Saznajte kako će se tranzit Jupitera odraziti na vaš HOROSKOP!

Jupiter 9. novembra menja znak i nakon 12. godina se vraća kući, u svoje sedište, znak Strelca! U znaku STRELCA ostaće sve do 3. decembra 2019. godine. Jupiter se odlično oseća u ovom znaku i tu ispoljava svoje najbolje osobine! Donosi veliki optimizam i nove mogućnosti, ali gde god da Jupiter tranzitira tu se nešto uvećava, širi i menja. Kako je Jupiter i veliki moralista, on donosi i pravdu i nagrade, u zavisnosti od toga kako ste pristupali određenom delu vašeg života, prethodnih godina.

Astrolog: Aleksandra Grujić – email: astrosaka@yahoo.com,

Facebook: Astro Spica

Broj telefona: 065/615-73-91

Obavezno pročitajte i MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR!

Mesečni horoskop za NOVEMBAR 2018. godine

Tu je i VELIKI LjUBAVNI HOROSKOP ZA PERIOD DO KRAJA 2018. godine!

Veliki LjUBAVNI HOROSKOP do KRAJA 2018. godine

OVAN 

Jupiter će tranzitirati vašom astrološkom kućom učenja, putovanja, životne filozofije, kontakta sa strancima i inostranstvom. Ovo je ujedno i kuća duhovnosti, religije i istraživanja. Bićete fokusiraniji na unutrašnji rad na sebi. Jupiter će ovim tranzitom kroz devetu kuću doneti želju za slobodom, oslobađanjem, pre svega od neke preopterećenosti finansijama, ali i promenu pogleda na život.

Moguće je da će vam, ukoliko učite ili studirate, ići mnogo bolje tokom ovog tranzita. Sjajan je za početak bilo koje vrste edukacije. Svoje znanje ćete veoma proširiti kroz ovaj period.

Odlazak u inostranstvo na duže ili selidba u drugi grad.

Saznajte kako da osvojite ljubav svog života na osnovu horoskopskog znaka!

Kratko uputstvo za flert: Na šta će pasti pripadnici određenih horoskopskih znakova

BIK 

Osma astrološka kuća,kuća seksualnosti,radjanja,ali i smrti,regeneracije,finansijskih ulaganja, nasledstva, tuđeg novca, kriza ali i velike transformacije dešavaće se pod uticajem Jupitera. Ovde donosi sreću kroz sve navedene segmente i okolnosti. Tokom ovog tranzita možete doživeti veliku karmičku ljubav i strast, ali proći i neku vrstu potpune transformacije u postojećoj vezi ili braku. Kako je ovo kuća rađanja, ženskim pripadnicama znaka tranzit može doneti trudnoću.

Imaćete mnogo više sreće sa tuđim novcem, ali i ulaganjima, pozajmicama i kreditima. Sreća dolazi i kroz otplatu nekih dugova.

Saznajte koji parovi, na osnovu HOROSKOPA, nikako ne bi trebalo da budu zajedno!

Pripadnici ovih horoskopskih znakova bi trebalo dva puta da razmisle, pre nego što se zaljube jedno u drugo

BLIZANCI 

Vaša sedma astrološka kuća biće pod uticajem Jupitera. Ovo je kuća partnerstva, ali i braka, bračnih dešavanja, veza i odnosa. Ovo je kuća koja opisuje i neke druge vrste odnosa, sudskih parnica i  sporova, ali i ugovora i dogovorenih saradnji.

Jupiter ovde savršeno deluje i donosi sreću  preko bračnog partnera, momka ili devojke, a ukoliko ste sami, budite sigurni da vas ljubav neće zaobići! Nove veze koje se dese pod utucajem Jupitera biće pune optimizma, zajedničkih putovanja i harmonije. Rešićete u vašu korist neki sudski spor, možda ući u važan i dobar partnerski posao. Imaćete protekciju veoma obrazovanih i ljudi od autoriteta.

Ovo su najveće ISTINE i ZABLUDE o horoskopskim znakovima!

Istine i zablude o horoskopskim znacima

RAK 

Rakovima će Jupiter 9.novembra ući u šestu astrološku kuću, kuću posla, obaveza, zdravlja, ali i u kuću saradnika i klijentele. Očekujte velika dešavanja na polju posla! Ukoliko ste zaposleni, vrlo je moguće da će se posao proširiti, a možda i radno okruženje, tj. radni prostor. Saradnja sa strancima, inostranstvom ili putovanja kroz posao su vrlo moguća. Privući ćete bolju klijentelu i saradnike.

