Trening na krevetu – Diana Morić

Drage moje,

ove srede pripremila sam trening za sve spavalice i one koji nekim danima jednostavno ne mogu da se pokrenu dovoljno da odrade vežbe napolju ili da izvade rekvizite iz ostave. 🙂 Svi ponekad imamo usporene dane, uključujući i mene, ali uvek možemo izvesti koju vežbu – na krevetu! Uz malo motivacije bićete ponosni na sebe što trening danas ipak niste preskočili. 🙂

Pa, da počnemo!

Prvu vežbu radite tako što ćete stati naspram kreveta, noge su u širini ramena, a onda se naizmenično kolenima ,,uspinjete” na krevet i spuštate nazad na pod.

Drugu vežbu ćete izvesti na sledeći način: ramena ćete osloniti na ivicu kreveta, ruke idu iza glave, a noge su na podu savijene u kolenima, tako da vam leđa i kukovi budu paralelni sa podom. Spuštanjem kukova ka podu i ponovnim izdizanjem oblikujete donji deo tela do savršenstva!

Treću vežbu radimo tako što smo šakama, koje su u raširene u širini ramena oslonjeni na ivicu kreveta, a noge su spojene i ispravljene pozadi, kao u poziciji za sklek. Pri prvom spuštanju ruke ostaju u istoj širini. Nakon što se vratite u početni položaj, širite ruke do malo više od širine ramena i ponovo se spuštate i tako naizmenično.

Četvrta vežba izvodi se tako što smo leđima okrenuti krevetu, u kolenima savijamo levu nogu unazad i oslanjamo ris na ivicu kreveta. Ruke su na bokovima i spuštamo se u ,,čučanj”. Isto to radimo i sa savijenom desnom nogom.


Trening pored kreveta

I to je to! Odradili ste trening, a niste se pomerili ni metar od kreveta! Naravno, ne zaboravite da se istegnete nakon vežbanja.

Do sledeće srede,

vaša Diana.

Komentari 1

 1. Dijana Gajic
  Reply

  Draga Dianna,
  da li mi mozete dati neki kontakt ili mail,da stupimo u kontakt?

  hvala najlpese

  17 Oktobar, 2016

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.