Pokrenite promene trčanjem već ovog vikenda!

Mnogo puta naš tim davao vam je savete da za sebe uradite nešto dobro i zdravo i da na taj način poboljšate svoj način života.

Upravo to radi i najpoznatiji svetski sportski brend – Nike! Već dugi niz godina, ovaj brend organizuje gradske trke širom sveta, pa tako i u Srbiji, u cilju promocije zdravog načina života.

U nedelju 17.9.2017. godine biće održana još jedna beogradska Nike trka pod nazivom We run Belgrade 2017 na kojoj će učestvovati nekoliko hiljada ljudi, među kojima i mnoge naše poznate ličnosti, mnogobrojni sportisti, kao i ljudi koji žele da testiraju svoje granice!

Kao i svake godine Nike tim se uspešno pripremao za ovu trku, pre svega organizujući besplatne treninge trčanja koji se tokom cele godine održavaju 3 puta nedeljno, a koje možete pohađati svi – bez obzira na svoju fizičku spremnost i pol.

Treneri su ti koji na svakom treningu određuju granicu izdržljivosti. Na vama je da date sve od sebe i uverite se koliko ste jaka i odlučna osoba! Poenta je da VI pomerite SVOJU granicu, a ne da se poredite sa drugima. To je ono što se primenjuje na svakom treningu u okviru Nike Running Club – a i upravo to ovaj program treninga razlikuje od svih drugih!

Ove godine trka se održava 17.9. sa početkom u 17h, a poslednji mogući ulazak u Nike grad je u 16:30 uz startni broj koji možete preuzeti u Nike radnji u Ušću i na još nekoliko lokacija od 24.8. do 16.9. Poslednji termin za prijavu učešća biće 16.9. do 20h – zato požurite. Startni brojevi se mogu preuzeti i u drugim gradovima širom Srbije, a o lokacijama sve informacije imate na sajtu www.werunbgd.rs

Nike se pobrinuo i za majice koje će učesnici, prema prijavljenim veličinama, moći da preuzmu na ulasku u Nike grad na Ušću, kao i za besplatan prevoz iz drugih gradova, ukoliko ima 60 ili više prijavljenih učesnika! Organizovan je i prostor za odlaganje stvari.

Ova trka duga 10km odličan je test vaše ličnosti! Ukoliko ste trenirali sa Nike timom ili ste pristupili samostalnim treninzima, verujemo da će ovo za vas biti izazov ali istovremeno i uživanje!

Trčanje je zdravo, najbolji mogući način za oblikovanje ljudske figure, ali i jedan od najefikasnijih načina za oslobađanje stresa. A kako Najk tim kaže: “Trčanje je priča, u kojoj svaki korak donosi novo iskustvo, novu borbu i pobedu! “

Mi vas pozivamo da se još danas prijavite za We run Belgrade 2017 trku, da preispitate svoje granice i pobedite sebe! 

Ili, ukoliko još uvek niste spremni, date sebi obećanje da ćete se iduće godine pridružiti timu koji čini više od 10 hiljada ljudi, da ćete trčati i spremiti se za finalni izazov!

Mycupoftea.rs i Beograd počinju trčanjem!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.