Ovo je idealan poklon za svaku trudnicu, ali i za njenu bebu

Već ste navikli da vam mi, u okviru Petit Coco bloga pišemo o najrazličitijim temama u vezi sa trudnoćom i majčinstvom. Ukoliko ste neki tekst propustili, klikinite ovde! Ovog utorka tema je savršen poklon za sve buduće mame.

Biti žena je zaista dar i velika privilegija. Mi smo jake, možemo sve, uspešno balansiramo između posla i karijere, aktivnog društvenog života i brojnih obaveza. Međutim, kada dama treba da postane mama, sve odjednom podredi bebi, pa potrebe tog malenog bića u njeno stomaku budu na prvom mestu… Da li ste znali da beba i u maminom stomaku, čuje i oseća sve!? Svaka trudnica svojoj bebi prenosi emocije, bilo one dobre ili loše.

Zato je važno poslušati savete i baka i lekara koji ističu da mama i mamino okruženje moraju biti pozitivni, daleko od stresova i nervoze. To je sasvim razumljivo, ali kako to postići u ovom haotičnom svetu!? Verovali ili ne, imamo rešenje!

Francuska kuća Saïly kreirala je poseban Bola nakit koji je veoma brzo oduševio ne samo Francuskinje već i čitav svet! Znate li zašto? To malo čudo umetničkog zanata proizvodi delikatno zveckanje i sićušne umirujuće vibracije i na sasvim blag način relaksira naša čula. Ukoliko privezak nosite u visini stomaka i beba će čuti ovaj opuštajući zvuk, pa će on imati fantastična dejstva na vas, ali i na vašu nerođenu bebu.

Ovaj nakit idealan je za sve žene koje traže ugodnost i sklad, a ukoliko je ta žena u drugom stanju, ovaj nakit imaće višestruke benefite. Znamo da je najteže izabrati idealan poklon za uspešnu, samosvesnu damu koja ima sve, ali Bola ogrlicom, dizajnerske kuće Saïly oduševićete i najprobirljiviju pripadnicu lepšeg pola.

Komad ovog luksuznog nakita svaka žena nosiće godinama, jer će i ona i njena beba u delikatnim zvukovima i umirujućim vibracijama uživati svakodnevno, pa to može postati i njihov zajednički svakodnevni ritual. Bola ogrlice obožavaju i dame koje još uvek nisu u drugom stanju, jer savršeni dizajn i kvalitet izrade garantuju da će, gde god se pojave, biti moderne i u skladu sa svetskim trendovima.

Dobra vest je i ta da ovaj nakit nije skup i da ga može priuštiti svaka žena, a ovih dana ove fantastične ogrlice su i na popustu u Petit Coco radnji, u Beogradu, u Krunskoj ulici broj 83.

Još informacija o ovom nakitu, kao i njegovu cenum, možete saznati pozivom na broj telefona: 011/24 37 471, preko sajta www.petitcocobelgrade.com ili putem njihove Facebook i Instagram stranice!

 

Poklonite sebi ili nekoj dragoj ženi idealan poklon u kojem će uživati zauvek!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.