Radionica Smart program

U organizaciji Youtube kanala Prepoznavanje i uz podršku magazina Lepota i zdravlje, koji ove godine proslavlja značajan jubilej, 15 godina postojanja, u petak, 11. marta u 18 časova u Pere Velimirovića 29/9 u Beogradu besplatno predavanje održaće Olivera Stojšić, psiholog i REBT terapeut povodom radionice SMART zakazane za 19. i 20. mart od 11-16 časova.

SMART radionica vođena je principima moderne REBT terapije (racionalno emotivna bihevioralna terapija), a zasnovana na staroj tvrdnji koju je formulisao  grčki filozof  Epiktet da „ljudi nisu uznemireni događajima sami po sebi, već svojim viđenjem tih događaja”.

Da li često mislite da su drugi krivi za to kako se osećate? Ili možda smatrate da su  životne okolnosti one koje vas uvode u patnju? Možda niste sigurni kako da preuzmete odgovornost za svoje emocije? Kako da se oslobodite patnje i blokirajućih emocija kao što su strah, bes, krivica, depresija, zavist, stid?

Ukoliko ste se prepoznali u ovim situacijama, umesto da krivite druge, situacije i okolnosti u kojima se nalazite naučite da menjate sebe a onda postoji veća šansa da se i okolnosti promene.

Na seminaru ćete naučiti kako da prepoznate greške u mišljenju i iracionalna uverenja (istine u koje čvrsto verujete) koja su uzrok blokirajućih emocija i neadekvatnog ponašanja. Steknite veštinu realnog, logičnog, samopomažućeg i fleksibilnog načina mišljenja  koji će vam pomoći da ne patite i budete adekvatno motivisani u ostvarenju svojih ciljeva.

Olivera Stojsic, diplomirani psiholog

Radionicu vodi Olivera Stojšić, psiholog i REBT terapeut. Diplomirala je Psihologiju na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Zavšila je edukaciju iz Racionalno emotivne  bihevioralne terapije (Albert Ellis Institute, New York). Posedujuje višegodišnje iskustvo u dijagnostičkom i savetodavnom – terapijskom  radu sa odraslima. Voditelj je brojnih radionica iz oblasti komunikacije  (Asertivni trening,  NLP trening). Takođe je instuktor joge i član Europen Yoga Alliance.

Lidija Culibrk, glavna i odgovorna urednica Lepote i zdravlja

Na radionici će govoriti i Lidija Ćulibrk, specijalista medicinske psihologije i glavna i odgovorna urednica magazina Lepota i zdravlje. Diplomirala je Psihologiju na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Zvanje specijaliste medicinske psihologije je stekla na Medicinskom fakultetu. Ima 12 godina iskustva u dijagnostičkom i psihoterapijskom radu na Institutu za neurologiju, psihijatriju i mentalno zdravlje. Edukovala se iz oblasti različitih psihoterapijskih pravaca kao što su Sistemska grupna psihoterapija, TA i Racionalno emotivna i bihevioralna terapija (Albert  Ellis Institute, New York).

15 godina je glavna i odgovorna urednica magazina Lepota&Zdravlje ispred koga je organizovala niz humanitarnih akcija. Instruktor je joge i član Joga Saveza Srbije.

S aznajte kako da ostvarite ciljeve

M odifikujte nove šeme i programe

A  plicirajte nove šeme i programe

R  ealizujte svoje želje  i planove

T  rijumfujte

 

Dodatne informacije možete pronaći na: http://www.bodyandmind-institut.com/

FB stranica Prepoznavanje i FB stranica BodyMind

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.