Deset znakova da ste tipična vodolija

Najpre, rođeni ste između 21. januara i 21. februara.

 1. Emocije nisu baš u vašem fazonu. Vodolije nekad mogu delovati kao da nemaju emocije, vrlo hladno, ali oni to ne vide tako. Oni prosto ,,iskreno reaguju u skladu sa situacijom”.
 1. Pametni ste. Ljudi rođeni u ovom znaku vole intelektualne razgovore i vrlo su svesni svoje natprosečne inteligencije. Ponekad i previše.
 1. Jednostavno ne možete prihvatiti da niste u pravu. Nije baš uvek zabavno svađati se sa vama. Okej, ponekad jeste u pravu, ali svaki put NE!
 1. Vi ste dobročinitelj koji želi da promeni svet na bolje! Vodolije su veliki filantropi i jako su humani ljudi. Uz to, na vrlo šarmantan aquariusnačin, mogu pozvati i druge da se pridruže i podrže određenu humanitarnu akciju.
 1. Profesionalno flertujete. Vodolije toliko vole dobar flert, pa čak iako nisu zainteresovani za drugu osobu. Jednostavno su toliko dobri u tome, da je šteta da se ne pokažu.
 1. Odličan ste govornik. Dok komunicirate vrlo ste pažljivi i obzirni, što vas čini odličnim govornicima i debaterima.
 1. Patite od hronične želje za putovanjem. Vi ste individualci, nezavisni ste i skloni ste avanturama. Ove crte doprinose tome da vam je u krvi konstantna želja da negde putujete.
 1. Mnogi prijatelji vas smatraju ekscentričnim. Nekada umete biti malkice čudni, ali ste ponosni na to jer volite da se osećate jedinstvenim!
 1. Vi ste pokretač zabave. Vodolije možda jesu nezavisne, ali istovremeno vole i da se okruže velikim grupama ljudi. Vodolija voli dobru publiku i voli da pokrene dobar provod.
 1. Obožavate tehnologiju – čak možda i više nego drugi ljudi. Vodolije vole napredak, pa tako i razvoj tehnologije. Ne postoji novi elektronski (ili pametni) uređaj za koji vi već niste čuli.
Podeli ovaj post:

Komentari 2

 1. Goran
  Reply

  Dosta ste pogodili kakavsam i toje sustina i to i znam o sebi dali ima nesto sto neznam o sebi a vi znate

  17 Decembar, 2017
 2. nenica
  Reply

  ja sam vodolija i sve ste pogodili. Bravp hip hip ura hip hip ura

  24 Oktobar, 2020

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.