Mesečni horoskop za NOVEMBAR 2018. godine

Pažnja! Ovaj horoskop važi i za znak i za podznak!

Informacije i rezervacije: Email: astrosaka@yahoo.com, facebook: Astro Spica ili na broj telefona: 065/615-73-91

Još zanimljivih tekstova o ASTROLOGIJI, pročitajte OVDE!

Obavezno pročitajte i veliki LjUBAVNI HOROSKOP do kraja 2018. godine!

Veliki LjUBAVNI HOROSKOP do KRAJA 2018. godine

OVAN

LjUBAV

Novembar je mesec pun preokreta i dešavanja. Planetarne konstalacije biće takve da će vam se činiti da se čitave godine apsolutno ništa nije dešavalo da bi se u novembru sve okrenulo naopačke! S jedne strane vrlo euforičan i pozitivan mesec, a sa druge strane pun iznenađenja. Mlad mesec 8. novembra podstaći će tajnu komunikaciju, tajne veze, ali će i rasplamsati strasti između vas  i Vage, Škorpije ili Lava. Venera se vraća u znak Vage i praviće opoziciju sa retro Uranom iz vašeg znaka! Dobićete neopisivu želju da se oslobodite svega što vas koči, a sa druge strane, Mars iz kuće ljubavi donosi nova dešavanja i neočekivana poznanstva.

Ipak, ono što će biti potrebno da rešite jesu nesuglasice sa partnerom, ali i nešto što vas jako dugo koči da biste svoj život ispunili novom energijom. Između 7. i 15. novembra nalet pozitivne energije preko Marsovog i Uranovog trigona donosi slobodnim Ovnovima ljubav sa osobom iz inostranstva ili drugog grada. Kada Venera krene napred, 16. novembra, a Mars pređe u znak emotivnih Riba, ništa više neće biti isto.

Mnogi od vas uploviće u tajne veze, duboke emocije će vas obuzeti, a Ovnovi u vezi koji su pregrmeli sredinu meseca imaće šansu da svoje odnose učvrste! Jupiter će prelaskom u znak, vama omiljenog Strelca, doneti svež vazduh u život. 23. novembra pun mesec iz znaka Blizanaca i vašeg astrološkog polja flerta, komunikacije kraćih putovanja u vaš život doneće nove ljude, a na jednom kraćem putovanju i ljubav!

POSAO I FINANSIJE

Novembar će za većinu Ovnova biti veoma uspešan mesec, kako na privatnom tako i na poslovnom planu! Prelazak Merkura u znak Strelca i vaše astrološko polje inostranstva već 1. novembra doneće odličnu komunikaciju sa inostranstvom i saradnju sa strancima. Mlad mesec iz vaše astrološke kuće pozajmica, tuđih finansija, ali velikih ulaganja 8. novembra mogao bi da donese troškove, ali i priliku da vam se uloženo vrati tri puta više. Nemojte žaliti novac ili neka druga sredstva vašeg ulaganja, jer će vam ovo značiti za budućnost.

Rešavaćete pitanje i nekog dugovanja ili kredita. Najvažnija astrološka promena svakako je prelazak Jupitera u znak Strelca i vaše astrološko polje putovanja i edukacije, ali i ono koje je vezano za inostranstvo. Ovaj tranzit će većini Ovnova doneti mogućnost jako dobre saradnje sa strancima u narednih godinu dana i to već početkom novembra, između 13. i 20. Može se desiti neka veoma povoljna poslovna prilika.

Moguća su poslovna putovanja, ali i ponuda za timski rad u inostranoj firmi. Ukoliko se bavite poslovima vezanim za moderne tehnologije ili nekim kreativnim poslom, ovo će biti vaš mesec. Postoji mogućnost da vam se prethodnih šest meseci nagomilavao stres na poslu ili su neke poslovne saradnje postale jako naporne. Tokom novembra meseca moguć je i prekid neke saradnje, ali sve se ovo dešava za vaše najviše dobro. Pun mesec u Blizancima, oko 23. novembra, doneće vam potpisivanje novog ugovora i rešavanje veoma važnog administrativnog pitanja kao i mogućnost da odete na putovanje na kom možete imati benefite vezane za posao.

