Šta možete da očekujete tokom Punog Meseca?!

Bliži nam se Pun Mesec, u martu. Ovog puta pokazaće se na nebu 21. marta i moći ćete da uživate u njegovom punom sjaju 3 dana. Mart je mesec koji je u znaku broja 3 i ujedno ćete moći  da primetite TROUGAO u svom ponašanju i reagovanju.

Često u martu možete da primetite modele ponašanja koji se ponavljaju. Npr. u određenoj izazovnoj ili emotivnoj situaciji možete da primetite kako odreagujete vrlo burno, emotivno čak i prenaglašeno. Već u narednom trenutku, svi vi koji ste već na svom putu menjanja, primetićete GLAS razuma, koji u tom trenutuku već zna da takva reakcija nije bila potrebna i da nije trebalo tako da reagujete. I dolazimo do trećeg dela, koji čini naš trougao, a to je da često u sebi, a nekada i na glas, odmah pronađemo makar 3 objašnjenja i potvrde, zašto je ipak dobro što smo tako odragovali.

Može biti vezano za svađe i rasprave sa partnerom, navike u ishrani, navike vezane za fizičku aktivnost, posao, način razmišljanja… Ali je vrlo važno da prepoznate ovaj trougao.

Pridružite nam se na ONLINE radionici Punog Meseca koja će biti 21. marta od 20-22h.

Govorićemo o navikama koje teško menjamo. Kako afirmacijama možemo da utičemo na našu svakodnevicu i da li su samo afirmacije dovoljne.
Kroz čas Kundalini yoge pokrenućemo energiju celog tela, raditi na uklanjanju energetskih blokada i čišćenju podsvesti.

Po završetku radionice svaki učesnik dobija meditaciju koju je dobro da radi 40 dana. Sve funkcioniše tako što dobijate  link na email desetak minuta pre radionice, kliknete na isti i u sali ste sa Natašom. Potrebna vam je samo stabilna internet konekcija.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.