Pozitivan uticaj PUNOG MESECA na vaš horoskopski znak

Horoskop je priredila astrolog Aleksandra Grujić, kojoj se možete obratiti za svaki vid astro konsultacija, izradu i analizu natalnih karti! Email: astrosaka@yahoo.com, na facebook stranicu: Astro Spika ili na broj telefona: 065/615-73-91

Da li ste znali da je 70% čovekovog organizma sačinjeno od vode, a da je od davnina poznato koliko mesec utiče na vodu, plimu i oseku, a samim tim i na sve nas!

Između 7. i 8. avgusta ponovo je pun mesec, ali i delimično pomračenje! Kako će ovaj pun mesec iz vazdušnog, društvenog i slobodnog znaka Vodolije uticati na sve astrološke znake pročitajte u tekstu koji sledi! Obavezno pročitajte prognoze i za znak i za podznak! Ova prognoza odnosi se na period između 6. i 11. avgusta!

Ne plašite se pomračenja jer ponekad je potrebno ugasiti svetlo da biste videli prave stvari!

Ako još uvek niste, obavezno pročitajte i MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST!

Preporučujemo vam i VELIKI LETNjI HOROSKOP!

Pročitajte i GODIŠNjI HOROSKOP!

OVAN

Ni ovih nekoliko dana oko punog meseca, između 6. i 11. avgusta neće proći mirno! Tranzit kroz vaše astrološko polje društvenog života, prijateljstva, udruženja, grupa i javnih skupova doneće kulminaciju i neku promenu u odnosima koje ste možda započeli oko 23. jula! Novo prijateljstvo je na pomolu, a ovo su idealni dani i da preispitate ko su vam zaista pravi prijatelji ili kakvoj grupi i udruženju želite da se priklonite!

Još zanimljivih infomrmacija o OVNOVIMA, pročitajte ovde!

BIK

Na vas svaki pun mesec posebno utiče, jer vi volite vaše ustaljene navike i rutinu, a ova energija promena će svakako ovih par dana, oko punog meseca između 7. i 10. avgusta uticati da se neki vaši planovi promene! Tranzit kroz vaše polje karijere i društvenog statusa doneće vam promenu u poslovnom okruženju, a posao koji ste započeli krajem jula konačno ćete završiti ili krenuti u dobrom pravcu! Očekujte napredovanje i uspeh. Budite deo tima, ne opirite se timskom radu saslušajte druge, spustite ego i iznenadiće vas koji uspeh ćete postići!

Još zanimljivih informacija o BIKOVIMA, pročitajte ovde!

BLIZANCI

Vama svakako prijaju dešavanja, a kada je pun mesec vi ste posebno veseli! Tranzitom kroz vaše astrološko polje putovanja, širenja vidika i promena u vaš život stiže nov ciklus i energija. Ništa neće biti isto kao pre punog meseca! Vrlo je moguće da ćete baš u ovom periodu krenuti na neko uzbudljivo putovanje, ali i dobiti zanimljiv poziv ili poruku izdaleka ili iz inostranstva od Vodolije ili Jarca! Uživajte u ovom duhovnom putovanju i ma koliko stresa imali znajte da su sve promene za vaše najviše dobro!

Još informacija o BLIZANCIMA, pročitajte ovde!

RAK

Uf! Ako na nekog utiče mesec onda sto to vi, a pun mesec utiče trostruko više! Na vas će posebno uticati kada je o finansijama reč, ali s obzirom na to da će tranzitirati vašim poljem strasti mogući su i neki karmički susreti! Između 6. i 11. avgusta, hteli ne hteli, istrošićete se sigurno! Moguća su razna finansijska ulaganja (nepromišljena), ali i rešavanje nekih dugova! I po pitanju emocija moguće je nekontrolisano ponašanje partnera Ribe ili Bika, ali i izlivi strasti.

Još informacija o RAKOVIMA pročitajte ovde!

LAV

Uvek euforični, velikodušni, a nekad i previše entuzijastični i ovaj pun mesec proživećete turbulentno! Vaše polje veza, odnosa i braka biće osvetljeno, a u momentu i delimično pomračeno! Iako će vas poneti strast, izbegavajte svađe. Partner će zahtevati vašu punu pažnju, a moguće je da će neke odluke i planovi sa partnerom sada otići u novom smeru! Slobodne Lavove oko punog meseca očekuje iznenadni susret koji će promeniti vaše poglede na ljubav.

Još informacija o LAVOVIMA pročitajte ovde!

