Uticaj mladog meseca na sve horoskopske znakove

Horoskop je pripremila Aleksandra Grujić, kojoj se možete obratiti za svaki vid astro konsultacija, izradu i analizu natalnih karti! Email: astrosaka@yahoo.com Facebook: Astro Spika ili na broj telefona: 065/615-73-91

Vreme mladog meseca je idealno za zamišljanje želja, počinjanje nečeg novog i unošenja nove energije u vaš život!

Ovog 23. jula očekuje vas vatrena energija mladog meseca u znaku Lava! Svi znakovi osetiće se odlučno, energično i spremno na pozitivne promene. Sve što započnete za vreme mladog meseca kulminiraće oko 7. avgusta za pun mesec!

Pročitajte prognoze za vaš znak i podznak i saznajte u kojim segmentima života vas očekuje nov početak!

Do tada pročitajte GODIŠNjI HOROSKOP za 2017. godinu!

Ne propustite ni veliki LETNjI HOROSKOP!

OVAN

Ovaj super mladi mesec tranzitiraće vašim poljem ljubavi, zabave i kreativnosti! Nova ljubav, jedna luda sudbinska žurka sa Lavom, Vagom ili Strelcem, ali i lepe vesti po pitanju mlađih članova porodice i dece – sve to donosi ovaj mladi mesec u znaku Lava. Ukoliko ste ljubitelji igara na sreću moguća su razna pozitivna iznenađenja!

Još zanimljivih informacija o OVNOVIMA, pročitajte ovde!

BIK

Sve što ste želeli da promenite unutar vašeg životnog ili radnog prostora idealno će biti baš na mladi mesec! Na emotivnom planu mnogi Bikovi doživeće buru pozitivnih emocija sa partnerom, a one slobodne čeka ljubav u blizini kuće. Pozitivne vesti u krugu porodice! Idealan dan da u vaš svakodnevni život unesete više smeha.

Još zanimljivih informacija o BIKOVIMA, pročitajte ovde!

BLIZANCI

Mlad mesec 23. jula će osvetleti vaše polje kraćih putovanja i komunikacije! Idealan dan da se uputite na more, ili bilo koju drugu destinaciju. Bitno je da se putuje pa makar i na kratko. Stižu vrlo važne vesti od Vodolije ili Raka! Ukoliko želite da obavite važan razgovor ili rešite neko administrativno pitanje ovo će biti idealan dan da to započnete.

Još informacija o BLIZANCIMA pročitajte ovde!

RAK

Niste se nadali neočekivanom dobitku. Mladi mesec pobrinuće se da vam ne zafali novca! Tranzitom kroz vaše polje finansija i zarade moguća je neočekivano dobra šansa za zaradu, ali i povišica. U krajnjoj liniji – stiže lep poklon od Vage ili Bika! Očekuje vas i veliki dobitak od igara na sreću.

Još informacija o RAKOVIMA pročitajte ovde!

LAV

To je energija koja vam prija! Konačno stiže i vaše vreme. Srećan rodjendan dragi Lavovi! Sezonu započnite radom na sebi! Idealan dan da preusmerite pažnju na neki dobar trening ili uradite nešto dobro za sebe što dugo niste. Uživajte u pažnji koja će vam stizati sa svih strana. Svim ženskim pripadnicama ovog znaka biće idealan dan da zablistate i preuzmete inicijativu u vezi sa jednim Ovnom ili Škorpijom.

Još informacija o LAVOVIMA pročitajte ovde!

DEVICA

Device će ovaj vatreni mladi mesec učiniti posebno tajnovitim. Dan dobar da otputujete što dalje od svih, u fizičkom ili duhovnom smislu. Danas će vam intuicija reći šta da radite, a posebnu pažnju obratite na vaše snove. Idealan dan da započnete neki poslovni projekat u tajnosti ili tajnu vezu. Sve što radite sakrijte od očiju javnosti i mlad mesec garantuje uspeh!

Još zanimljivih informacija o DEVICAMA pročitajte ovde!

VAGA

Vama Vagama je baš krenulo! Mlad mesec iz vašeg polja prijateljstva i druženja je još jedna je u nizu lepih prilika. Šta god radili danas ne ostajte kod kuće! Ili ako ipak ostajete – napravite žurku u njoj! Novo lepo poznanstvo, uspeh preko prijatelja, ali i uticajnih i istaknutih ličnosti – sve je moguće! Uživaćete da budete u društvu, a 23. jul biće idealan dan i da pristupite nekoj grupi ljudi ili udruženju!

Još zanimljivih informacija o VAGAMA pročitajte ovde!

ŠKORPIJA

Uspeh i ambicija su vaše srednje ime. Mlad mesec naći će se upravo u vašem polju karijere i doneti nov poslovni početak! Kao nagrada za vaš trud i rad stiže priznanje od nadređenih, a mnogima od vas i nova poslovna ponuda. Osećate se moćno i uspešno, a biće ovo idealan dan da isplanirate svoje sledeće poslovne poteze. Pozabavite se pitanjem vašeg društvenog statusa, ali i karijere.

Još zanimljivih informacija o ŠKORPIJAMA pročitajte ovde!

STRELAC

Ako nekome prija ova vatrena energija onda ste to vi! Mladi mesec tranzitiraće vašim poljem putovanja, duhovnosti i učenja! Osetićete veliku energetsku promenu, a ovo će upravo biti period u kojem će za vas biti najbolje da otputujete i napravite neku krupniju promenu u vašem načinu života. Idealno je vreme i za početak novog učenja, ali i za komunikaciju sa inostranstvom ili strancima!

Još zanimljivih informacija o STRELČEVIMA pročitajte ovde!

JARAC

Jarčevi će posebno osetiti ovaj mladi mesec. Tranzitom kroz vaše polje transformacije i karme doživećete neku promenu, kako na emotivnom tako i na polju finansija! Mogući sudbinski susreti. Ova vatrena energija uzburkaće vaše emocije i strasti. Najbolje je da je iskoristite u uživanju sa partnerom! Mnogi jarčevi osetiće veliki poriv za trošenjem, a upravo je sad najbolje ulagati ili obaviti neku veću kupovinu!

Još zanimljivih informacija o JARČEVIMA pročitajte ovde!

VODOLIJA

Drage Vodolije mladi mesec 23. avgusta prolaziće vašim poljem braka, partnerstva i odnosa! Fokus ćete staviti upravo na taj segment vašeg života i osetiti mnogo više uzbuđenja i emotivnog vatrometa! Nova veza sa Lavom, Blizancem ili Ovnom. Početak zajedničkog života sa partnerom – sve to je moguće ovih dana. Svoje potrebe stavićete iza tuđih, ali prijaće vam ova vatrena energija.

Još zanimljivih informacija o VODOLIJAMA pročitajte ovde!

RIBE

Mladi mesec će sve razbuditi pa tako i vas! Tranzitom kroz vaše polje posla doneće vam mnogo više energije i poleta da povučete sve poslovne poteze o kojima dugo razmišljate! Očekuje vas poslovni uspeh, ali i novo poznanstvo koje vam može značiti u karijeri i u budućnosti! Sada je pravo vreme da se reklamirate, ukoliko imate svoj biznis, ili da preuzmete inicijativu u kolektivu ukoliko radite za nekog!

Još zanimljivih informacija o RIBAMA pročitajte ovde!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.