Omiljeni make up trendovi za ovo leto!

Kada bismo ovog leta morali da se odlučimo za samo jedan make up trend, to bi bez sumnje bio nežan, čist i prirodan look, međutim, pored tog trenda, koji je ove sezone na vodećem mestu u beauty svetu, postoje i mnogi trendovi koji baš u duhu sezone proleće/leto inspirišu na boje i buđenje.

Za danas smo za vas pripremili nekoliko make up trendova, u kojima ćemo uživati ovog leta.

No make up – make up look

Jake konture, čini se, postale su deo prošlosti. Ove sezone, kada je šminka u pitanju, u fokusu je naša prirodna lepota, a šminku nanosimo samo u službi isticanja onoga, što je na našem licu najlepše.

Za postizanje ovog make up look-a, najvažnije je da ujednačite svoj ten i dovedete ga do savršenstva. Umesto teških pudera, koristite bb kremu, a sitne nepravilnosti prekrijte korektorom. Uz to nanesite malo sjaja i maskare i spremni ste za izlazak iz kuće.

Usne jarke boje

Ove sezone apsolutni hit su usne u svim nijansama crvene, koje će savršeno istaći naš seksipil uz lepršave i atraktivne haljine.

Kako biste ružu obezbedile postojanost, iscrtajte usne olovkom nijansu svetlijom od karmina, a zatim popunite usne ružem. Crveni ruž zahteva vađu pažnju kako bi sve ostalo na svom mestu, tokom celog dana, ali ističe vašu ženstvenu i strastvenu prirodu, pa ga nosite smelo i sa uživanjem.

Kreon u stilu 80ih

Crni kreon na vodenoj liniji, koji je 80ih bio veoma popularan, sada se vraća i postaje jedan od omiljenih make up trendova. Ovoga puta, pravilo je: što intenzivnije, to bolje! Zato nanesite kreon u dva sloja, kako bi crna boja bila što intenzivnija.

Eye look u nijansi breskve

Ovog leta senke breskvastih tonova ultimativni su trend, kada je eye look u pitanju.

Kada se igrate sa življim bojama, neophodno je da prvo nanesete bazu na kapke, kako bi senka imala potpuni intenzitet. Zatim koristite dve peachy nijanse, kako biste postigli savršen look. Dovoljan je jedan sloj maskare i vaše oči biće dovoljno upečatljive, bez mnogo truda.

Healthy Glow

Ovog leta posebno nam je važno, da pored neutralnog make up look-a naše lice ima i zdrav i blistavi izgled. Pored besprekornog tena, to ćete postići savršenom kombinacijom suptilnog highlightera i bronzera, koji dobro ukombinovani vašem licu daju zdrav sjaj.

Guste obrve

Prirodne, guste obrve, omiljeni su ukras na licu ove sezone. Kada je stilizovanje obrva u pitanju, ove sezone, odlučili smo se za nešto jednostavniji look. Raščešljajte obrve, a zatim ih fiksirajte gelom, u boji ili onim providnim.

Make up je oduvek jedna od omiljenih aktivnosti, svakoj od nas. Ovog leta nanestie malo bb kreme, highlightera i jarkog ruža, uštedite sebi vreme i pustite da svi uoče vašu prirodnu lepotu, koja je toliko drugačija, od bilo čega što, po pravilu uniformisani svi nosimo.

Teodora Vuković

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.