Ovog marta možete promeniti svoj život iz korena – evo kako!

Mart je mesec buđenja i vreme kada bi sve one ciljeve polako trebalo da počnemo da ostvarujemo. Nema više odlaganja – učinite nešto dobro za sebe. Ono što mi svakako preporučujemo je seminar “Promenite svoje emocije, pre nego što one promene vas”, na kojem će govoriti jedan od najvećih i najznačajnijih govornika današnjice, Nil Donald Volš. Seminar će se održati u hotelu Hyatt i trajaće 8 sati.

Tokom trajanja seminara svi posetioci moći će da kupe i njegovu novu knjigu, po specijalnoj ceni od samo 999 dinara.

“Sve promene su za vaše dobro. Većina nas to tako i doživi nakon nekog vremena, kada se prašina slegne. Dok se promena događala, mnogi od nas su je doživljavali kao najgore iskustvo, da bi na kraju otkrili njenu sasvim drugačiju formu. Ona bi postala nešto najbolje što nam se dogodilo u životu. Činjenica je da ovo vredi za sve što nam se ikad dogodilo u životu, ali mi to ne znamo i zato to ne možemo prihvatiti. Nama se čini da su se stvari pogoršale. Ipak, sve su to “pakovanja” mehanizama uma, jer su oni ograničeni unutar svojih konstrukcija i sećanja”, Napisao je Nil Donald Volš o promenama u knjizi koja će se uskoro naći i u zvaničnoj prodaji.

Seminar će otvoriti glumac, pisac i motivacioni govornik, Siniša Ubović:

“Pre 10 godina odgledao sam film o fascinantnom životu Nila Donalda Volša i osetio istinu koju svako od nas u sebi nosi. Mnogo smo više od onoga što mislimo da jesmo! Velika mi je čast i zadovoljstvo što mi se ukazala prilikq da otvorim događaj jedne od najinspirativnijih ličnosti današnjice”, rekao je uvek nasmejani Siniša.

Zbog velikog interesovanja za dolazak Nila Donalda Volša, autora knjiga Razgovori sa Bogom, nakon celodnevnog seminara, ljubitelji knjiga i rada gospodina Volša moći će da prisustvuju i jedistvenom događaju, u svetu poznatom kao večernje lekcije, koji će se održati 2. aprila sa početkom u 18 časova u teatru Madlenianum u Zemunu.

Večernje lekcije 2. aprila u teatru Madlenianum otvoriće trener za lični razvoj, Dragana Jovanović:

“Čitajući pre dve decenije Razgovore s Bogom bila bi mi ravna čudu sama pomisao da ću otvoriti večernje lekcije Nila Donalda Volša u Beogradu. Ponosna sam što ću upoznati pisca kojem se često vraćam i sa kojim delim verovanje da smo svi mi jedno sa Bogom i jedno sa životom. Večernje lekcije u Madlenijanumu biće prillika da učim od najboljih, od Nila Donalda Volša!”

Nil Donald Volš promenio je živote miliona ljudi širom sveta, zato iskoristite ovu jedinstven priliku i već danas rezervišite svoja mesta na seminaru 31. marta, a onda i na predavanju koje je zakazano 2. aprila i dozvolite sebi da vam se desi čudo.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.