Ogledala – Saveti za uređenje doma!

Kada je uređenje prostora u pitanju, ogledala nam daju prostora za najviše igre, kako kao posebno odabrani detalji, tako i u pogledu atmosfere koju želimo da postignemo u svom domu. Ogledala čine prostor vizuelno većim a tamne prostorije svetlijim, što znači da su najjednostavniji korak za jednostavne promene u enterijeru.

Kada je postavljanje ogledala u pitanju, postoji par jednostavnih trikova, kojima ćete učiniti svoj prostor besprekornim, a mi smo ih izdvojili za vas.

#1. Ogledalo uvek postavite u blizini prozora, kako biste svom prostoru dali još više svetlosti i učinili prostor otvorenijim.

#2. Ogledalo nije nužno postaviti na zid. Možete ga samo prisloniti uza zid i uz par detalja postići sjajan efekat.

#3. Ako ste odabrali glomazno zidno ogledalo, ne pravite grešku, jedan ekser nije dovoljan, važno je da ga učvrstite kako treba!

#4. Ogledalo u hodniku je najbolje pozicionirati iznad cipelarnika, ili neke slične police, kako biste uvek još jednom osmotrili sebe pre izlaska iz kuće i uverili se da je sve kako treba. 🙂

#5. Kada je kupatilo u pitanju ogledalo je definitivno must have i ovo je prostorija koja vam pruža nebrojeno mogućnosti za igranje kada su dekorativna ogledala u pitanju.

#6. Bitno je da oblik i stil ogledala prate ceo stil vašeg enterijera, jer je harmonija veoma bitna u našem životnom prostoru.

#7. Kada su trendovi u pitanju, odlučite se za što više ogledala, koja zajedno formiraju kompoziciju, a efekat će vas oduševiti.

Verujemo da ćete želeti malo osveženje kada se karantin završi, jer će nam naši domovi izgledati monotono posle svega ovoga! Prvi korak u redekoraciji su obično detalji, a ovog puta počnite od ogledala.

Teodora Vuković

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.