Modni vodič za muškarce: Milan Maglov savetuje kako da zablistate u novogodišnjoj noći

Iako je ženama neuporedivo teže da u moru opcija odaberu savršenu odevnu kombinaciju, muškarci se takođe vrlo često nađu pred ozbiljnim izazovom. Dok se pred damama nalazi čitav niz mogućnosti, pripadnici jačeg pola često se osećaju svedeno na opciju ili dve.

Zato smo ovog puta za vas zatražili savet od Milana Maglova, koji nam je predložio savršenu odevnu kombinaciju za novogodišnju noć.

– Za ovu priliku predlažem eleganciju, košulja i sako su uvek dobra opcija. Sako kasnije možete i skinuti i dobiti ležerniji outfit. Biram da u Novu godinu uđem u elegantnom i kvalitetnom stajlingu – rekao nam je Milan.

S obzirom da mu je kvalitet na prvom mestu, Milan preporučuje Jeordie’s odela.

Posle više od deceniju poslovanja u 4 zemlje regiona i 30 prodajnih objekata, poznati turski brend Jeordie’s otvorio je svoju šestu radnju u Srbiji. Osim na dobro poznatim lokacijama u Beogradu, Novom Sadu i Kragujevcu, brend prepoznatljiv po visokom kvalitetu muške odeće, savremenom i neprolaznom dizajnu, Beograđani od sada mogu da pronađu i u Ada Mall-u.

Pročitajte: 7 fashion predloga za savršen novogodišnji outfit, koje možete pronaći u High street radnjama!

Otvaranju je prisustvovao i ambasador Republike Turske, Njegova ekselencija gospodin Hami Aksoy, koji je svečano presekao vrpcu nove Jeordie’s radnje. Među gostima se našao i popularni influenser Milan Maglov, koji je ovom prilikom pronašao i stajling za doček Nove godine.

Između ostalog, Milan veruje i ideji vodilji ovog brenda: “Jeordie’s. Jer muškarci zaslužuju da nose najbolje!” Zato verujemo da se ovde krije i vaše savršeno odelo za novogodišnji outfit.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.