Venera vam može pomoći da odaberete savršen poklon – evo kako!

Astro savete pripremila: Aleksandra Grujić.

email: astrosaka@yahoo.com
facebook: Astro Spika

Obradujte svoje lepše polovine ili prijateljice odgovarajućim poklonom. Potražite Veneru u njihovoj natalnoj karti i poklonite im nešto čime će se oduševiti i čime ćete istinski pokazati koliko vam znače!

VENERA U OVNU

Ove žene uglavnom krasi pre svega lepo lice, pa upravo ovde treba posebnu pažnju pokloniti nezi lica, kao i kose. S obzirom na to da imaju malo muškobanjastiji stav, njima odlično stoji i kraća kosa – svetlija, plava, pa i crvena. Često su vrlo mišićave, pa je dobro da te mišiće i održavaju, jer  njima kao retko kojoj oni lepo stoje. Odišu privlačnošću, a najprivlačnije su kad su sigurne u sebe. Njima nikako ne stoji povučenost i nesigurnost. S godinama postaju ženstvenije, dok u mladosti ne mare toliko za klasične ženske preokupacije, šminku i ostale gluposti, čak ih priče o tome i nerviraju! Odlično im stoje crvena, narandžasta i sve drečave boje. Idealni poklon bio bi bilo šta od sportske opreme ili proizvoda za negu i ulepšavanje lica i kose!

VENERA U BIKU

Ovo je lepota na kub! Retko kome kao ovim ženama stoje obline i žene sa Venerom u Biku ih u 90% slucajeva i imaju. Zato bi trebalo u svakoj prilici da ih ističu. Retko kad su pripadnice sa ovom Venerom neprivlačne, a njihova lepota se najbolje ističe u ženstvenim haljinama, što ženstvenijim komadima odeće generalno. Od boja im odlično stoje sve pastelne, a kosa može biti u svim varijantama. Njih muškarci prosto opsedaju, htele one to ili ne, jer su oličenje prave žene, majke, kraljice. 🙂 Ono što nikako ne bi trebalo je da budu grube i muškobanjaste, jer tada gube na privlačnosti. Ove žene uživaju u poklonima, pa će se oduševiti cvećem, ali i parfemom! A ni koverta sa novcem ih neće ostaviti ravnodušnima. 😀

VENERA U BLIZANCIMA

Ovo su žene devojčice – pričljive i duhovite. Kod njih muškarci padaju na intelekt. Mladolike su pa ih to čini privlačnima i kasnije. Često su bez oblina, ali njihova moć ubeđivanja je toliko jaka da im ni ne treba poseban trud oko fizičkog izgleda! Fizički su dopadljive zbog šarma. One uvek imaju nešto više da kažu od ostalih žena. Odlično im stoji žuto, ali i sve boje leta, i malo mladalačkiji komadi. Njihova lepota je upravo u njihovoj komunikaciji i pameti, pored koje sve ostale ostaju u senci. Trebalo bi da se trude da večno ostanu mlade duhom, jer kada su ozbiljne i ćutljive, tada gube na lepoti.

Poklonite im kraće putovanje ili dobar telefon i njihovoj sreći neće biti kraja!

VENERA U RAKU

Ovo su emotivne, osećajne dame, koje osvajaju svojom pažnjom i voljom da ugode ljudima koje vole. Često ih krase nežne, svetle oči, pa upravo pogledom i zavode, iako će radije čekati da muskarac prvi priđe! Najlepše su u trudnoći i kao majke. Tada postaju prave lepotice, kao i žene sa Venerom u Biku i njih krase obline, ali mogu biti sklone gojenju. Od boja im lepo stoje bela, bebi roze, svetlo plava. Lepe su i kada pate, ali njihova lepota je upravo u smirenosti i nežnosti. Trebalo bi da izbegavaju crnu boju.

Kao nijedna druga, Venera u Raku čuva čestitke i uspomene. Poklonite joj nežnu spavaćicu, donji veš, a sve to lepo upakujte i ne zaboravite posvetu. Pamtiće vas zauvek!

VENERA U LAVU

Jednom rečju – zvezda! Čak i ako nije poznata, žena sa ovom Venerom je popularna. Obožavaju nakit, zlato, pa i kič, ali one to umeju da iznesu. Najlepše im stoji plava, što duža i gušća kosa, a najčešće imaju jako kvalitetnu kosu, pa je treba čuvati. Njih ćete primetiti na kilometar. S godinama njihov stil postaje svedeniji, ali one su u stanju da gladuju da bi zablistale u preskupoj bundi ili sjajnoj haljini. Borbene su i rođene za scenu, pa ako ih ne primetite umeju da pate. Imaju veliko srce! Od boja im stoje sve jake – samo da ,,šljašti”.

Ova Venera ne voli poklone koji izgledaju jeftino i skromno. Lep, atraktivan sat ili detalji i nakit sa sjajnim kamenjem su nešto što će je oduševiti!

VENERA U DEVICI

E, ovo je jedna sofisticirana lepota. Sve može da prođe, ali kod njih kič nikako! Što manji, ali skupi komadi nakita, svedene haljine, bez cirkona, šljokica, printa. Ovo su prave dame i njihova lepota je u prirodnosti! Umeju odlično da se srede, a da izgledaju kao da se nisu trudile. Stoje im zemljani, prirodni tonovi. Imaju često lep stomak, pa su i kraće majce odličan izbor za njih. Ne opterećuju se izgledom i zato su za razliku od većine žena u prednosti!

