Prolećni makeover: 4 vodeća trenda u uređenju enterijera!

Trendovi u uređenju enterijera ne menjaju se ni približno brzo, kao oni u svetu mode i lepote, pa ipak svaka sezona donese po neku inovaciju, koja preplavi društvene mreže i life style magazine.

Kako je proleće obično vreme makeovera naših domova, odabrali smo najinstaknutije home decore trendove za 2020. kako bi vas inspirisali da u svoj dom unesete malo svežine.

#Plava boja

Od kad je Pantone najavio plavu boju kao it boju 2020. ona je postala apsolutni hit ne samo u modnom, već i u svetu uređenja enterijera, pa ne samo da se ljudi opredeljuju za zidove, već i za atraktivne komade nameštaja u plavoj boji, koji razbijaju monotoniju i prostoru daju određenu notu luksuza.

#Foto tapete

Tapete su popularne u uređenju enterijera nekoliko godina u nazad, ali dobro usklađene foto tapete, daju potpuno drugačiju dimenziju prostoru!

#Urban jungle

Urban jungle je globalni pokret, koji je pre nekoliko godina uzeo maha, a čini se da i dalje ne jenjava. Reč je o stanovima koji su zatrpani biljkama, insektarijumima i podsećaju na jungle u malom. Biljke donose svežinu i pozitivnu energiju u vaš životni prostor, a ako svemu dodate malo mašte vaša urbana jungla može izgledati neverovatno!

#Prirodni materijali

Puno drvo, lanene tkanine, kutije i korpe pletene od pruća, počev od komada nameštaja pa do sitnih detalja, komadi od prirodnog materijala preuzimaju vodeće mesto u svetu dekoracije enterijera.

Teodora Vuković

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.