Još zanimljivih informacija o OVNU, pročitajte ovde!

Jedanaest stvari koje razume samo ovan

BIK 

LjUBAV 

Početak novembra meseca najavljuje velike preokrete i promene kako na nebu, tako i u vašem životu. Venera se iz Škorpije vraća se u znak Vage i vaše astrološko polje posla već 1. novembra! Merkur prelazi u znak Strelca i komunikacija postaje mnogo pozitivnija, optimističnija, a neki odnosi se popravljaju! Mlad mesec najavljuje nove veze, brak, ali i novo životno poglavlje između 7. i 8. novembra! Ipak, usled Venerinih napetih aspekata sa retro Uranom, mogu se desiti prekidi nekih saradnji, ali i ljubavnih odnosa između 6. i 17. novembra!

Slobodni Bikovi mogu ući u lepršavu vezu sa osobom preko posla. Prijaće vam ova lagana i neopterećujuća priča. Nakon 15. novembra Mars menja znak i prelazi u sentimentalne Ribe, što u vama budi romantičnu stranu i skonost iluzijama, ali i tajnim vezama. Pun mesec 23. novembra probudiće emocije prema kolegi u znaku Raka, Device ili Ovna, a nije isključeno ni da ćete pomešati ljubav i posao i upustiti se u ovu pomalo zabranjenu vezu.

POSAO I FINANSIJE

Već početkom novembra osetićete nalet pozitivne energije i energiju promena, više optimizma, ali i želje za novim dešavanjima i u  poslovnom smislu. Novi projekti desiće se već oko 1. novembra, kada Merkur pređe u vaše astrološko polje finansija, dobre zarade, ali i troškova. Jupiter takođe prelazi u ovo polje već 9. novembra i nagoveštava jednogodišnji period u kom ćete više zarađivati, ali i biti spremniji na poslovni rizik, a vrlo je  moguće da dosada niste bili.

Mlad mesec iz vašeg polja partnerstva 8. novembra mogao bi da donese i ponudu za partnerski posao ili početak neke veoma važne saradnje. U periodu od 13. do 18. novembra odlični aspekti Marsa i Venere donose novu poslovnu priliku i ponudu preko Vodolije, Vage ili Blizanca. Iako će ovaj način poslovanja biti sasvim nov, prihvatite promene i prilagodite im se koliko god možete. Veoma upozoravajuće aspekte opozicije, Venere i Urana planete promena, tranzitom kroz vaše astrološko polje posla.  Može se desiti i prekid posla ili neka velika poslovna promena. Znamo da ste po prirodi statični, ne volite iskakanje iz okvira i volite rutinu, ali prihvatite ova dešavanja, jer donose i finansijskih boljitak. Uticaj punog meseca oko 23. novembra na vaše polje finansija donosi veliki priliv novca.

Još zanimljivih informacija o BIKU, pročitajte ovde!

Deset stvari koje razume samo tipičan bik

BLIZANCI 

LjUBAV 

Novembar mesec otvara jedno sasvim novo poglavlje u vašim životima, ali i rešava milom ili silom neke situacije u ljubavnom ili bračnom životu. Mlad mesec 8. novembra, u vama će probuditi uspavane emocije, uzavrele strasti i uneti u vaš život dozu misterije. Velika i jedna od najvažnijih promena tokom jeseni jeste svakako ulazak Jupitera 9. novembra u znak optimističnog i pravičnog Strelca u vaše astrološko polje braka, partnerstva i odnosa.

Početkom novembra, već 1. Merkur prelazi u Strelca, pa ćete osetiti veliko olakšanje. Već sam ulazak Jupitera u vaše polje braka može doneti novu ljubav ukoliko ste sami, potrebu za vezivanjem, ali i osobu iz inostranstva. Strelac, Lav ili Riba ući će u vaš život neočekivano. Ovaj aspekt trajaće narednih godinu dana, tako da ukoliko se velika promena ne desi u novembru, ne očajavajte!

