Na bulevaru sa Vesnom Dedić i Sanjom Marinković

Živite po svojim pravilima – srećnije, zdravije, fatalnije, tema je prolecnog  “Bulevara ženskih tajni by Sanja & Vesna”  koji organizuju drugi put u Beogradu 20. i 21. maja naše poznate novinarke i TV voditeljke Sanja Marinković i Vesna Dedić.

Posetioci ove neobične sajamske manifestacije imaće jedinstvenu priliku da uživaju u programu koji ce biti organizovan na svečanoj bini na platou ispred Tržnog centra Ušće. Program je ove godine podeljen u tri segmenta: Budi lepa!, Budi  zdravai Budi srećna!.

Svi koji dođu, imaće priliku da razgovoraju sa psiholozima, nutricionistima, fitnes trenerima, novinarima, majstorima kulinarstva, doktorima za estetsku medicinu, da se druže sa popularnim ličnostima, glumcima, pevačima, plesačima. Dame i naravno gospoda koji ovog vikenda prihvate Sanjin i Vesnin poziv moći će da otkriju tajne za jačanje samopouzdanja i optimizma, da dobiju medicinske savete od vrhunskih doktora kojima se veruje. Moći će da nauče kako da pripremaju zdravu hranu, degustiraju specijalitete najboljih majstora kuhinje, upoznaju se sa najnovijim trendovima za negu i stilizovanje kose, nauče poteze profesionalnih šminkera, uživaju u demonstracijama nehirurških tretmana podmlađivanja, ali i da dobiju savete za unapređenje karijere i rad na sebi. Svi će uživati i u nastupima poznatih pevača, orkestara, plesača i u modnim revijama na otvorenom.

Posetioci će konačno moći da upoznaju Ivanu Milinčić koja je postigla zapažen uspeh sa romanom “Privezak za srce” pod pseudonimom Žozefina. 

Dame će se zabaviti, a sigurni smo i steći neka nova saznanja kroz programe Naxi radija uživo na bini i popularnu emisiju RTS Ordinacija uživo, uz brojne javne ličnosti poput pevačica Marine Tadić i Danijele Karić, glumica Mine Lazarević, Ive Štrljić, najpopularnije komšije u Srbiji, Anju Mit i Uroša Jovčića, košarkašicu Milicu Dabović, koreografa Ivana Mileusnića, kreatora Sašu Vidića i mnoge druge.

Ideja manifestacije “Bulevar ženskih tajni by Sanja & Vesna” je da se ženama skrene pažnja da samo ako prepoznaju sopstvene vrednosti mogu da poštuju vrednosti onih sa kojima žive i rade.

Na Fejsbuk i Instagram profilima Sanje Marinković i Vesne Dedić možete naći program i satnicu ove manifestacije!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.