Raj za svaku ženu – Jolie ambasada lepote

Kada je u pitanju naš izgled, poverenje najčešće imamo u žene. Bilo da je reč o timu koji nas neguje, ili o damama koje nam daju preporuku. Da bismo svoje lice prepustile nekome, važno nam je da zadobijemo poverenje, a kako je poverenje najlepših žena u Beogradu zadobila ambasada lepote Jolie, koju ne samo da posećuju lepotice, već takve žene u njij i rade, sada je jasno koja estetka ordinacija bi bila naša preporuka.

Jolie ambasada lepote postala je mesto od poverenja naših najlepših dama, a sve češće i pripadnika jačeg pola. Neke od njih, među kojima poznate ličnosti, influenseri i modeli, ponovo su se okupili u beogradskom A bloku. Povod je bio ne samo obeležavanje uspešne poslovne godine, već i predstavljanje tima doktorki iz Rusije, Jolie tim. Dr Lubov Lazareva, specijalista dermatovenerologije, hirurgije, kozmetologije i dr Margarita Demidova, specijalista u domenu kozmetologije, ovom prilikom govorile su i demonstrirale neke od usluga osmišljenih po unapređenim protokolima, najvišim standardima i tehnikama u domenu estetizacije. Posebnu pažnju i ovom prilikom privukla je jedna od najtraženijih Jolie procedura “Russian lips”.

Jolie ordinacija poznata je upravo po unapredjenim tehnikama konturisanja kreiranjem sofisticiranog izgleda lica. 
U prilog kvalitetu, govori i podatak da je Jolie ambasada lepote uspostavila saradnju sa specijalističkom ordinacijom za estetsku i plastičnu hirurgiju “Dr Ribnikar”,  na kojoj će injekcione procedure od sada izvoditi upravo doktorke iz Jolie tima.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.