Blizanci u vezi prolaziće testove u periodu od 10.do 17. novembra, ali je vrlo moguće i da će potegnuti pitanje proširenja porodice. Krajem novembra, oko 23., pun mesec iz vašeg znaka dovešće vas u centar nekog zbivanja. Vrlo je moguće da će partner pred vas staviti ultimatum i da ćete biti u nekim nedoumicama, a donećete i važnu odluku o vašoj zajedničkoj budućnosti.

POSAO I FINANSIJE

Pred Blizancima je jedan fantastičan period! Slobodno možete očekivati da će ovo biti jedan od najuspešnijih meseci u 2018. godini, kada je o poslu reč. Već  1.novembra  se dešavaju razne planetarne promene, poput prelaska Merkura vladara vašeg znaka u vaše astrološko polje partnerstva, gde vam se otvara mogućnost saradnje sa inostranstvom, odnosno ljudima iz drugih gradova.

Može se desiti i poslovna promena u vidu premeštaja u drugi poslovni prostor ili reorganizacije posla. Venera iz znaka Vage i vašeg astrološkog polja kreativnosti i zabave doneće odlične i pogodne momente svim Blizancima koji se bave poslovima vezanim za zabavu, ugostiteljstvo, kreativnost, ali i Blizancima koji rade po projektu. Između 9. i 17. novembra očekujte i neku poslovnu  promenu u vidu prekida saradnje ili  potpuno novog načina rada. Kako god bilo garantovan vam je uspeh! Pun mesec iz vašeg znaka oko 23. novembra doneće osećaj moći, pažnje i priznanje od strane javnosti ili kolektiva u kojem radite.

Još zanimjivih informacija o BLIZANCIMA, pročitajte ovde!

12 stvari koje razumeju samo blizanci

RAK 

LjUBAV 

Novembar donosi potpuno drugačiju energiju u odnosu na sve prethodne mesece ove godine! Neke situacije od kraja 2018. godine bi mogle da se ponove. Mlad mesec 8. novembra u znaku Škorpije najaviće nova dešavanja na polju ljubavi, ali i dece i kreativnih inspiracija. Očekujte nov početak na ovim poljima. Ulazak Jupitera u znak vatrenog Strelca oko 9. novembra mogao bi da donese ogroman upliv pozitivne enrgije na vaše polje posla i podstakne pozitivna dešavanja i na ostale životne sfere. Venera i Uran u opoziciji između 10. i 15. novembra mogli bi da donesu želju za promenama, moguće selidbe, ali i prekide nekih odnosa. Ovo će ličiti na test koji možda niste položili najbolje pre godinu dana. 23. novembra pun mesec vam donosi komunikaciju ili viđanje u tajnosti sa Škorpijom, Devicom ili Ribom.

POSAO I FINANSIJE

Rakovi će tokom novembra meseca i na poslovnom planu doživeti svojevrsni osećaj buđenja. Pod uticajem Saturna iz Jarca, ali i lošeg kretanja Marsa tokom prethodnih šest meseci imali ste osećaj uspavanosti. Neki projekti stoje ili se sve svodi na priču o  novim poslovima, bez mnogo dešavanja. Ulazak Merkura u znak Strelca, ali i Jupitera u vaše astrološko polje posla 9. novembra, donosi velike mogućnosti i najavljuje jedan veoma pozitivan period za sve Rakove, kada je o poslu reč.

Mars će tokom novembra, posebno u periodu od 8. do 20. praviti dobre aspekte  sa Venerom i sa Uranom na vaše astrološko polje finansija, ulaganja i tuđeg novca, pa je ovo idealan period i za pozajmice, ali i za rizična ulaganja. Iako niste skloni riziku, ovog meseca će vam se on poprilično isplatiti. U drugoj polovini novembra, kada od 16. Mars pređe u znak Riba i u vaše astrološko polje  putovanja u inostranstvo i edukacija, vrlo je moguće da će on svim onim Rakovima koji se bave nekom vrstom edukacije ili sarađuju sa inostranstvom, posao dobiti novu dimenziju.

Moguće su nove prilike, ali posebno se savetuje oprez kod dogovora sa strancima, jer je moguća obmana ili preterani optimizam vezano za neki projekat koji će se možda pokazati i kao ne baš najsjajniji.

