Trening u prirodi – Diana Morić

Drage moje,

ja sam ovaj vikend provela u prirodi – na Avali. Lepo vreme mi je dozvolilo da pored šetnje izdvojim i 30 minuta da odradim svoj trening. Prolazila sam pored jednog zidića i odlučila da bi to mogao da mi bude sledeći ,,rekvizit” za vežbanje! Eto sjajne ideje da učinite to isto.

Uradila sam tri vežbe i svaku sam odradila u pet serija po deset ponavljanja. Ono što ove vežbe razlikuje od ostalih jeste ovaj zid koji nije nizak, pa je samim tim potreban mnogo veći otpor i više energije za ovaj trening.

Prva vežba se radi tako što se naizmenično penjete na isti zid i silazite, kao što ja radim. Sami odredite tempo treninga, samo je bitno da vežbe uradite do kraja.

Druga vežba su skokovi na isti zid. Radite ih tako što noge raširite do širine ramena i ravnomernim pokretom skočite na zid. Drugi deo ove vežbe je skok unazad i radite ga potpuno isto – tako što ćete ravnomerno skočiti i vratiti se u prvobitni polozaj.

Treću vežbu radite tako što noge naizmenično podižete na zid i u malo bržem tempu menjate, kao ja na snimku.

Iskoristite i vi neki zidić pored zgrade ili u parku i uradite isto što i ja. Bićete savršeno zgodni, a i veseli, jer ćete se kroz ove vezbe potpuno osloboditi stresa i osećaćete se fenomenalno!

Veliki pozdrav do sledeće srede,

vaša Diana.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.