Sa kojim horoskopskim znakom nikako ne bi trebalo da budete u vezi!

Pre nego što se zaletite glavom bez obzira u novu vezu, znajte da su zvezde možda planirale nešto ne baš dobro za vas i vašeg novog dragog. Sva sreća, mi smo tu da vam kažemo koji znakovi se nikako ne slažu i zašto bi trebalo da ih izbegavate!

Ovan

Ne zabavljajte se sa: Jarcem

Ovnovi krše pravila, a jarčevi ih uvode. Neprestano će vas kritikovati zbog vašeg opuštenog stava, a spontanost je vaš zaštitni znak. Jarčevi ne mogu ni na večeru da odu bez rezervacije. Oboje postižete mnogo u svom životu, ali radoholik jarac je bukvalno VENČAN sa svojim poslom. Moguće je da ćete se osećati kao da ste u poligamnoj vezi sa jarčevim šefom – i srećno sa dobijanjem dnevne doze pažnje koja je neophodna svakom jarcu.

Bik

Ne zabavljajte se sa: Vodolijom

Iako vi volite svoja pravila i tradicije, vodolijine rutine vama deluju potpuno robotski. U vezama se kod vas sve vrti oko topline i srca, uz dobar šampanjac i belgijske čokolade. Vodolija funkcioniše u paradoksu logike i pobune – i preveliki su zastupnici jednakosti kako bi podržali sve te vaše ,,luksuzne hirove“. U krevetu bi moglo doći do eksperimenata, ali u stvarnom svetu? Totalna propast.

Da li znate kada da očekujete ljubav u 2017? Otkrijte odmah!

Blizanci

Ne zabavljajte se sa: Škorpijom

Zavodljive igre su neosporivo vrele u ovoj kombinaciji, gde se oboje gađate ,,nevaljalim“ Snapchat slikama i porukama tokom dana. Međutim, stvari kreću po zlu kada pokušate da kročite u nešto ozbiljnije. Mislili ste da je to bio kul flert i da samo želite da ,,vidite šta će se desiti“. Škorpija zahteva ekskluzivnost i vernost pre nego što se uopšte i poljubite. Sa njihovom čeličnom voljom i manipulativnim šarmom, brzo ćete im postati podređeni.

Rak

Ne zabavljajte se sa: Strelcem

Divlji, slobodni strelac ulazi u vaš život poput tornada – i ponekad, baš to vam i treba da vas izvuče iz vašeg oklopa. Međutim, ne možete se upustiti u tu nestalnu putanju, a da ne pretvorite svoja krhka osećanja u stanje ekstremne anksioznosti. Strelčev neverovatan društveni raspored će se kositi sa vašim mirnijim preferencijama i vašim težnjama ka vremenu provedenom nasamo. Dok vaša duša pati, strelac će se našaliti i neće razumeti zašto su vam neke stvari važne. Ta nepovezanost naprosto boli.

Lav

Ne zabavljajte se sa: Ribom

Rasejane i sanjive ribe će vas momentalno očarati. Konačno! Magičan partner koji će se ušuškati uz vas. Bukvalno biste mogli da izgubite tlo pod nogama dok ostajete budni celu noć sa ovom neverovatnom osobom. Međutim, ispod sloja ispunjenog fantazijama, raspoloženje ribe može se promeniti poput olujnih oblaka. Vi ćete shvatiti lično – i doživeti histerični napad – kada riba počne da ,,mrači“ i da ne odgovara na vaše poruke duže nego što jedan lav to može da izdrži.

Šta vaš horoskopski znak govori o vašem ljubavnom životu? Pročitajte u ovom tekstu.

Devica

Ne zabavljajte se sa: Vagom

Konačno! Neko ko može da ceni vaš prefinjen i pronicljiv ukus – i zapravo može i sam da da neke konstruktivne predloge. Prvih nekoliko sastanaka će biti prava magija… ukoliko ih možete ugovoriti. Vi zahtevate odrednice. Vaga govori ,,čujemo se kasnije“ jezikom. Pre nego što možete da se opustite i postanete intimniji, vi morate imati osećaj da ta veza nekuda ide. Vage se jedva drže plana za večeru. I odbijaju da ih neko zbrza kada je u pitanju vezivanje. Vaše strpljenje će biti sve kraće i pitanje je vremena kada će se pojaviti isfrustrirana, besna devojka u vama – ne liči na dobro, Device!

Vaga

Ne zabavljajte se sa: Devicom

Načitana i kulturna devica može delovati kao pravi par za vas na početku. Imate sličan ukus i oboje uživate u lepim stvarima ovog života. Međutim, device vole rezultate i konstantno teže poboljšanju sebe samih, dok vi više volite da gledate na život kroz ružičasti okvir. Osetićete se pritisnuti njihovim zahtevima za akcijom i sigurnošću.  Jednom kada okrenu svoje oko kritičara ka vama – doviđenja, strasti i fizička privlačnosti!

Škorpija

Ne zabavljajte se sa: Blizancem

Iako ste beznadežno privučeni blizančevim stilom, nemogućnost da ih skrasite će probuditi najgore u vama. Blizanci komuniciraju konstantno i haotično, što će učiniti da opsesivno proveravate svoj telefon, a njihovo besomučno flertovanje će vas pretvoriti u besnog, ljubomornog ludaka.

Znamo koji horoskopski znak najčešće vara i podelili to sa vama ovde!

Strelac

Ne zabavljajte se sa: Rakom

Kulturni i fini rakovi su sjajno društvo, ali držite ih u zoni prijateljstva. U ljubavi, ovaj pomalo ciničan znak može postati neverovatno sladak i privržen. Vaš alarm za intimu će početi da se dere iz sve snage kada se rak praktično useli kod vas nakon trećeg sastanka – a sentimentalni gestovi mogu aktivirati reflekse za povraćanjem i vaš okrutni smisao za humor. Jednostavno, nemojte.

Jarac

Ne zabavljajte se sa: Ovnom

Ovan je dete Zodijaka, a vi ste znak hranitelj. Stepen moći jednostavno nije jednak ovde. Osim ukoliko ne tražite nekoga da izdržavate, ova kombinacija se brzo može pretvoriti u zavisnost koja će ubiti romansu. Čak i da oboje zarađujete podjednako, ovan može pomisliti da je sasvim u redu da malo troši i vaš novac, a da svoj čuva.

Vodolija

Ne zabavljajte se sa: Bikom

Koliko god da se divite bikovim romantičnim sklonostima, njihova strastvenost može poremetiti vašu ravnotežu. Ne razumete zašto moraju da čuju ,,volim te“ posle svake poruke ili zašto su nesigurni ako isplanirate veče sa prijateljima bez njih. Njihov skup ukus je totalna suprotnost vašem humanom znaku. Suprotstavljene vrednosti će na kraju ugasiti povezanost među vama.

Ribe

Ne zabavljajte se sa: Lavom

Prvo ćete biti očarani lavovim kavaljerstvom i galantnim romantičnim gestovima. A da, i ,,još jedno piće“ pretvoriće se u pravi nezaboravni maraton dejt. Međutim, ko je zapravo ta osoba koja vas je oborila s nogu? Vaša želja da uskočite u dublje vode biće ugrožena lavovim konstantnim performansama i željama za pohvalom. Teškoće ponosnog lava u pokazivanju ranjivosti mogle bi učiniti da se osećate kao da ste u haosu. Bolje bežite na vreme.

Koji znakovi se najbolje slažu u krevetu? Pročitajte ovde!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.