OVO su 4 najnosivije frizure u 2020. godini!

Proleće je sve bliže, uz to smo zakoračili u novu deceniju i doneli neke važne životne odluke, a samo jedna u nizu mogla bi biti i promena frizure, koja će i na fizičkom planu najaviti potpuni make over koji imamo u planu za 2020. godinu.

Promena frizure ne mora biti drastična, kako biste svom licu dali novi look, a sebi dozu samopouzdanja. Vreme je da ove godine u svakom smislu postanemo najbolja verzija sebe. Zato smo za vas istražili vodeće hairstyle trendove u 2020. godini.

Moderni shag

70-te su već neko vreme apsolutni hit u beauty i fashion svetu, pa se ove godine na velika vrata vraća shag, najpopularnija frizura 70-tih. Reč je o slojevito ošišanoj kosi, posebno u visini lica, koja na izuzetan način koketira i sa ravnom i sa kovrdžavom kosom, a vama daje mladolik i chic izgled. Frizura je uz to veoma jednostavna za održavanje, pa ćete uz malo proizvoda za volumen i teksturu svakoga dana izgledati kao da ste tek izašli iz frizerskog salona.

Mini šiške

Ove godine nosiće se šiške dužine tik iznad obrva. Ono što ovim šiškama daje posebnu draž su oštro sečene ivice, koje licu daju sexy i zavodljivi okvir.

Duga ravna kosa

Ove sezone tekstura pada u drugi plan, a struktura postaje apsolutni favorit kada je hair svet u pitanju. Apsolutni hit biće duga ravna kosa u stilu Kim Kardashian. Naravno, takva frizura zahteva zdravu i negovanu kosu, pa je to polje na kome neprekidno morate raditi, ako želite da vaša kosa bude duga i izgleda besprekorno.

Mikor bob

Ako ste mislili da bob ove sezone silazi sa tfona frizure godine, grešite! Ovoga puta on će se nositi u svojoj mikro varijanti, sečen tik ispod uveta. Reč je o frizuri rezervisanoj za nešto hrabrije žene, ispod čije pojave se istovremeno krije buntovnica i prefinjena dama.

Teodora Vuković

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.