Još zanimljivih informacija o RAKOVIMA, pročitajte ovde!

10 stvari koje samo rakovi razumeju

LAV 

LjUBAV 

Novembar će biti mesec u kom ćete realizovati većinu vaših planova! Pozitivna i pokretačka energija do sredine meseca donosi nove ljude i drugačije poglede na ljubav u vaš život. Mlad mesec iz znaka Škorpije od 8. novembra donosi priznanja, a na emotivnom planu i vrlo uticajnu osobu. Energija mnogo bliskija vama i vašem vatrenom temperamentu širiće se pod uticajem Jupitera iz Strelca, iz vašeg polja novih životnih pravaca, učenja i planova. Mnogi od vas već na početku ovog tranzita između 13. i 26. novembra mogli bi ući u veoma zanimljivu i strastvenu vezu sa osobom iz inostranstva ili drugog grada!

Sa druge strane Lavovi koji su u vezi mogli bi promeniti neke krupne stvari u vezi, ali i za sva vremena zatvoriti neke teme ili poglavlja u vezi sa partnerom. Retrogradna Venera u opoziciji sa Uranom iz polja ljubavi čitav mesec mogla bi da drma neki odnos i stavlja vas na iskušenja. Zanimljivo je da se nećete previše potresati ukoliko dođe do prekida ili razmirica, posebno u drugoj polovini meseca, kada ćete biti skloni flertu i željni avantura. Pun mesec oko 23. novembra doneće kulminaciju neke emotivne situacije i zanimljiv razgovor sa Blizancem, Vagom ili Ovnom. Krajem meseca će vam laknuti!

POSAO I FINANSIJE

Lavovi će imati osećaj da su konačno dočekali svojih pet minuta. Novembar mesec odgovaraće po svim aspektima vašoj energiji, temperamentu, ali i vašim ambicijama i poslovnim mogućnostima. Velika astrološka promena, prelazak Jupitera u znak Strelca i vašeg astrološkog polja kreativnosti, ideja, zabave i uživanja već od 9. novembra doneće veoma povoljne mogućnosti svim Lavovima kreativcima, ali i Lavovima koji imaju želju da otpočnu svoj biznis. Merkur takođe prelazi u Strelca već početkom novembra i donosi vam realnu mogućnost da se vaše ideje realizuju.

Venera iz znaka Vage i vašeg astrološkog polja komunikacije i kraćih putovanja u opoziciji sa Uranom iz polja inostranstva, može doneti poslovno putovanje ili veoma važnu online komunikaciju sa inostranstvom, sa strancima, ali i sa ljudima iz drugih gradova koja će vam značiti za narednih godinu dana. Između 10. i 15. novembra Mars iz vašeg polja partnerstva donosi veoma zanimljivu ponudu od Vodolije, Jarca ili Ovna za partnerski posao ili saradnju koja može doneti veliki finansijski dobitak u narednih godinu dana. Prihvatite promene i nikako nemojte stajati u mestu.

Još zanimljivih informacija o LAVU, pročitajte ovde!

12 stvari koje samo lav razume

DEVICA 

LjUBAV 

Novembar donosi obrte, promene i euforičnu energiju. Merkur, vladar vašeg znaka prelazi u pozitivnog Strelca i vi konačno dobijate izgled nasmejanog optimiste. Neke brige ostavljate iza sebe, a planovi će vam biti veći nego ikad. Mlad mesec iz vašeg astrološkog polja komunikacije i znaka prodorne i direktne Škorpije 8. novembra doneće veoma značajan razgovor, ali i sudbinski susret. Postavićete ultimatum partneru koji bi mogao da poboljša situaciju u vašem poljuljanom odnosu.

Jupiter ulaskom u vašu četvrtu kuću od 9. novembra donosi fokus na porodična pitanja, svakodnevni život, ali i neke pozitivne stvari vezane za mesto življenja! Vrlo je moguće da ćete maštati o stvaranju porodice i pokrenuti ta pitanja. Device u braku ili vezi mogle bi da pokrenu i proširenje porodice u narednih godinu dana, počevši od novembra!

