Ovaj horoskopski znak najčešće vara!

Vi znate da je MCT-u horoskop slaba tačka. Savetujemo se sa zvezdama kada tražimo sreću, a i kada rezervišemo odmor. Zašto onda ne bismo proverili i koliko je koji znak (ne)veran?

Victoria Milan, dejting aplikacija za anonimno pronalaženje afere (da, dobro ste pročitali), je upravo to učinila i stavila se u ulogu astrologa za neverne partnere. Nakon što je analizirala podatke korisnika – njihov tim je otkrio da su, od svih znakova, VODOLIJE te koje su najviše sklone varanju! Evo kako se drugi znaci kotiraju:

  1. Vodolija
  2. Ribe
  3. Ovan
  4. Bik
  5. Blizanci
  6. Jarac
  7. Rak, Lav i Devica su izjednačeni na ovom mestu.
  8. Vaga
  9. Škorpija
  10. Strelac

Vodolije su vrele krvi i veoma seksualne po prirodi, tako da ih ne možemo okriviti za ono što zvezde kažu. Uz to, proglašene su za seksualno najaktivniji znak u 2016! Ribe i Ovnovi su drugo i treće mesto zauzele sa jako malom razlikom. Znak za koji je najmanja verovatnoća da će prevariti partnera je Strelac.

Na vama je da odlučite koliko značaja ćete pridati svom astrološkom identitetu. Čak i da živite prema horoskopu, verujemo ipak da postoje jači indikatori za sklonost ka varanju od horoskopskog znaka. Međutim, kada uzmemo u obzir koliko raznoliki razlozi za nevernost mogu biti, mislimo da je bezbedno reći da je varanje tema koja je jednako zbunjujuća kao što je to i horoskop.

Šta vi mislite? 😀

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.