Ukoliko ste nezaposleni očekujte u narednih godinu dana bar jednu fantastičnu priliku za zaposlenje. Tokom tranzita promenićete i svoje radne i životne navike, pristup zdravlju i možda rešiti neki zdravstveni problem.

Ove osobine su prepreka vašem HOROSKOPSKOM ZNAKU da pronađete srodnu dušu!

Ove osobine su vam prepreka za ljubav na osnovu horoskopa!

LAV 

Lavovi mogu da se raduju!

Jupiter u njihovom, po elementu srodnom znaku Strelcu, posebno jer je u kući ljubavi, dece, sporta, kreativnosti i igara na sreću, može da donese samo veliku količinu pozitivne energije i uspeha kroz ove oblasti! Više igre i zabave doživećete u narednih godinu dana.

Već 9. novembra osetićete nalet velike kreativnosti, ali i olakšanja. Uspeh vas očekuje u radu sa decom, kroz sport i igru, a mnoge Lavove očekuje i proširenje porodice!

Lavovi koji su zauzeti osetiće kako ljubav između njih i partnera raste i širi se u narednih godinu dana, ali ovaj tranzit  će, pre svega, uticati na one koji su sami ili koji se osećaju usamljeno. To zasigruno nećete biti tokom ovog tranzita. Očekujte ljubav o kakvoj ste sanjali.

Ovo NIJE tipičan horoskop! Ovo će vas IZNENADITI!!!

Ovo nije tipičan horoskop. Ovo su osobine znakova koje će vas iznenaditi!

DEVICA 

Iako ste po prirodi vrlo realni i pravični, ali nekad i preopterećeni analizama i činjenicama, nekad nerealni, optimizam ovog Jupitera iz Strelca neće ni vas zaobići u narednih godinu dana! Njegov hod kroz vašu četvrtu kuću doneće, nakon nekoliko godina jurenja za poslom i novim kontaktima, fokus na porodična pitanja, ali i na mesto stanovanja, nekretnine, zemljište i uopšte na vaše tlo pod nogama.

Ovo je i kuća emocija, pa ćete tokom ovog tranzita biti mnogo ispunjeniji, verovatno i voljeniji i srećniji.

Prijaće vam da svoje vreme više provodite kod kuće i u poznatom okruženju. Ipak, kako Jupiter pravi kvadrat na vaše Sunce, bilo bi dobro da pri ulasku u bilo koju emotivnu vezu sagledate i činjenice, jer je moguća idealizacija partnera. Vrlo je moguće stvaranje porodice, ali i renoviranje ili kupovina nekretnine.

Ovi horoskopski znaci NIKAKO ne idu zajedno!

Horoskopski znakovi koji nikako ne idu zajedno

VAGA 

Vage su u prethodnih godinu dana mnogo toga materijalizovale i fokusom na posao i novac doprinele svom uspehu. Tranzit Jupitera kroz astrološku kuću komunikacije, kraćih putovanja, ali i bližih rođaka doneće vam jedan rasterećujući pristup svemu, kao i više uživanja. Sigurno je da ćete putovati i fizički, ali i duhovno i na tim putovanjima možete sresti ljubav, ali i sklopiti važna poznanstva i naučiti bitne stvari.

Kursevi, učenja i završavanje nekog važnog administrativnog pitanja su veoma dobro aspektovani  tokom ovog tranzita. Sreća preko brata ili sestre. Kupovina automobila ili rešavanje pitanja vožnje.

Ovo su ZANIMLjIVOSTI o HOROSKOPU koje sigurno niste znali!!!

Zanimljivosti o horoskopu koje niste znali

ŠKORPIJA 

Iako će Jupiter napustiti vaš znak, bez brige, on se samo seli na možda još bolju poziciju, u vašu drugu astrološku kuću, kuću sticanja, finansija, poklona, hedonizma i želja. Sigurno je da će ovaj tranzit doneti izuzetno dobru zaradu, posebno kroz simboliku Strelca, preko stranaca, putovanja i edukacija. Ono što je takođe verovatno je da ćete i više trošiti i priuštitu sebi neke veoma važne stvari. Dobar tranzit za ulaganje u edukaciju.

Tranzit kroz ovu kuću najčešće ljubav baca u drugi plan, ali i ona je moguća, posebno preko posla. Apetiti će vam rasti, pa u tom smislu moguće je preterivanje. Poželjna je regulacija ishrane.

Odaberite idealan PARFEM na osnovu horoskopskog znaka!

