Ponesite ova 3 modna trenda kao Rejčel Grin!

Već smo mnogo puta istakli da je ovo godina povratničkih modnih trendova, a da su devedesete najveći izvor inspiracije. A koja je It devojka 90-ih diktirala modne trendove? Pa naravno zvezda “Prijatelja” Rejčel Grin. Ovog puta odlučili smo da zavirimo u njen garderober i izdvojimo neke od trendova, koje danas možete nositi sa uživanjem.

Bele majice s printom

O da, bele majice sa printom su poslednjih godina apsolutni must have, a Rejčel je uživala da ih nosi. Savršeno se uklapaju u dnevne outfite, sa dubokim, boyfriend jeansom, a što je najvažnije od svega šalju snažnu poruku. Upravo jednu majicu koju je Rejčel nosila, možete pronaći i u Dellgardo ponudi.

Pantalone na tregere

O da, i ovaj trend doživeo je veliki povratak. Bilo da je reč o šortsu, ili pantalonama, tregerice su veoma popularne, posebno ako se odlučite za one od džinsa.

Animal print

Trend koji već sezonama ne jenjava, nosila je i Rejčel Grin. Ipak, ovaj trend zahteva malo više obazrivosti, umeća i ukusa. Ako se odlučite za jedan atraktivan i upadljiv komad, pokušajte da ga kombinujete sa neutralnom modnom osnovom, kako bi on bio zvezda vašeg outfita.

Teodora Vuković

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.