Sneki ubica celulita – Najtraženija žena među ženama

Skoro da ne postoji žena koja nema problema sa celulitom, a sve one koje muku muče sa tim “neprijateljom” pokušavaju da stupe u kontakt sa najpoznatijom maserkom Srbije i regiona – Snežanom Rulić, poznatijom kao Sneki ubica celulita. Ona je masažu oklagijama, stručno nazvanu madero terapija, donela u Srbiju. Otkrila ju je slučajno, još dok je radila klasične anticelulit masaže.

“Da, pre maderoterapije i ja sam radila ručne anticelulit masaže, ali nisam bila zadovoljna rezultatima. Masaža oklagijama provereno je najefikasnija metoda oblikovanja tela i uklanjanja celulita, a  fantastični rezultati postižu se posebnom tehnikom.”

Tajna uspeha ne postoji. Postoji samo marljiv rad i ogroman trud.

“Kao i za svaki drugi posao i za ovaj je potrebno mnogo iskustva i sati rada da bi se došlo do uspeha. Ja se maderoterapijom bavim već pet godina i još uvek usavršavam ovu metodu. Stalno dodajem neke finese i nove oklagije kako bi masaža bila što delotvornija za što kraći vremenski period.”

Među ženama, koje su imale prilike da ih Sneki masira, najčešći su komentari da je ovo jedina metoda kojom se rezultati postižu “preko noći” i to bez dijeta i napornog vežbanja.

“Zaista se postižu odlični rezultati, a prve promene na telu su vidljive već posle treće ili četvrte masaže. Ipak, moram da istaknem da je sve individualno – nekome je potrebna i cela serija da bi se uočila razlika, ali ono što je sigurno je da su rezultati zagarantovani. Nikada ne pričam napamet o tome koliko je masaža potrebno. Sve zavisi od klijenta, a ima zaista mnogo faktora.”

Za Sneki ubicu celulita čule su sve dame koje vode računa o svom izgledu, a onim najsrećnijim pošlo je za rukom i da zakažu masažu kod žene čije oklagije zovu “zlatne”, a ne drvene!

“Zahvaljujući odličnim rezultatima i prezadovoljnim devojkama i ženama o meni i mom radu se proneo dobar glas. Pozitivni komentari prijaju, a to je ujedno i najbolja reklama. Mnoge dame kod mene žele da zakažu termin za masažu, a njihove potrebe su veće od mojih mogućnosti.”

Zato radi i do 20 sati dnevno, 365 dana u godini!

“Da, to je istina. Obožavam svoj posao i mogla bih da radim i 24 sata dnevno. Meni moj posao daje snagu – ne umara me.”

S obzirom na to da ne stiže da odgovori na sve upite koje joj stižu, a među damama koje masira ima i onih iz novinarskih, političkih i estradnih krugova, o Snežani se sve češće šapuće da masira samo odabrane.

“Često čujem da pojedinci pričaju kako ja masiram isključivo dame sa estrade. Simpatični su mi ti komentari. Nasmejem se uvek na to, ali naravno da to nije tačno. Većina devojaka koje dolaze kod mene su anonimne, ne pripadaju “elitnom svetu”, a među mušterijama imam i one mlade dame koje još uvek studiraju i od svog džeparca štede za masaže.”

Osim velikog broja žena koje žele da reše problem celulita, javile su su i one koje od Sneže žele da nauče osnove tehnike madero terapije. Zato ona intenzivno radi i obuke, kako u Srbiji, tako i u regionu, ali i u Evropi, za sve buduće masere. Nedavno se vratila iz Švajcarske i sa Kipra, gde je obučavala buduće masere i prezadovoljna je učinjenim.

“Počela sam da prenosim svoje znanje i drugima, jer želim da proširim posao i u tom smeru. Svojim učenicima uvek prvo teorijski objasnim i ispričam detaljno svoja iskustva. Uvek jasno naglasim koje klijente smeju da masiraju, koje ne i posle toga počinjemo sa praktičnim delom obuke koji je, zapravo, najvažniji. Tada predstavljam svoju tehniku i jedinstven način rada.”

I kao što u svakom žitu ima kukolja, tako se i u ovom poslu javlja mnogo onih koji još uvek nisu dovoljno kompetentni da sebe nazivaju profesionalnim maserima. Sa druge strane, ima mnogo dame koje žele savršenu guzu i noge, pa zakazuju termine kod onih koji ne mogu da pruže čak ni zadovoljavajući kvalitet masaže.