Slobodne Device prolaziće razne turbulencije, posebno ulaskom Marsa u vaše polje odnosa od 15. novembra. Bićete privlačniji nego ikad, ali ćete delovati veoma misteriozno i u isto vreme nedokučivo. Obratite pažnju da se ne zanesete i ne idealizujete previše jednu Ribu, Bika ili Raka. Pravi ste magnet za problematične i psihički nestabilne osobe.

POSAO I FINANSIJE

Za vredne i organizovane Device novembar mesec biće pomalo stresan i iako volite svoj posao i veliki ste radnici, energija  vazdušnih i vatrenih planeta iz novembra meseca doneće vam malo stresa i nedoumica oko toga šta ide u kom pravcu. Često umete da budete kontrol frik kada je posao u pitanju, a Mars iz Vodolije i vašeg astrološkog polja posla upravo u periodu  od 9. do 16. novembra može vam doneti i pomalo nepredvidive okolnosti, ali i veoma pozitivne promene i poslovne ponude.

Ipak, nakon 16. novembra kada Mars uđe u znak Riba i kuću saradnje, moguća je komunikacija nalik na gluve telefone. Venera iz astrološkog polja posla i finansija u opoziciji sa Uranom iz polja troškova, doneće veoma zanimljivu poziciju, kada je novac u pitanju. Moguće da će se trošiti više nego obično na lepe stvari poklone i na nešto na šta niste navikli, ali ćete i vrlo dobro zarađivati. Ipak, nije isključeno da budete pod stresom ili izvesnim brigama, jer niste navikli na ovaj način ponašanja sa sopstvenim finansijama.

Svim Devicama koje se bave nekom vrstom estetike, ali i Devicama rade poslove vezane za komunikaciju, pisanje, papirologiju i administraciju, biće ovo izuzetno plodan mesec. Pun mesec 23. novembra donosi osećaj uspeha, moći i nagrada za uloženi trud.

Još zanimljivih informacija u vezi sa DEVICOM, pročitajte ovde!

11 stvari koje razumeju samo device

VAGA 

LjUBAV 

U novembru mesecu Venera se vraća u vaš znak i donosi ključne momente u vašim vezama, odnosima, ali i brakovima. Mnoge Vage poželeće da neku situaciju koja dugo kulminira isteraju na čistac! Velike promene su pred vama, pa i prekidi odnosa ili razvodi su mogući, pod uticajem retro Urana! Lepe vesti su da vas odmah iza stresa, nakon 9. novembra, čekaju nove ljubavne prilike i nov početak!

Jupiter ulazi u znak Strelca i vaše astrološko polje komunikacije i kraćih putovanja! Vrlo je moguće da ćete postati opušteniji, optimističniji, ali i da ćete u život privući putovanja i nove ljude! Na jednom takvom putovanju može vam se desiti ljubav na prvi pogled upravo sredinom novembra! Lav, Vodolija ili Blizanac osvojiće vas svojim misterioznim ponašanjem. Povučeni hemijom koja struji između vas, mogli biste se prepustiti emocijama iako možda nemate mnogo poverenja u ovu osobu.

POSAO I FINANSIJE

Venera se vraća u vaš znak ulaskom u novembar mesec i ovo može pokrenuti pitanje nekog starog finansijskog duga ili vas spojiti sa starom klijentelom i saradnicima od ranije. Tokom čitavog novembra Venera će biti u opoziciji sa Uranom iz vašeg astrološkog polja partnerstva i u vaš život doneće novog saradnika ili čitavu ekipu ljudi sa kojima radite. Ovaj aspekt teraće vas da mnogo toga pronenite pa su između 5. i 13. novembra mogući i prekidi nekih sardnji!

8. novembra na scenu stupa mlad mesec iz znaka Škorpije i vašeg astrološkog polja polja finansija i dobre zarade i najavljuje finansijski boljitak. Najvažnija promena u novembru koja će uticati na vaš poslovni segment svakako je prelazak Jupitera u vaše treće astrološko polje, polje komunikacije, transporta i kraćih putovanja. Ovo će u narednih godinu dana, ali i tokom novembra meseca doneti nove mogućnosti, proširenje posla, inostranu klijentelu, ali i dobre ugovore i nove ponude.

