Vaš stil seksa prema horoskopskom znaku

Kao što svako od nas ima svoj stil oblačenja, kada se radi o ,,zagrevanju atmosfere“ u spavaćoj sobi, definitivno imate svoj stil i u seksu. Znate već: ono što vas uzbuđuje, što vam pruža više zadovoljstva ili manje zadovoljstva. Naravno, horoskop je tu da nam pruži dobar uvid u to šta najbolje funkcioniše za nas iza zatvorenih vrata.

Kao i u odabiru poklona, i ovde nam najbolje može pomoći Venera! Znak u Veneri vam može reći mnogo toga o vama kada su u pitanju veze i odnosi. Bilo da ste ,,živa vatra“ ili nežnije prirode, možete saznati ponešto o svojim najdubljim čežnjama. Pogledajte u kom je znaku Venera bila kada ste rođeni i otkrijte kako to utiče na vašu seksualnost. 🙂

Ovan

Ovan je prvi znak Zodijaka, tako da je on prirodni vođa – u i van spavaće sobe. Ovan rizikuje, nestašan je, varnice su zagarantovane i očekujte da će ,,preuzeti vođstvo“. Šta god radili, biće direktno i bez srama. Ovnovi vole da pomeraju granice i da situaciju učine ,,zabavnijom“.

Bik

Bikovi cene fizički aspekat svega, te su veoma senzualni – žele da se osećaju zaista dobro u svom telu. Njihova želja je da uživaju u nežnim dodirima, finim materijalima, očaravajućim ukusima, mirisima i zvucima. Vole usporenu romansu, ali isto tako su veoma izdržljivi. Bikovi su voljni da ostanu budni celu noć ukoliko se dobro osećaju – tako da bi trebalo da se postarate da imate nešto što će im povratiti energiju sledećeg dana. 🙂

Blizanci

Blizanci su zavodljivi, lepršavi i energični. Oni su jedni od onih koji su dobri u svemu – a to se odnosi i na spavaću sobu. Vole da se igraju rečima, ulogama i vole da zabibere stvari. Kreativni blizanci imaju lagani dodir i brz humor; njihov stil je da šapuću slatke reči i uvek imaju iznenađenje u rukavu.

Želite da poboljšate svoj seksualni život u 2017? Imamo rešenje ovde!

Rak

Rakovi su takvi da zrače ljubavlju. Oni su izuzetno pažljivi, ali istovremeno senzualni i strastveni. Ovaj ljubavnik želi da pruži i dobije vrhunsku pažnju. Rakovi imaju toliko toga da daju i vešti su u tome da omoguće da se njihov partner oseća bezbedno, udobno i voljeno.

Lav

Lav ima veliko srce. Njihov stil je pun ljubavi i zabave; oni su teatralni i razigrani. Kada ljudi prepoznaju njihovu lepotu i pamet, postaju izuzetno umiljati. U krevetu su aktivni i neustrašivi. Dokle god se osećaju primećeno, biće darežljivi i romantični partneri!

Devica

Device su delikatni ljubavnici i njihov stil je usredsređen na ,,uslugu“. Uvek pokušavaju da se poboljšaju i nadograde svoje, khm, tehnike. Isprva vam se može činiti da ne vole ništa previše nepristojno ili što seže u bilo koju vrstu krajnosti, ali ukoliko im omogućite da se oslobode svog perfekcionizma, biće veoma uzbuđene da isprobaju i nešto malo ,,prljavije“.

Vaga

Vage flertuju kao niko. One neverovatno mnogo cene dobru estetiku i ništa ih ne ubacuje u dobro raspoloženje brže nego ozbiljna romansa. Mogu biti mekane i lepršave, ali njihova domišljatost je oštra poput žileta – što znači da je njihov seks takav da je mešavina šarma i elegancije i zdrave doze zavodljivosti. Vage cvetaju uz smirenog, staloženog i izbalansiranog ljubavnika.

Škorpija

Škorpije zrače seksualnom misterijom. One vole celovitost – na svim nivoima: fizičkom, emotivnom, duhovnom i mentalnom. S obzirom na to da su spremni da idu daleko sa ljubavnikom, moraju da procene koliko kontrole žele da zadrže, a koliko da puste. To čini seksualnu moć gorućom temom za njih, a na kraju krajeva, one su mistični ljubavnici koji se ne boje toga da sagledaju apsolutno sve kako bi produbile svoje znanja.

Strelac

Strelčev stil je sam vrh, što bi se reklo, te pripradnici ovog znaka žele da se osećaju dobro i veselo. Oni se ne boje rizika, već su šarmeri koji žele da otkriju nove filozofije o ljubavi i seksu. Međutim, isto tako su vešti u tome da novostečena znanja svedu na fizički doživljaj. Očekujte pravu eksploziju čula! 🙂

Jarac

Jarčevi su ,,šefovi“ u krevetu (žene imaju i seksi veš kojim to dokazuju!). Oni su voljni da se potrude, dokle god im je omogućeno da se dovoljno posvete svom poslovnom životu (bez šale, Jarčevi zaista vole svoj posao.). Najugodnije im je kada se osećaju iskusnima, a mogu biti i veoma senzualni kada to žele – dokle god njihov ljubavnik dorasta njihovim visokim očekivanjima.

Vodolija

Vodolije su u krevetu inovativne i jedinstvene. Imaju određenu ,,divlju“ crtu i uradiće sve što poželi. Ne boji se da uzdrma status kvo, bilo da to podrazumeva promenu uloga, društvenih normi ili jednostavno uvođenje novih kreativnih pokreta. Ovaj sneni znak je veliki vizonar i to se definitivno pokazuje u njihovom seksualnom stilu.

Ribe

Ribe su očaravajuće, što bi značilo da su u seksu saosećajne, a istovremeno i nestvarno dobre. Pravi su ljubavnici; nežni su i puni razumevanja i vide dobro u svakome. Žele da obrišu sve granice između sebe i ljubavnika – i žele da seks bude seks iz snova, u svakom smislu.

Pre nego što zatvorite vrata, pročitajte i 7 stvari koje treba da znate o seksu!
Podeli ovaj post:

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.