Postpraznični detox: Recept koji će učiniti čuda za vaš organizam

S obzirom da je iza nas dva dana hedonističkog maratona, tokom kojeg smo jeli tešku hranu i opteretili naš krvotok, pravo je vreme za jedan detaljan detox, koji ne samo što će naš organizam pročistiti od svega štetnog što smo prethodnih dana uneli u sebe, već će ojačati i naš imunitet, koji je usled čestih promena vremena verovatno oslabio.

Danas vam donosimo recept za veoma efikasan detox, koji će vašem organizmu doneti niz benefita, od kojih ćete se svakoga dana osećati sve bolje.

Sastojci:

  • 2 kašike jabukovog sirćeta
  • Kašika limunovog soka
  • Kašika meda
  • Kašika cimeta
  • Čaša mlake vode

Sve sastojke dobro razmutite u čaši vode i popijte svako jutro, na prazan stomak. Već posle nekoliko dana videćete prve pogodnosti koje je ovaj napitak učinio za vaš organizam.

Istine i zablude o detoks sokovima

Pre svega, ovo je idealan detox koji će vaše telo pročistiti od suvišnih štetnih materija i koji će kroz svega nekoliko dana potpuno regulisati, pa čak i ubrzati vaš metabolizam.

Uz to, gotovo svi sastojci detoxa rade za vašu liniju i efikasno tope masti, pa ćete posle mesec dana svakodnevne konzumacije ovog napitka uvideti da možete obući manji konfekcijski broj. Tome svakako doprinosi i činjenica, da ovaj napitak smanjuje apetit, što direktno utiče i na smanjenje kapaciteta našeg želuca.

Isprobajte – Zeleni smuti za letnji detox

Možda najvažniji benefit, koji sa sobom nosi ovaj napitak je jačanje imunog sistema.

Ovaj napitak možda neće biti najukusnija stvar koju ste probali, ali je svakako veoma zdrav i koristan, pa je vreme da ga isprobate, ukoliko želite da svom organizmu povratite elan i vitalnost.

Još zanimljivih recepata, možete pogledati OVDE!

Autor: T. P.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.