Mars će do 16.novembra prolaziti vašim poljem kreativnosti i zabave, pa ćete sa lakoćom ispoljavati svoju kreativnost, rad sa decom, poslovima vezanim za luksuz, estetiku, ali i uživanje. Krajem meseca tranzit Marsa kroz znak Riba i vašu kuću posla doneće vam sumnju u kolegu ili saradnike. Oko 21. vam se savetuje poseban oprez pri nekim dogovorima ili kod potpisivanja ugovora.

Još zanimljivih informacija o VAGI, pročitajte ovde!

11 stvari koje će samo vaga razumeti

ŠKORPIJA 

LjUBAV 

U novembar ćete ući rasterećeniji, veseliji i spremniji za velike promene! Mlad mesec već 8. novembra, tranzitom kroz vaš znak, doneće vam više samopouzdanja, ali i potrebu da nešto ključno promenite u vašem životu. Jupiter 9. novembra napušta vaš znak i ostavlja iza vas period u kom ste gradili sebe, dobili novo samopouzdanje, završili neke odnose i počeli nove. Najavljuje period materijalizacije svega na čemu ste radili i donosi period sticanja.

Na emotivnom planu Venera iz polja tajni u izazovnim aspektima sa Uranom do 14. novembra doneće neke preokrete u tajnosti između vas i vama važne osobe ili partnera. Mars će ulaskom u vaše polje ljubavi od 15. novembra uneti više romantike, produbiti neke odnose i zahuktati lepe emocije. Ovaj tranzit Marsom kroz znak Riba do kraja godinenajavljuje i novu ljubav, a zauzetim Škorpijama mogućnost proširenja porodice!

POSAO I FINANSIJE

Škorpije očekuje fantastičan mesec, kao najava odlične godine u poslovnom segmentu! Iako Venera napušta vaš znak i tokom čitavog novembra pravi napet aspekt sa Uranom, planetom naglih promena iz polja posla, pa se mogu javiti određeni strahovi, do 6. novembra vezano za vašu poziciju ili finansije od 8. novembra, situacija se okreće u vašu korist.

Mlad mesec zajedno sa Suncem iz vašeg znaka 8. novembra doneće vam novo samopouzdanje, dobru zaradu ali i veliku unutrašnju  transformaciju. Najpovoljnija promena za sve Škorpije svakako je i prelazak Jupitera u znak Strelca 9. novembra, u vašu astrološku kuću zarade, sticanja materijalnih dobara i vrednosti! Kako će se i Merkur i Jupiter tokom novembra meseca naći u ovom polju, očekujte izuzetno dorbu zaradu ili nagoveštaj velikog poslovnog projekta ili saradnje već između 10. i 20. novembra. Vladar vašeg znaka, Mars, dodatno će doneti pozitivnu energiju u prvoj polovini meseca svim Škorpijama koje se bave privatanim biznisom! Nakon 22. novembra, kada i Sunce pređe u vašu astrološku kuću zarade, očekujte blagostanje!

Još zanimljivih informacija o Škorpiji, pročitajte ovde!

11 stvari koje razume samo škorpija

STRELAC 

LjUBAV 

Novembar je mesec velikih dešavanja i može se slobodno reći mesec novog početka za sve Strelčeve. Jupiter, vladar vašeg znaka, nakon 12 godina 9. novembra prelazi u znak Strelca i za vas otvara početak sasvim novog poglavlja i nove ere! Izaći ćete iz senke i konačno ćete dobiti samopouzdanje koje ste odavno zaslužili. Naučićete da se bolje predstavite drugima, a u vaš život ući će novi, pozitivniji ljudi! Venera i Uran u svojoj opoziciji između 10. i 28. novembra učiniće da promenite svoje okruženje i stavove, a ukoliko se ova vaša transformacija ne svidi partneru, može doći do velikog jaza!

Slobodni Strelčevi iznenada bi mogli da uđu u vezu sa poznanikom ili prijateljem u znaku Lava, Ovna ili Jarca. Imate ista interesovanja i želje, to je dobitna kombinacija kojoj ni trebalo da se prepustite!

