Spoznajte hrabrost u sebi kroz Kundalini Yogu sa Natašom Vukoje

Da li vam se ponekad čini da su snovi na dohvat rruke, a sve što je potrebno za njihovo ostvarenje je malo rizika i hrabrosti. Neretko, hrabrost je ono što vam zaista nedostaje.

Hrabrost podrazumeva bezuslovnu veru u sebe i svoju unutrašnju snagu, kao i volju da se rizikuje, zarad lične sreće. Ona se krije duboko u nama i godinama, tokom sazrevanja, mi je spoznajemo na ovaj ili onaj način. Otkrivamo je u sebi i učimo kako da je koristimo u cilju ostvarenja svake svoje želje, bilo da je ona na poslovnom, emotivnom, ili na planu samoostvarenja.

Primer žene koja je u sebi spoznala hrabrost, svakako je Nataša Vukoje, nekadašnja košarkašica i manekenka, a sada trener za lični razvoj, koja uspešno pomaže mnogima da spoznaju sebe i preuzmu inicijativu u življenju svog života.

Nataša je svoj život izmenila iz korena, promenivši profesiju i mesto u kome boravka, ali i dalje sve konce drži u svojim rukama, očekuje bebu, veruje u sebe i ne skida osmeh sa lica.

Nataši je susret sa Kundalini yogom promenio život, pomogao joj da u sebi spozna hrabrost i ostvari sebe i svoje snove i tada je ona odlučila da svoje znanje nesebično deli sa drugima.

Po ugledu na nju, vreme je da probate nešto novo! Pozivamo vas na veliki online Kundalini yoga čas 23. juna od 19h. Ovo je idealna prilika za sve vas koji želite da razvijete svoju hrabrost, da napravite određene korake u životu i slušate svoj unutrašnji glas. Čas je namenjen svima vama koji imate određene predrasude i strahove. Radićemo na intuiciji i hrabrosti kroz pomeranje granica. Često smo naš najveći problem na putu ka sreći i uspehu upravo mi sami, jer različite misli i predrasude nam ne dozvoljavaju da izađemo iz zone poznatog.

Ukoliko želite da uradite nešto posebno za sebe, da naučite nešto novo i upoznate svoje telo na jedan potpuno drugačiji način pridružite nam se na ovom ONLINE času Kundalini yoge.

Online sistem vežbanja funkcioniše vrlo jednostavno. Dobijate link na email nekoliko minuta pre početka aktivnosti, kliknete na isti i odmah ste u sali sa Natašom.

My cup of tea i Nataša Vukoje, vode dve čitateljke na online čas Kundalini yoge, kako bi spoznale hrabrost u sebi. Spoznaja sebe je jedini pravi put ka sreći. Mi smo tu da vam budemo podrška i motivišemo vas da uvek naučite nešto novo!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.