Raj za svaku ženu – Jolie ambasada lepote

Kada je u pitanju naš izgled, poverenje najčešće imamo u žene. Bilo da je reč o timu koji nas neguje, ili o damama koje nam daju preporuku. Da bismo svoje lice prepustile nekome, važno nam je da zadobijemo poverenje, a kako je poverenje najlepših žena u Beogradu zadobila ambasada lepote Jolie, koju ne samo da posećuju lepotice, već takve žene u njij i rade, sada je jasno koja estetka ordinacija bi bila naša preporuka.

Jolie ambasada lepote postala je mesto od poverenja naših najlepših dama, a sve češće i pripadnika jačeg pola. Neke od njih, među kojima poznate ličnosti, influenseri i modeli, ponovo su se okupili u beogradskom A bloku. Povod je bio ne samo obeležavanje uspešne poslovne godine, već i predstavljanje tima doktorki iz Rusije, Jolie tim. Dr Lubov Lazareva, specijalista dermatovenerologije, hirurgije, kozmetologije i dr Margarita Demidova, specijalista u domenu kozmetologije, ovom prilikom govorile su i demonstrirale neke od usluga osmišljenih po unapređenim protokolima, najvišim standardima i tehnikama u domenu estetizacije. Posebnu pažnju i ovom prilikom privukla je jedna od najtraženijih Jolie procedura “Russian lips”.

Jolie ordinacija poznata je upravo po unapredjenim tehnikama konturisanja kreiranjem sofisticiranog izgleda lica. 
U prilog kvalitetu, govori i podatak da je Jolie ambasada lepote uspostavila saradnju sa specijalističkom ordinacijom za estetsku i plastičnu hirurgiju “Dr Ribnikar”,  na kojoj će injekcione procedure od sada izvoditi upravo doktorke iz Jolie tima.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.