POSAO I FINANSIJE

Nakon perioda mirovanja, izolacije i povlačenja od novembra meseca ove godine ulazite u novu životnu fazu, a energetski uplivi koje planete budu pravile na vaše polje finansija i posla biće više nego fantastični! Već 1. novembra postajete mnogo otvoreniji kada su vaše želje i ideje u pitanju, a posebno dobro će krenuti Strelčevima koji se bave trgovinom ili nekom vrstom usluga.

Pod uticajem mladog meseca iz znaka Škorpije, 8. novembra, dobićete podršku nadređenih ili osoba od autoriteta. Ulazak Jupitera u vaš znak označiće period dobrih prilika i sreće. Uticaj Saturna iz polja finansija, koji vas možda pomalo muči već neko vreme, mnogo slabije ćete osećati. Odlični aspekti Venere i Marsa do 15. novembra na vaše polje timskog rada i komunikacije, doneće vam odličnu energiju među saradnicima, ali i nove poslovne ponude preko Vodolije, Jarca ili Lava. 23. novembra pun mesec iz polja partnerstva otvara mogućnost odlične partnerske saradnje sa Blizancem ili Rakom.

Još zanimljivih informacija o STRELČEVIMA, pročitajte ovde!

12 stvari koje razume samo strelac

JARAC 

LjUBAV 

Novembar stiže da rasčisti sve što se rasčistiti mora! Povratak Venere u znak Vage doneće vam želju za slobodom i rešavanjem svih problema sa partnerom. Mlad mesec iz znaka Škorpije 8. novembra će okrenuti neku situaciju u pravcu u kom niste očekivali. Možda potpuno promenite mišljenje o nekoj osobi ili promenite svoje želje i planove sa njom. Bićete spremniji na kompromis, ali Uran iz astrološkog polja intimnog života, mogao bi da promeni neke ključne stvari unutar vašeg života, ali i da otera neke ljude koji vam stvaraju negativnu energiju!

Slobodni Jarčevi mogli bi uđu u vezu sa razvedenom ili osobom koja je sveže prekinula neki duži odnos! Nije isključeno da ćete biti na meti i zauzete Vage ili Škorpije! Iako je ovo za vas daleko od moralnih načela, ovoj jakoj strasti teško da ćete odoleti!

POSAO I FINANSIJE

Saturn iz vašeg znaka je krenuo napred i već neko vreme imate osećaj da slede promene i da su pred vama velike i nove mogućnosti. Novembar mesec će potvrditi vaš unutrašnji osećaj! Kada su finansije u pitanju, do 16. novembra Mars u odličnim aspektima sa Venerom doneće super zaradu, rešavanje možda nekih zaostalih zarada ili dugovanja. Tokom čitavog novembra mesec imaćete osećaj moći, a moguća su i priznanja i pohvale kako od saradnika tako i od strane nadređenih! Budite spremni na višak posla, stres i možda pomalo haotičnu situaciju, posebno  između 13. i 22. novembra. Iako bude troškova, mesec novembar biće više nego plodonosan kada je vaša karijera u pitanju.

Još zanimljivih informacija o JARCU, pročitajte ovde!

13 stvari koje razume samo jarac

VODOLIJA 

LjUBAV 

Novembar donosi velike promene, ali i vrlo povoljne ljubavne prilike svim Vodolijama! Već oko 1. novembra Merkur prelazi u optimističnog Strelca i vaš društveni život čini mnogo bogatijim i lepršavijim. Vladar vašeg znaka vraća se u Ovna i vi biste mogli sa partnerom da prolazite promene ili izazove, koje ste već doživljavali pre 6 meseci! Sve Vodolije očekuju nove ljubavne prilike i od 9. novembra, kada Jupiter konačno pređe u znak STRELCA, doneće veliku porciju optimizma i novih poznanstava.