“Pre nego što odu na masažu devojke bi trebalo da se raspitaju gde je taj neko učio o ovoj metodi i koliko iskustva ima.”

Snežana svojim klijentkinjama duguje alternativu, ukoliko je ona prebukirana i zato več neko vreme radi na tome da proširi svoje kapacitete.

“Planovi su mi oformim tim sa  svojim najboljim polaznicima obuke i da na taj način proširim svoje poslovanje. To će se uskoro i dogoditi, budući da uveliko radim na ostvarenju svojih ciljeva.”

Snežu možete pratiti i na instagramu, na profilu: @sneki_ubica_celulita

Komentari 20

 1. Marina Ivanović
  Reply

  Vrlo zanimljivo i novo.
  Da li mogu dobiti broj mob. Snežane Rulić.

  Hvala,

  Marina, gospođa od 59 godina

  29 Jun, 2017
  • Vesna
   Reply

   Molila bi neku informaciju sto se tiče obuke .Hvala unapred

   6 Septembar, 2018
 2. Dragana
  Reply

  Da li se moze dobiti broj sneki ubice celulita,kako doci do nje?

  29 Jun, 2017
 3. Iva
  Reply

  Broj telefona mi napisi, molim te! Ne odgovara na drustvenim mrezama. 🙁

  20 Jul, 2017
 4. Ljubica Spasic
  Reply

  Dali mogu dobiti broj tel i adresu?

  25 Jul, 2017
 5. Joče
  Reply

  Da li mogu dobiti broj telefona i adresu maserke?

  25 Jul, 2017
 6. Jelena Ristic
  Reply

  Ludilo! Nešto potpuno šašavo ali efikasno!
  Molim vas da li mogu dobiti Snežin telefon i adresu.
  Hvala.

  26 Jul, 2017
 7. Biljana
  Reply

  Molim vas za kontakt Sneki maserke za celulit sa oklagijama.

  26 Jul, 2017
 8. Maja
  Reply

  Molim vas za kontakt telefon. Imam 55 god. i mnogo celulita. Treba mi pomoc i resenje za muku koja me opterecuje.

  18 Oktobar, 2017
 9. Julka Pajkovic
  Reply

  Dobar dan.
  Kako bih mogla da prijavim cerku na obuku kod Snezane? Zavrsila je za fizioterapeutskog tehnicara a sigurna sam da bi se odlicno uklopila sa Snezanom jer su vrlo slicne i po fizickom izgledu i energiji a ima 20 godina i zelju da napreduje a ne zna odakle da pocne na pravi nacin a cela ova vasa prica me je navela da vam se obratim jer sam sigurna da je odlican pocetak za moju cerku.Hvala najlepse, unapred.
  Pozdrav!

  19 Oktobar, 2017
 10. Vesna
  Reply

  Da li mogu vas broj telefona da bi se dogovorili kada mogu da dodjem do vas?

  25 Oktobar, 2017
 11. Dragana
  Reply

  Da li moze da se dobije broj telefona da se zakaze masaza

  25 Oktobar, 2017
 12. Slavica
  Reply

  Da li mozete da mi posaljete tel.Sneze ” ubice celuluta”?

  26 Novembar, 2017
 13. Mira djurasinovic
  Reply

  Zelim na obuku kod gospodjice Sneki.Posaljite mi broj tel.i adresu.Hvala

  28 Novembar, 2017
  • Renata
   Reply

   Molila bih broj ili adresu Sneki , radi obuke , zainteresovana sam ….dobrodošli bi mi i tretmani masaže celulita…hvala…

   7 Decembar, 2017
 14. Jovanka Soldat
  Reply

  Molim broj telefona od Sneki
  Jovanka

  19 Maj, 2018
 15. Jovanka Soldat
  Reply

  Molim vasbtoj telefona od Sneki
  Jovanka

  7 Jun, 2018
 16. Igor
  Reply

  Lakse je doci do broja mobilnog predsednika nego do broja mobilnog Sneki. Moze li neko da mi posalje kontakt 87

  3 Avgust, 2018
 17. Esi
  Reply

  Mozeli molim vas Br. Tel Gde se Mozemo prijavit za obuku. Hvala unapred

  10 Avgust, 2018
 18. Dragana Drcelic
  Reply

  Molim vas za broj telefona?

  13 Februar, 2019

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.