Pričajmo o ljubavi

Želim da pišem o ljubavi.

Bila sam toliko blagoslovena ljubavlju u svom životu. Ljudi oko mene su zaljubljeni i to me čini tako srećnom!

Ja ne mislim o ljubavi kao o nečemu što činimo. Za mene, ljubav je nešto što JESMO. Da bismo bili istinski srećni osećam da moramo biti zaljubljeni u život, zaljubljeni u sve ljude i zaljubljeni u sva živa bića.

Svakoga dana se molim za jednu stvar iznad svega: LJUBAV. Molim se da svi otvorimo naša srca ljubavi, da dajemo i primamo ljubav. Molim se da je svi osetimo i da uspemo da prihvatimo tuđu i da dozvolimo sebi da ljubav slobodno dajemo drugima. Pre svega, ja se molim da naučimo da volimo sebe, zato što je to jedini način na koji ćemo zaista znati kako da volimo nekog drugog.

Ključni sastojci u svakom receptu za ljubav su: oproštaj, poverenje, oslobađanje od kontrole i smisao za humor!

Ja iskreno verujem da vas ljubav uvek nađe: naći će vas, samo je pitanje vremena. Možemo zatvarati svoja srca koliko god hoćemo, ali jednog dana, kada to najmanje budemo očekivali, doći će, pokucaće, a kada se to desi, bolje je da otvorite vrata.

Rečeno je da se ljubav može odbaciti. Ljubav ima svoj plan i radi po sopstvenom rasporedu. Ponekad sve što je potrebno da bi stvari postale božanstvene je malo vremena i prostora, malo razumevanja i vere. Ljubav će doći do vas – imajte poverenja u nju. Ljubav je svuda oko nas i zaista ne postoji ništa lepše nego kada shvatite da će prava ljubav unaprediti naše živote. Sve što treba da uradimo je da se opustimo, primetimo ljubav koja je svuda oko nas i dozvolimo ljubavi da nas pronađe.

Svi zajedno sad: Ljubav je sve što nam je potrebno!

Bezgranična ljubav,

Dana Karić

921158_10151525219153337_1857645181_o

Još mnoštvo inspirativnih tekstova, a i recepata, možete pronaći u Daninoj knjizi Srećna planeta – recepti za život, koju možete kupiti u prodavnici Srećna planeta! Saznajte više na Instagram profilu @srecnaplanetashop.

instagram: @srecnaplaneta, @danakaric, @srecnaplanetashop
facebook: Srećna Planeta
foto: Nevena Milovanovic (@nensigrejs)

Komentari 1

  1. Neda
    Reply

    Stvarno predivno i inspirativno, u moru istih i povrsnih blogova, ovo je pravo osvezenje! Hvala ti draga Dano!

    30 Januar, 2017

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.