Mars iz vašeg znaka praviće odlične aspekte sa Venerom i pokrenuće mnogo dobrih dešavanja na vašu inicijativu. Krajem novembra, između 20. i 28., može se desiti da doživite velike nejasnoće vezano za partnera, da posumnjate u vaše emocije prema njemu, ali i da upoznate jednog Lava, Ribu ili Ovna koji će vas prodrmati iznutra, povezanog sa inostranstvom. Pun mesec iz polja ljubavi i zabave 23. novembra doneće vam lep provod, ali i kulminaciju vaše ljubavne priče u najpozitivnijem smeru.

POSAO I FINANSIJE

Vodolije će tokom novembra meseca doživeti veliki uspeh i odlične poslovne prilike, ali i finansijsku stabilnost. Retrogradna Venera iz vašeg astrološkog polja inostranstva i putovanja doneće vam veoma dobru zaradu preko stranaca, kroz poslovna putovanja ili preko ljudi iz drugih gradova. Uran, vladar vašeg znaka, doneće vam osećaj buđenja vraćanjem u znak Ovna i doneti vam sličnu situaciju na poslu kao krajem 2017. godine. Mars iz vašeg znaka donosi vam spremnost na akciju bilo koje vrste, ali i inicijativu pri velikim projektima.

Neki saradnici ili klijentela će postati ponovo aktuelni u periodu od 10. do 16. novembra, kada vas očekuje jedna velika poslovna prilika ili novo zaposlenje.  Svi kreativni poslovi, oni koji su vezani za nove tehnologije ili uključuju projekte, ali i timski rad ili saradnju sa inostranstvom, biće veoma uspešni. Jupiter iz znaka Strelca od 9. novembra doneće vam mogućnosti i prilike za veliki uspeh i napredovanje u karijeri, boravak u vašem astrološkom polju timskog rada i mogućnost proširenja kolektiva u kom radite, a možda čak i pristup nekoj vrsti udruženja.

Još zanimljivih informacija o VODOLIJI, pročitajte ovde!

Deset znakova da ste tipična vodolija

RIBE 

LjUBAV 

Novembar donosi potpuno novu i neočekivanu energiju! Pozitivne uplive na vaš ljubavni život sada treba iskoristiti maksimalno! Već 1. novembra Venera se vraća u Vagu. Energija u vašim vezama ili brakovima biće mnogo opuštenija i lepršavija, gledaćete pozitivnije na neke situacije sa Rakom, Škorpijom ili Ovnom od ranije! Ipak između 5. i 14. novembra može se desiti da uđete u fazu dvoumljenja. Želja za slobodom biće jača nego ranije, pa vaši ishitreni potezi mogu učiniti da partner posumnja u vašu vernost!

Slobodne Ribe doživeće procvat. Moguć je ulazak u strastvenu vezu sa osobom sa posla! Malo razočarenje može uslediti ukoliko se za vas zalepe zauzeti Ovan, Vaga ili Vodolija! Mars će ulaskom u vaš znak, nakon 16. novembra, doneti osećaj dvoumljenja, sklonost tajnim vezama, ali i raskalašnom životu. Nećete biti sposobni za ozbiljne veze ili brak, a ukoliko ste u braku moguće je da će partneru zasmetati vaše slobodno ponašanje.

POSAO I FINANSIJE

U prvoj polovini meseca novembra Ribe će biti pomalo neozbiljne i možda će neozbiljno shvatiti neke poslovne zadatke. Bićete pomalo neodlučni i lenji do 8. novembra, ali će vas mlad mesec iz Škorpije probuditi! Upravo on doneće mogućnost dobre saradnje sa inostranstvom, ali će vam proširiti i vidike kada su poslovne ideje i saradnici u pitanju. Imaćete potrebu da svoje poslovne planove držite u tajnosti, a često ćete do 16. novembra posao obavljati i od kuće. Uran se vraća u vaše polje finansija već početkom novembra i tu ostaje do 7. marta 2019. godine. Donosi vam nov način zarade, ali i promene na polju  finansija. U ovom periodu ćete imati velike prilive, ali i iznenadne troškove.

Druga polovina novembra i kraj meseca pod uticajem Marsa doneće vam više kreativne energije i inspiracije koje će rezultirati fenomenalnim poslovnim idejama.

Još zanimljivih informacija o RIBI, pročitajte ovde!

13 stvari koje samo tipična riba razume

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.