Stomak iz snova za letnje dane – Diana Morić

Drage moje,

leto ide! Primetila sam ovih dana da u svim kolekcijama za proleće i leto preovladavaju uglavnom neke kraće majice koje otkrivaju stomak. Nećemo dozvoliti da se vi ne možete uklopiti u sve to, zato drage dame, danas radimo trbušnjake – i to tri vrste, uz pomoć kojih će vaš stomak biti savršen!

Prva vrsta trbušnjaka je za ceo stomak. Noge savijte u kolenima, ruke idu iza glave i pri svakom podizanju izdahnite, a prilikom vraćanja u prvobitan položaj udahnite vazduh – kao na snimku.

Druga vrsta trbušnjaka je za donji stomak, a njih ćete izvesti tako što ćete noge visoko podići u ,,sveću” sto znači da dok ste u ležecem položaju treba da budu pod uglom od devedeset stepeni u odnosu na telo. Ruke su i dalje iza glave i ponovite sve isto što se disanja tiče.

Treća vrsta trbušnjaka je za vaše ivice stomaka – takozvani kosi trbušnjaci, i oni se rade tako što levi lakat spajate sa desnim kolenom i obrnuto!


Vežbe za stomak

Sve vežbe uraditi u 5 serija po 10 puta i vaš stomak će biti potpuno spreman za leto i sve nove kolekcije modnih kuća. 🙂

Do sledeće nedelje,

vaša Diana Morić.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.