ribom moguće je uživanje bez ograničenja.

Krajem godine Saturn iz vašeg polja podsvesti slaće vam signale da je pravo vreme za krunisanje vaših ljubavi!

Posao i finansije

Za većinu Vodolija 2016. mogla je doneti veliku zaradu, ali i velike troškove. Činilo im se da više troše na druge nego na sebe.

  1. za njih biće fenomenalna godina i cvetaće im gotovo na svim poljima, pa tako i na polju posla i finansija.

U 2017. ulaze  rasterećenije, a već u januaru Mars iz njihovog polja finansija učiniće ih magnetom za novac, posebno ukoliko se bave umetnošću, ali i tajnim poslovima.

Proleće će za većinu Vodolija biti odličan period za napredovanje. Saradnja sa Ovnom ili Bikom rezultiraće velikim uspehom, ali doneti i neke lepe vesti vezane za neka ranija poslovna očekivanja!

Leto će za Vodolije prelaskom Saturna preko njihovog polja karijere doneti veća napredovanja. Moguć je povratak na neku staru saradnju sa Strelcem ili Ribom, ali i prilika za promenu posla.

Jesen će Vodolije dočekati pune energije i entuzijazma za početak novih poslovnih poduhvata. Posebno ukoliko imaju svoj biznis vezan za nove tehnologije ili poslove po projektu. Kraj godine biće idealan da sve što nije valjalo u načinu poslovanja promene i prekinu saradnje sa jednim Rakom ili Lavom koje ne vode nikuda.

pexels-photo-243243

RIBE

Ljubav

Ribe su u 2016. godini bile u velikim ljubavnim dilemama. Slobodnim Ribama Jupiter iz njihovog polja odnosa mogao je doneti nove ljubavi, ali i razočaranja. Posebno u vezi sa Bikom, Lavom ili Škorpijom. Oni u vezi su zapostavljali partnera i konstantno bili na meti kritika.

U 2017. biće opuštenije, spremnije za brak i porodicu, ali i odlučnije nego ikad, što niko od njih ne očekuje!

Januar dočekuju pune energije, a mars iz njihovog prvog polja učiniće ih privlačnim i spremnim za napad. Slobodne Ribe će naročito biti željne uzbuđenja.

U martu će mnoge zauzete Ribe biti na klackalici, ući u paralelne veze ili platonski misliti o jednom Lavu, Škorpiji ili Raku.

Krajem maja odlučiće se ipak za sigurniju varijantu. Vama prija da vas neko vodi. Vi birate jaku osobu.

Leto će za Ribe biti period preispitivanja. Ništa čudno za vas. Ipak, ta nesigurnost zasmetaće partneru, pa su mogući prekidi ili pauze! U avgustu su mogući površni odnosi sa Vagom, Rakom ili  Lavom. Opušteni susreti će vam prijati.

Na jesen, posebno u septembru, bićete odlučniji i dobićete priliku da se pokažete u boljem svetlu kod osobe do koje vam je stalo! Aspekti Saturna tražiće od Vas veću odgovornost. Nemojte prokockati i ovu šansu i zbog malo slobode izgubitu pravu osobu.

Kraj godine dočekujete zaljubljeni i zadovoljni!

Posao i finansije

Za većinu Riba 2016. bila je veoma radna godina, a prevelika odgovornost koja se od njih zahtevala mogla je stvarati psihološki pritisak.

2017, posebno prva polovina, doneće im opušteniji pristup poslu. Saradnja koju imaju sa jednom Devicom ili Strelcem pokazaće se još bolja početkom godine.

Na proleće, posebno u maju, Venera iz njihovog polja finansija i sticanja, u lepim aspektima sa Saturnom iz polja karijere i uspeha, doneće mogućnost zarade uz novu saradnju, ali i povećanje zarade kroz dinamičan posao i kraća poslovna putovanja. Ukoliko rade u oblasti komunikacije ili trgovine, posebno sledi veliki uspeh.

Sredinom godine, u julu i avgustu, mogući su manji problemi sa autoritetom i promena nadređenih! Od Riba će se očekivati veća odgovornost, a moguć je i povećan obim posla.

Jesen će za većinu Riba značiti olakšanje. Nova lepa poslovna prilika i mogućnost proširenja posla preko Škorpije ili Strelca. Ulazak Saturna u njihovo polje planova pravo je vreme da im se ostvari neka poslovna želja i ono što su dugo planirali. Zračiće samopouzdanjem i samim tim privlačiti mase. Veliki uspeh preko udruženja ili neke veće grupe ljudi.

Krajem godine, u novembru i decembru, Venera će prelaskom preko njihovog polja karijere doneti mogućnost biranja između dva posla, ali i promenu lokacije na kojoj rade! Odlučite se za onaj posao koji vam daje više slobode.

Ukoliko vas zanima još detalja, za sve astro savete možete pisati Aleksandri Grujić!

email: astrosaka@yahoo.com
facebook: Astro Spika

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.