Ovo su idealne modne kombinacije za školu i fakultet!

Ukoliko ste pre nekoliko dana krenuli ponovo u srednju školu ili na faklutet, veoma je važno da, osim brojnih obaveza, ispunite i onu žensku stranu, a to je potreba za sređivanjem. S obzirom na to da je danas takvo vreme došlo da se kodeksi oblačenja sve manje poštuju, mi smo vam spremili nekoliko modnih predloga kako bi trebalo da se oblačite u skladu sa institucijom u kojoj boravite veliki broj sati.

Naš savet je da se bazirate na afinitete koje posedujete, ali znajte i to da preterano golo telo, ili autfit sa previše detalja može da vas odvede u totalno pogrešnom smeru, koji sigurno ni vi ne želite. Evo nekoliko predloga uz napomenu da su oni veoma realni i da ih zaista možete poneti i vi.

Pa da počnemo…

Autfiti za srednju školu

Birajte isključivo lepe, smele i svedene mladalačke kombinacije. Nije sve u trendovima. Naš savet je da obratite pažnju da fino uklopite detalje koji će o vama “pričati priču”. Ipak, sigurni smo da želite da ostavite utisak zrele mlade osobe, koja je spremna na nove pobede i zadatke sa kojima će se susretati u ovoj sredini. Modni predlozi su uglavnom bazirani na džinsu, košoljama, kaputima, patikama, ravnim čizmama i zanimljivim aksesoarima.

 

 

 

Autfiti za fakultet

Budući da ste već zagazili u svet ozbiljnih i odraslih ljudi, važno je i da svojim odevanjem na fakultetu ostavite takav utisak. Gola ramena, previše otkrivene noge i grudi zaista nisu primereni. Zato vam mi predlažemo sledeće:

 

 

 

Sve modne predloge koje ste videli u su veoma prilagodljivi svakoj građi i deluju veoma pristojno. Kombinujte, eksperimentišite i budite primećene u svakom trenutku, ali uvek sa stilom, jer upravo on govori najviše o vama!

Želimo vam mnogo sreće u novoj školskoj godini i ne sumnjamo da ćete biti i moderne i vredne u isto vreme!

Ako vam ipak zafali motivacije, kliknite ovde!

Još zanimljivih modnih kombinacija za sve prilike pronađite ovde!

Tamara Kovačević

www.stiklaipatika.com

 

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.