DEVICA

Skloni ste raznim analizama, a pun mesec dodatno će pojačati vaša čula! Tranzitom kroz vaše astrološko polje posla, zdravlja i obaveza bićete u centru zanimljivih poslovnih dešavanja i prilika! Jedni ste od retkih znakova Zodijaka na koje će ovaj pun mesec pozitivno uticati i doneti vam nestvarne poslovne prilike, a poznanstvo koje ste ostvarili oko 23. jula sada će kulminirati sa odličnom poslovnom saradnjom! Možda se jave neki strahovi u vezi sa zdravljem, ali opustite se i pozitivno razmišljajte.

Još zanimljivih informacija o DEVICAMA pročitajte ovde!

VAGA

Vage će se baš lepo provesti ovih dana! Ulaskom u njihovo polje zabave, kreativnosti, dece ali i ljubavi, ovaj pun mesec doneće pozitivne promene na tom polju! Retkima od vas ovaj mesec može doneti razmirice sa partnerom usled velike želje za slobodom… Nova ljubav, vesti o prinovi, ali i lepa proslava koja vam može promeniti tok nekih ljubavnih dešavanja! Svim Vagama posebno će se posrećiti i u igrama na sreću, a astro savet vam je da ovih dana nikako ne budete sami već svoju pozitivnu energiju podelite sa pravim ljudima!

Još zanimljivih informacija o VAGAMA pročitajte ovde!

ŠKORPIJA

Vaša osećanja i intuicija uvek su naglašeni, a posebno za vreme punog meseca! U vašem polju intimnog života, porodice dešavaće se žurka! Iako možda u periodu od 6. do 10. poželite da se osamite u svoja četiri zida, to se sigurno neće desiti! Okolina će prosto uživati u vašem društvu! Moguće je da će vam kuća biti puna! Izbegavajte svađe sa ukućanima, a posebno sa ženskim osobama iz okruženja. Ovo će biti idealni dani i da promenite nešto u enterijeru vaše kuće ili stana, pa prionite na energetsko čišćenje vašeg prostora!

Još zanimljivih informacija o ŠKORPIJAMA pročitajte ovde!

STRELAC

Strelčevi uživaju u energiji promena, a ove će im posebno prijati! Lepe vesti i komunikacija vas čekaju, a moguć je i kraći put koji će vas preporoditi! Iskoristite ovih nekoliko dana dok Merkur nije krenuo retrogradno i završite neko važno administrativno pitanje ili potpišite važan ugovor! Ukoliko planirate neke ključne poslovne razgovore ili dogovore, sada je idealan momenat! Ovo je trenutak istine pa i ukoliko vas tišti nešto recite svima šta imate.

Još zanimljivih informacija o STRELČEVIMA pročitajte ovde!

JARAC

Jarčevi će prosto uživati ovih nekoliko dana! Kao surovim materijalistima tranzit punog meseca kroz njihovo polje novca doneće im posebno zadovoljstvo. Vrlo jednostavno pun mesec napuniće im džepove mada nije isključeno da ishitreno potrošite veći novac, ali on svakako kruži pa ga ne žalite. Moguće su povišice i dobra zarada. Obratite pažnju na ishranu i ne preterujte sa pićem, ali svakako uživajte u ovom veselom punom mesecu.

Još zanimljivih informacija o JARČEVIMA pročitajte ovde!

VODOLIJA

Zvezda dana ili večeri biće upravo Vodolije, jer se pun mesec odigrava u vašem znaku! Osetićete da mnogo toga zavisi od vas, ali i da ste u centru pažnje! Neki će prolaziti kroz emotivne promene. Moguće su nove ljubavi, ali i razmirice sa partnerom! Ipak sve je na vama i ovog puta vi odlučujete. Mogućnost izbora je tu pa ne dozvolite da vam drugi kroje sudbinu. Od viška razmišljanja moguće su nesanice, ali vama bar one ne predstavljaju problem već vas kreativno stimulišu. Svim kreativcima javiće se neverovatna inspiracija pa iskoristite ovu moćnu energiju i za nove poslovne poteze!

Još zanimljivih informacija o VODOLIJAMA pročitajte ovde!

RIBE

Ribe su posebno osetljive na Mesečeve mene, a pun Mesec će im i ovoga puta uzburkati emocije! Na vama će se ovaj tranzit najmanje videti jer će se sve odigravati na nivou podsvesti i snova! Upravo između 6. i 10. avgusta snovi će vam mnogo toga reći! Verujte svojoj intuiciji i onom unutrašnjem osećaju ma koliko drugi pokušavali da vas uvere u suprotno. Po pitanju svih odluka instikt ne vara. Ovih dana bićete posebno tajnoviti, a mnogi od vas uploviće u tajne, ali intenzivne odnose.

Još zanimljivih informacija o RIBAMA pročitajte ovde!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.