Sara Stojanović pravi marame koje morate imati

Sara Stojanović ima 23 godine, trenutno je apsolvent na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Bavi se modelingom od svoje 18. godne. Radila je brojne kampanje, revije za inostrano i domaće trzište, a pre dve godine je na izboru za Miss Tourism World bila treća pratilja i kako kažu to je istorijski uspeh za Srbiju kada je o svetskim izborima za Miss reč.

Slobodno vreme iskoristila je da “uposli” svoju kreativnost i pokrene brend koji je oduševio mlade dame koje vole turbane, trake za kosu, marame i ostale aksesoare za glavu.

“Ideja da pokrenem svoj brend S. S. ribbon by Sara Stojanović mi je došla sa prvim sunčanim danima proleća, jer sam osoba koja ne može da zamisli sunčan dan bez nečega na glavi čak i cveta (priznajem krišom ukradenog). Tako sam spojila cveće i traku u jedno i dobila modni detalj za koji smatram da je must have.”

Sara ističe da su detalji sa njenim potpisom idealni za svaku priliku – od jutra do večeri za sve dame koje žele da budu moderne, drugačije, svoje, ali i da nose nešto što je praktično i povoljno.

“Turbani i trake se mogu nositi uz baš svaku odevnu kombinaciju, od jutra, čim se probudite pa odete na prvu kafu, zavežete kosu u neobaveznu punđu i stavite traku. Zatim sledi vreme za plažu ili bazen kada turban sa mašnom ili velikim čvorom kombinujete uz vaš omiljeni kupaći. Veče je rezervisano za elegantniju svilenu traku/turban koja se savršeno uklapa uz letnje haljine.”

Zanimalo nas je koje su to boje i dezeni aktuelni ove sezone po mišljenju lepe i harizmatične Sare Stojanović!?

“Kada je o bojama reč svaka traka / turban može biti u bilo kojoj boji, kako bi mogli lakše da se kombinuju uz svaku odevnu kombinaciju. Dakle, svako može imati svoju unikatnu traku / turban. Ovaj brend je namenjen devojčicama, devojkama, ženama i bakama – svakoj dami koja želi da se oseća posebno i drugačije.”

Leto će za Saru biti radno, jer za svoj brend S. S. ribbon by Sara Stojanović sprema zanimljive novitete za koje se nada da će se svideti damama, kao što im se svidela i prva kolekcija.

“Trenutno pripremam novu kolekciju koja će biti idealna za kombinovanje uz kupaće kostime i radim na modnom editorijalu u kojem bih vam prikazala ideje kako da budemo moderne i drugačije i na plaži.”

Ukoliko želite da saznate šta je još u trendu ove sezone, osim ovih preslatkih detalja za kosu, kliknite na link i saznajte odmah. Spremili smo za vas spisak gorućih trendova koji će vas oduševiti.

Idealni komadi za ovo proleće i leto

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.