Slušaj svoj glas

Ne postoji ništa važnije od slušanja i verovanja našem sopstvenom glasu. Shvatila sam da kad god sam tražila odgovore izvan sebe, samo sam se više zbunjivala.

Kada se zbunimo, kada osetimo slabost u našim uverenjima ili kada ne znamo baš kojim putem da krenemo, naravno da bi bilo fantastično imati nekoga ko bi mogao da nam kaže tačno šta da radimo,  kada i kako to da uradimo. Međutim, to nije realnost i može biti veoma opasno.

Moramo da damo sve od sebe da se uključimo u naš lični ,,sistem za navođenje“. Postoji mnogo načina na koje možete slušati svoj unutrašnji glas. Ja koristim meditaciju, pričam sama sa sobom, pišem i koristim energetsku medicinu kao pomoć za rušenje blokada i molitvu. Možete pokušati mnogo različitih stvari i onda ustanoviti šta vama najviše odgovara. Moramo da naučimo da verujemo sebi.

Kada tražimo savete od drugih, to ima svoju dobru i lošu stranu. Nekada savet iz najbolje namere može da nam učini medveđu uslugu. U najboljem slučaju, savet drugih ljudi može da nam posluži kao pomoć da razjasnimo šta želimo, tako što će nam dozvoliti da osetimo da li je taj savet u skladu sa našim željama ili ne. Neko bi vam mogao reći ,,pozovi ga“ ili ,,zaboravi ga“, ali samo vi znate da li osećate da je taj savet pravi za vas.

Slušajte svoja osećanja kako biste pomogli sebi i procenili kojim putem da krenete.

Naša osećanja su naš najbolji putokaz. Zahvaljujući njima procenjujemo šta je dobro za nas i koje reči da koristimo kada sa nekim komuniciramo.

Pitajte ljude za savet, naravno, ali postarajte se da sledite svoju intuiciju – nemojte slepo pratiti bilo koji savet izvan svog sopstvenog.

Tvoj glas. Tvoja intuicija. Tvoja osećanja. To je jedina realnost i jedina bezbednost koja vam je potrebna!

Dana Karić

921158_10151525219153337_1857645181_o

instagram: @srecnaplaneta
facebook: Srećna Planeta

Komentari 1

  1. Izabela
    Reply

    ISTINA!
    Sa zrelošću sve više cenim sviju intuiciju i pažljivo je osluškujem!

    19 Januar, 2017

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.