Kao nijedna druga, ova Venera oduševice se dobrom knjigom, ali i proizvodima za negu lica i tela bez hemije! Ili je prosto odvedite u prirodu i uživajte u njenoj sreći.

VENERA U VAGI

Ove žene su nasmejane, šarmantne i vole da flertuju. I kada nisu savršene lepotice, dovoljan im je osmeh da zasene okolinu. Često vrckaju dok hodaju, imaju lepu zadnjicu. Obožavaju da se neguju, provode sate pred ogledalom, krasi ih lepa koža. One su jako ženstvene i zato im ne stoji bilo kakav vid napadnosti. Vole kostimiranje i scenu pa su slične ženama sa Venerom u Lavu, ali u dosta blažem obliku. Stoje im čipka i svila. Često im je jedan od glavnih ciljeva da se udaju, pa upravo u braku postaju najlepše.

Poklonite joj haljinu, nakit ili neki dobar tretman, samo neka sve bude odabrano sa ukusom i stilom!

VENERA U ŠKORPIJI

Fatalna žena. Za njih može važiti sve, ali njihov seksipil je nešto što je neprolazno! Uglavnom se u mladosti posebno trude da ga istaknu. Iako nemaju posebne potrebe za tim – on prosto izbija iz njih! Opasne su, i kad se namerače na nekog nijedna druga ne može da im parira! Njihova lepota je upravo u  privlačnosti koja nekad ume i da uplaši. Stoje im crna boja, koža, crna čipka, svaka stvar koja ističe seksipil, kao i tamnija, smeđa kosa. Najčešće su jako zgodne. Ono što je njihova mana je često ljubomora, osvetoljubivost, pa im se savetuje da ponekad umire tu svoju strastvenu prirodu.

Ove žene zadovoljiće večera u egzotičnom restoranu, ali i dobar donji veš! Ova Venera voli i misteriju, pa joj nemojte na prvu loptu otkrivati šta ste kupili, već napravite malu predstavu i iznenađenje i nećete pogrešiti.

VENERA U STRELCU

Ove žene su slobodne, spontane i to je ono na šta drugi padaju, jako su duhovite, a često imaju lepe noge, pa im se preporučuju kraće suknje i haljine. Ponekad izgledaju kao da nisu sa prostora na kom su rođene. Osvajaju svojim avanturističkim duhom i nepredvidivošću. Dobro im stoje sve vatrene i što upadljivije boje kose. Često su sportski tipovi i visoke i upravo se najbolje osećaju u užim i udobnim stvarima. Najlepše su kada su slobodne i niko ih ne guši.

Venera u Strelcu biće najzadovoljnija lepim i malo dužim putovanjem. Ukoliko je vaš budžet ograničen, poklonite joj dobru šetnju ili uživajte u zajedničkim sportskim aktivnostima!

VENERA U JARCU

Evo ledene kraljice hladnog, ali ubistvenog pogleda. Za ove žene uglavnom važi ono pravilo da su kao vino – sa godinama sve lepše! Kada vidite ženu u godinama koja zrači posebnom lepotom, znajte da ima Veneru u Jarcu. Koščate su i zgodne često, pa im dosta dobro stoji sve. Možda blagu prednost imaju ozbiljniji, poslovniji komadi odeće, ali bi trebalo da izbegavaju napadnije i kičastije komade. Osvajaju polako. Jako su samostalne i njihova lepota je upravo u njihovoj snazi.

Ove žene cene bezvremene komade poput bunde, dobrog sata ili dobre kožne jakne. Birajte klasične komade i nećete pogrešiti! Izbegavajte jarke boje.

VENERA U VODOLIJI

Ove žene, bile lepe ili ne, izdvajaju se iz okoline! Često izgledaju kao da su sa druge planete. Ne utapaju se u masu nikako, vole pirsinge, tetovaže, neobične boje kose, imaju lepe noge i to treba isticati. Njihova lepota je u posebnosti kojom zrače, kao i žene sa Venerom u Strelcu, one su nepredvidive i vole slobodu, pa su i najlepše kad je imaju. Dobro im stoje farmerke i sve modernije stvari, klasika ovde ne dolazi u obzir!

Uživaće u svim aparatima nove tehnologije, ali i kućnom ljubimcu ili nekom modernom  komadu odeće! Budite originalni i izbegavajte cveće, osim ako nije neko baš egzotično! Obožavaju iznenađenja.

VENERA U RIBAMA

Kraljica lepote! Ove žene često imaju takozvani pospani pogled. Možda su i najženstvenije u celom zodijaku, misteriozne, često prelepe, kao da su ispale iz muškog sna. Obožavaju providne i čipkane stvari koje im najbolje i stoje. Lepo hodaju i zanosne su! Često su najlepše kada ne otkrivaju puno o sebi, obožavaju šminku i sve što ima veze sa ulepšavanjem. Obožavaju cipele, čarape. Ono što posebno ističe njihovu lepotu su visoke potpetice, kao da su ih izmislile. 🙂

Ove dame će se, kao nijedna druga, oduševiti dobrim cipelama, ali i elegantnim čarapama. Uživaće i u dobrom parfemu ili kozmetici. Jako su ženstvene i zato izbegavajte da im poklanjate nešto u čemu se neće osećati tako!

Ukoliko vas zanima još detalja, za sve astro savete možete pisati Aleksandri Grujić!

email: astrosaka@yahoo.com
facebook: Astro Spika

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.