Signali koji će vam ukazati da ipak nije zainteresovan za vas!

Dopada vam se momak, za koga nikako niste sigurne šta oseća prema vama. Žene ponekad ne stoje dobro sa procenama, ovog tipa. Ali i za to postoji rešenje, a ono se krije u očiglednim znakovima u muškom ponašanju, koji pokazuju da on jednostavno nije zainteresdovan za vas.

-Komunikacija: Sve je išlo dobro do momenta kada ste se videli, ali nakon toga on se više ne javlja tako često. Muškarac koji postupa ovako, postupa kukavički, ali svakako vam šalje jasnu poruku – nisam zainteresovan. Ukoliko se neka osoba zainteresuje za vas. želeće da održite komunikaciju i izgradite odnos, a ako to nije slučaj, jednostavno krenite dalje umesto da mučite sebe.

-Ukoliko flertuje sa drugim devojkama u vašoj blizini, definitvno se povucite. Kome još treba neozbiljan partner, koji je flertuje na sve strane?

-Izbegava da vas upozna sa svojim prijateljima, ili porodicom. Zar to nije čudno? Zaljubljen muškarac želeo bi celom svetu da predstavi ženu koju voli, a vas partner krije i ne predstavlja nikome. Nemojte sebi ići na štetu, okončajte odnos koji nikuda ne vodi.

– Čini da se osećate loše i stalno vas kritikuje. Nezadovoljan je vašim fizičkim izgledom, poslom kojim se bavite, stalno ima neku pridiku.  Onda je vreme da mu kažete da nađe onu koja mu se dopada, a da vas ostavi na miru, jer ste zadovoljne sobom i ne osećate potrebu za promenom. Svima nama treba neko ko veruje u nas, ko nas ohrabruje, ukoliko on nije takav, razmislite šta tražite pored takve osobe.

-Stalno potencira na fizičkom kontaktu. Osoba koja istinski želi da bude sa vama, na prvom mestu želi da oseti vašu dušu i otrije vašu prirodu, a ne vaše telo.

-Sebe stavlja na prvo mesto, a vas retko kad pita šta se dešava u vašem životu. Kada je nekome stalo do vas želi biti upućen u svaku pojedinost vašeg života, tako da iz ove ružne navike svog partnera možete shvatiti mnogo toga o vašem odnosu.

Zašto se suprotnosti privlače?

-Nikad nema vremena za vas. Vi ste ti koji inicirate skoro svako viđenje. Muškarac kome je stalo do svoje lepše polovine uvek nađe vremena za nju, ma koliko bio zauzet.

-Niste mu broj 1 na listi prioriteta. Ne sluša vas i ne prati vaše želje ni ambicije. Ako je tako, jednostavno nemate zajedničku budućnost.

-Ne dozvoljava da se približite njegovom telefonu? Nismo za to da odgovarate na poruke vašeg dečka, ipak takvo ponašanje budi sumnje u vama-koga i šta on to krije?

Činjenice o emotivnim vezama koje bismo voleli da smo ranije naučili

Držite se podalje od momaka koji se već na početku prema vama ovako postave, jer vi zaslužujte dečka koji će vam pokloniti svu pažnju ovog sveta. Prosto i jednostavno: Ne gubite vaše vreme na nekoga ko to ne zaslužuje.

Milica Stanojević

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.