Idealan parfem za vaš horoskopski znak

STRELAC 

Iako ste po prirodi veliki optimisti i pravdoljupci, ovaj tranzit će vas učiniti pravim vesnicima dobrih vesti, izvora smeha, pozitive, mudrosti i pozitivnih promena. Ovo je za vas novi i veliki početak, vreme kada vi nastupate. Bukvalno vaših “pet minuta”, ili da budemo zaista precizni, vaših godinu dana!!!Vaše ideje i zamisli biće u prvom planu. Privlačićete dobre prilike, a ovo je idealno vreme da otpočnete svoj biznis, budete samostalniji, otputujete na duže, ali i da poradite na svom fizičkom izgledu!

Ko god dođe sa vama u kontakt ili stupi u saradnju u narednih godinu dana, pratiće ga sreća na neki način. Ovo je pravo vreme i da uđete u novu vezu ili brak i bez brige i forsiranja, sve vam samo dolazi. Moguće je i da ćete se malčice ugojiti.

Saznajte kako da NAPREDUJETE U KARIJERI na osnovu vašeg horoskopskog znaka!

Kako napredovati u karijeri na osnovu horoskopskog znaka

JARAC 

Vi ste neko ko ceni istinu i ima svoje nekad krute poglede na svet, pa je moguće i da ste vrlo oprezni i nepoverljivi kada su velika obećanja i nadanja u pitanju.

Ipak, iako možda nećete preterano pokazivati ni pričati o tome, ni vas neće zaobidji uticaj ovog Jupitera. Ova planeta u vašoj dvanaestoj kući simbolizuje velike energetske zaštite, anđela čuvara, ali i simbol rasta duhovnosti, rada na svojoj podsvesti i unutrašnjosti, na momente povlačenje u sebe, traženje ličnog mira nekada i na udaljenim mestima ili kroz duhovne institucije.

Više ćete odmarati, a nije isključeno ni da ćete otputovati negde daleko i upravo u toj daljini naći svoj sreću. Imaćete potrebu da u tišini i u radu u nekoj vrsti izolacije pronađete važne odgovore. Naći ćete ih sigurno, a osećaj unutrašnje sreće neće izostati.

Otkrijte stil SEXA, na osnovu horoskopskog znaka!!!

Vaš stil seksa prema horoskopskom znaku

VODOLIJA 

Vodolije čeka veliki preokret, naravno u njihovu korist. Vi ste večiti vizionar, dete budućnosti, ali i fleksibilan lik koji ne voli stege i okvire, prošlost i tradiciju. U prethodnom periodu ste se izuzetno umorili od velike količine teške i vama daleke energije. Jupiter je tu da vas podstakne tranzitom kroz astrološku jedanaestu kuću, kuću timskog rada, ali i druženja, kolektiva, prijateljstva i planiranja budućnosti.

Ovaj veličanstveni tranzit donosi vam sreću kroz timski rad, novi kolektiv ili udruženje. Preko prijatelja, kroz velika okupljanja ili slavlja. Nećete često biti sami tokom ovog tranzita, a kako to i ne volite, ova energija će vam jako prijati.

Idealno vreme da proširite krug prijatelja, pozabavite se nekih svojim talentom, hobijem ili se upustite u vezu sa nekim koga već dugo znate, a niste verovali da može da probudi takve emocije u vama.

Saznajte šta vaš horoskopski znak govori o vašem ljubavnom životu!

Šta vaš horoskopski znak govori o vašem ljubavnom životu

RIBE 

Prijao vam je tranzit Jupitera kroz Škorpiju, ali je i vama tolika količina emocija, ponekad sumnji i briga, prilično dojadila!

Ulazak Jupitera u znak Strelca oslobodiće vas te energije i staviti fokus na vaše astrološko polje karijere, posla, uspeha i društvenog statusa! Ovo je veoma važan tranzit za vas i doneće vam priliku da pokažete i dokažete koliko ste poštovanja zaslužili. Očekujte veliku priliku za poslovno napredovanje, nov posao, ali i protekciju i uspeh u pregovorima sa nadređenima i šefovima, ukoliko ih ima.

Vaša odgovornost u tom smislu će se pojačati. Može se desiti da mnogo toga, kroz posao, zavisi od vas. Ovaj tranzit može doneti i završetak fakulteta ili pozitivnu promenu nekog vašeg statusa. Ambicije će vam rasti, pa iako se može desiti da na početku ovog tranzita budete u velikim nedoumicama kuda idete, ulaskom u 2019. godinu će se mnogo toga samo pojasniti.

Ovaj horoskopski znak najviše vara, a nije RIBA!

Ovaj horoskopski znak najčešće vara!

Aleksandra Grujić

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.